محمدتقی مصباح یزدی طی سخنانی در جمع مدیران ارشد هلدینگ فدک با بیان اینکه مقایسه‌ای کوتاه بین شرایط حال حاضر و قبل از انقلاب، به خوبی برکات انقلاب را یادآوری می‌کند، اظهار کرد: ما زمانی حتی برای تعمیر جنس‌های خریداری شده از آمریکا، نیازمند آمریکایی‌ها بودیم و مبلغی شبیه اصل آن باید هزینه می‌شد تا آن جنس، تعمیر شود، اما امروز در زمینه‌های متعددی پیشرفت داشتیم که حتی می‌توانیم در تولید آن‌ها به دیگران هم کمک کنیم.

مصباح یزدی افزود: نعمتی مانند امنیت برای همگان قابل درک است ولی زمانی حتی در برخی خانواده‌ها، فرد از برادر خود نیز احساس خطر می‌کرد و احتمال می‌داد ساواکی باشد؛ چه رسد به دوست و همسایه و دیگران. اما امروز به راحتی در بین محافل از شخصیت‌های مهم کشور انتقاد می‌شود.

وی تاکید کرد: اما برکات انقلاب، محدود به همین امور نمی‌شود؛ درک برخی نعمت‌ها سخت‌تر است و عموم افراد آن را درک نمی‌کنند، همچنین در سایه انقلاب اسلامی نیز برکاتی از همین سنخ برای کشور حاصل شده است که ما قادر به درک آن نیستیم.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به زندگی ساده حضرت امام(ره)، گفت: امام(ره) سال‌ها در حوزه زحمت کشید تا وظیفه خودش را در هر شرایطی بشناسد و از طرف دیگر نیز با اخلاص تمام به وظیفه‌اش عمل کرد؛ برای او تفاوتی نمی‌کرد که مردم بگویند زنده باد خمینی یا عکس آن را بگویند؛ او به دنبال بندگی و رضای الهی بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه یادآور شد: گاهی اوقات نزدیک‌ترین افراد به امام نظر دیگری داشتند، اما ایشان وظیفه خود را امر دیگری تشخیص می‌داد؛ از این‌رو سرزنش‌های صریح و غیر صریح را تحمل می‌کرد، اما وظیفه‌اش را ترک نمی‌کرد؛ خواه دیگران خوششان بیاید یا بدشان بیاید.

مصباح یزدی افزود: امام زمانی قیام کرد که ایران حیات خلوت آمریکا و هم‌چون ابزاری در خدمت اهداف آن‌ها بود؛ اما امروز به برکت همان حرکت، ایران به رقیب آمریکا تبدیل شده است به گونه‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا وقتی می‌خواهد دشمنش را معرفی کند، ایران را نام می‌برد و نه حتی کشورهای بزرگی مانند چین و روسیه! ایران به اینجا نرسید، مگر به واسطه یک آخوندی که چیزی جز بندگی خدا نداشت. آیا این برای ما درس نیست؟

استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: امام(ره) به ما یاد داد تا بندگی کنیم؛ شاگردی که خوب از او درس گرفت، همانی است که امروز جای او نشسته است؛ هیچ کس مانند خداوند نمی‌دانست چه کسی بهترین گزینه برای این سمت است؛ البته شخص رهبری نیز دنبال پست و مقامی نبود و تلاش می‌کرد که این مسئولیت سنگین بر عهده‌اش نیاید، اما خدا می‌دانست، او برای این کار مناسب‌تر است؛ چون به بهترین وجه درس بندگی را از استاد آموخته بود.

وی با اشاره به اینکه باید از راه امام و رهبری درس بگیریم، تاکید کرد: اگر در همه کارها، بندگی خدا را سرلوحه همه کارهایمان قرار دادیم، از امام درس‌ گرفته‌ایم؛ اما اگر در هر کاری اول به فکر بودیم که چه چیز عاید ما می‌شود و چه منافعی برای خانواده و هم حزبی‌هایمان دارد، نمی‌توانیم ادعای پیروی راه امام را بکنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به این‌که اول باید دنبال این باشیم که وظیفه ما چیست و خداوند در هر شرایطی از ما چه می‌خواهد، افزود: بزرگترین نعمتی که خداوند به ما داده است، وجود رهبری است که به بهترین شیوه، وظیفه ما در شرایط مختلف را برای مان بیان می‌کند؛ چه بسا پزشکان حاذقی که در طول دوره طبابت خود، در موارد متعددی اشتباه کرده‌اند و البته جای تعجب هم نیست، اما این‌که فردی به مدت ۳۰ سال در مسندی بنشیند و با پیچیده‌ترین مسائل اجتماعی روز مواجه باشد و نتوان یک نمونه بیان کرد که ایشان اشتباهی داشته باشد، جای تعجب است. آن هم در دنیایی که رهبران عالم روزانه اشتباهات متعددی دارند.

مصباح یزدی در پایان افزود: چنین رهبری را مقایسه کنید با رئیس جمهور قدرتمندترین کشور دنیا که رئیس کنگره آمریکا در مورد او می‌گوید ترامپ حتی ارزش این را ندارد که او را استیضاح کنیم! بنده چنین تعبیری را از هیچ سیاستمداری نشنیده بودم. اما در مورد رهبر ایران، بزرگ‌ترین شخصیت‌های سیاسی دنیا می‌گویند تا ایران چنین رهبری دارد، شکست نمی‌خورد. این چه نعمت عظیمی است که خداوند به کشور ما داده است؛ از خداوند متعال باید عاجزانه درخواست کنیم که توفیق شکر این نعمت‌ها را به ما بدهد. چنین انسانی، فرشتگان در مقابلش خضوع می‌کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.