به دنبال حملات پهپادهای مسلح رژیم صهیونیستی به خاک لبنان تجاوز آشکار به خاک یک کشور محسوب می شود، جبهه مقاومت اقدامات تلافی جویانه ای انجام داد.

این مساله باعث افزایش تنش در مرزهای لبنان با سرزمین‌های اشغالی فلسطین شد که احتمال شعله ور ساختن آتش درگیری در منطقه را شدت می بخشید.

از این رو، فرانسه پیشنهاد داد تا بیانیه ای مطبوعاتی از سوی شورای امنیت در این باره صادر شود تا علاوه بر ابراز نگرانی نسبت به این وضعیت، از طرف ها بخواهد تا خویشتنداری داشته باشند و به طور کامل قطعنامه های شورای امنیت را اجرا کنند.

اما آمریکا خواستار تغییر لحن بیانیه و همچنین افزودن موادی شد که هدف آن محکوم کردن اقدامات حزب الله بود. این مساله مورد توافق دیپلمات‌های کشورهای عضو شورای امنیت قرار نگرفت و فرانسه و برخی کشورهای دیگر، پیشنهادهای آمریکا را که در نهایت به بی ثباتی بیشتر در لبنان منجر می شد، رد کردند.

این اقدام آمریکا در حمایت بی چون و چرا از رژیم صهیونیستی تازگی ندارد و دولت ترامپ نشان داده است که نه به قوانین بین المللی پایبند است و نه به حق حاکمیت کشورها.

این رویه سیاست خارجی آمریکا که در راستای طرح شکست خورده "معامله قرن" دنبال می شود، خود را در انتقال سفارت واشنگتن به قدس و شناسایی این شهر به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر و همچنین شناسایی حاکمیت این رژیم بر بلندی های اشغالی جولان به خوبی نشان می دهد.

ممانعت از تصویب هرگونه بیانیه یا قطعنامه در شورای امنیت چه درباره تجاوزات وحشیانه این رژیم علیه شهروندان بی گناه فلسطینی که منجر به کشته شدن بیش از ۲ هزار نفر و مجروح شدن بیش از ۱۵ هزار نفر از ماه مارس ۲۰۱۷ شد و چه درباره نقض حاکمیت کشورهای مستقلی همچون لبنان، سوریه و عراق، چک سفید امضایی بوده که آمریکا به رژیم صهیونیستی داده است.

اما این مساله باعث بی آبرویی و تنزل جایگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی در نهادهای بین المللی به ویژه شورای امنیت به عنوان مهم‌ترین نهاد امنیتی جهان شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.