علی ربیعی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیات وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره ادعای برخی رسانه‌ها در خصوص فشار دولت به قوه قضاییه برای تبدیل حکم ۷ سال  حسین فریدون به ۵ سال با طرح این پرسش که اصلا کسی باور می‌کند دولت به قوه قضاییه فشار بیاورد و بگوید که حکم ۷ سال، را ۵ سال کنید؟ اظهار کرد: این ادعا از بنیان دروغ است و رئیس جمهوری هیچ دخالتی در این فرآیند نداشته همچنین بحثی نیز در این خصوص تاکنون مطرح نشده است.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایسنا بخوانید؛

*حکم صادر شده برای آقای فریدون، تصمیمی است که قوه قضاییه اتخاذ کرده و امیدواریم این تصمیم منصفانه باشد؛ حق اعتراض به حکم صادر شده برای هر شهروندی وجود دارد و آقای فریدون نیز این حق را دنبال می‌کند.

به دولت نمی‌خورد که در احکام قوه قضاییه دخالت کند

*به دولت دوازدهم نمی‌خورد که در احکام قوه قضاییه دخالت کند و اصلا بنای دخالت در این خصوص وجود ندارد، موضوع این است که حکمی صادر شده و احترام به آن نیز وجود دارد اما پرسشی مطرح می‌شود مبنی بر این که چگونه محتوای پرونده در سایت‌ها می‌رود و چاپ می‌شود؟ علامت‌های غلطی داده می‌شود؟ به نظر من برخی باید پاسخگوی این روند باشند.

*{درباره بسته های حمایتی که قرار بود پایان هر فصل ارائه شود}: این بسته ها در پایان هر فصل به گروه های خاص خود پرداخت شده است.

تفکیک وزارتخانه صنعت، معدن و بازرگانی بار مالی ندارد

*{ در پاسخ به این سوال که ۶۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای نگهبان درخواست رد لایحه تفکیک وزارت خانه صنعت، معدن و بازرگانی را داشته اند این بی احترامی به این تصمیم دولت نیست}: آنهایی که رای ندادند به شورای نگهبان نامه دادند که این طرح را رد کنند.

* تنها ایرادی که شورای نگهبان می توانست از نظر قانون اساسی بگیرد این است که به دولت بار مالی نباید تحمیل کند بنابراین دولت قبلا لایحه داده بود و بار مالی آن را در نظر گرفته بود، بنابراین این تفکیک هیچ بار مالی برای دولت ندارد و ما این را به شورای نگهبان اعلام کرده ایم.

ما از صلح منطقه و از صحبت با همه کشورها استقبال می‌کنیم

* ملت و دولت ایران معتقد است که هرگونه تصمیم گیری برای یمنی‌ها باید توسط خود آنها اتخاذ بشود و اتفاقا طرح‌هایی که ما برای صلح منطقه داده بودیم تصمیم‌گیری در مورد یمن، توسط خود آنها بود.

* اعتقاد ما بر این است که عدم بمباران یمن و با بیرون رفتن کشورهایی که چه از نظر جغرافیایی و زمین و چه از این نظر که چه ساخت سیاسی در یمن روی کار بیاید نقطه نظر دارند، صلح یمن محقق خواهد شد.

* به اعتقاد من، برداشت غیردقیق از صحبت‌های من انجام شده چرا که بیش از همه معتقدیم تصمیم‌گیری در مورد یمنی‌ها باید توسط خود آنها صورت بگیرد ولی خوشبختانه اصل پیام من تکذیب نشده است.

* الان هم اعلام می‌کنم که ما از صلح منطقه و از صحبت با همه کشورها استقبال می‌کنیم. امیدوار هستیم که همانطور که در طرح ۴ ماده‌ای که امروز از سوی رئیس جمهوری اعلام شد، بنا بود که اگر ترامپ اطمینان بخشی انجام بدهد و این طرح به امضا برسد، یک بند آن بحث صلح منطقه، توسط منطقه و اینکه هیچ کشوری تعرض به منافع دیگری در منطقه نداشته باشد، از چارچوب های اصولی ما است که به آن معتقد بودیم.

*{ درپاسخ به سوالی درباره ادعای گلایه وزرا نسبت به طرح مسائل کارگران در صدا و سیما}: هیچ وزیری از طرح مسائل کارگران در صداوسیما گله نکرده است. صداوسیما درباره خصوصی‌سازی آدرس درست دهد و بگوید از چه زمانی شروع شده است. خصوصی سازی را به یک شخص بازنگردانند، دقیقا بگویند از چه زمانی شروع شده و چه اتفاقاتی رخ داده است و اگر دولت بخواهد کوچک شود این مسیر خصوصی سازی است که باید اصلاح شود وگرنه ما از بیان کارگران استقبال می کنیم.

* آن پولی که در نظر گرفتیم قرار شد بانک ملی پرداخت کند، هم معوقات و هم چند ماه حقوق در آن مستتر است و تصمیمی که دولت گرفته است پیدا کردن کنسرسیوم ها برای واگذاری به آنها است که در حال حاضر با دو کنسرسیوم صحبت شده است که عقبه خرید تولیدات هپکو را داشته باشد و یک گام مهم تعیین مدیرعامل قوی و مدیرعاملی است که با مسائل بومی و منطقه ای آشنا باشد صورت گرفته است، بنابراین همچنان موضوع هپکو در دستور کار ۴ وزیر تحت نظر معاون اول رییس جمهور دنبال می شود.

*{درباره تغییر اصلاح و خصوصی سازی}: گونه های جدیدی از اطمینان بخشی از افرادی که به خصوصی سازی می آیند شروع شده است. چیزی که تحت عنوان واژه اهلیت از آن استفاده می شود. در این زمینه مباحث جدی مطرح است حتی در یکی دو مورد خصوصی سازی، طرف چک های برگشتی داشتند به آنها واگذار نشده است نشان می دهد که در این زمینه دقت ها بالا رفته است. بخشی هم راجع انواع خصوصی سازی است مثل پیمان مدیریت یا اجاره به شرط تملیک که روی آن بحث می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.