محسن حاجی‌میرزایی امروز (یازدهم مهرماه) در آیین افتتاح همزمان ۲۵۴ پروژه آموزشی خوزستان که به صورت ویدئو کنفرانس در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: از همه خیرین آموزشی که برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش تلاش می‌کنند تشکر ویژه می‌کنم. یکی از مهم ترین تمایزاتی که در جوامع وجود دارد تمایز در یادگیری است. کسانی که هوشیاراند و خوب می‌آموزند، مدیریت بهتری دارند.

وی ادامه داد: در فرهنگ دینی ما انسان‌ها در شرایطی به دنیا می‌آیند که هیچ چیز نمی دانند و پس از آن جریان یادگیری آغاز می‌شود. هدف آموزش و پرورش این است که فرصت‌های آموزش و پرورش را توزیع کند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه ما به دنبال رقم زدن زندگی بهتر برای افراد جامعه هستیم که این از مسیر آموزش و پرورش و یادگیری حاصل می‌شود، تصریح کرد: همه پدیده‌های هستی، شان یادگیری دارند و فرصت‌هایی برای فرا گرفتن هستند. همه عرصه هستی کلاس آموختن است اما در میان همه یادگیری‌ها، یادگیری هایی که از تلخی‌ها بر می خیزد و همراه با رنج هستند، مانند رویدادهای طبیعی در درون، آموزه‌های عمیق و فرصت‌های خوبی دارند.

وی عنوان کرد: تاریخ علم تاریخ مواجه انسان با شرایط سخت است. دانش مهندسی مدیون حوادث و تلخی‌ها است. سطح توانمندی انسان و درجه قدرتمندی برای حضور موثر و پایدار در زندگی، محصول همین تجربه‌ها است. آموختن، شرط استمرار و دوام است. جوامع به سرعت در معرض تغییرات گسترده قرار می‌گیرند و آن جوامع که موقعیت خود را با تغییرات هماهنگ می‌کنند، توانستند روی پای خود بایستند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: تمام تلاش ما برای آموزش و پرورش و محتوایی که در سند تحول بنیادین وجود دارد، انتقال به وضعی است که محصول نهایی آن اشخاص هستند که از محیط می‌آموزند. دشمنان نظام این قابلیت را به چالش می‌کشند. مهم‌ترین عرصه نبرد، عرصه‌ای است که بتوان به توانمندی انسان اتکا کرد.

وی بیان کرد: اگر همه نوع توانمندی وجود داشته باشد اما انسان‌هایی که خردمند باشند و قادر به آموختن از محیط باشند، وجود نداشته باشند، تاب آوری نخواهیم داشت. همه آن چیزی که باعث شده دشمنان نتوانند بر ما تسلط پیدا کنند، وجود انسان‌های خردمند است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه استان خوزستان حق حیات به گردن ایران دارد، گفت: این استان حق بیشتر و سهم بیشتری دارد و و باید تلاش بیشتری برای بهبود آن کرد. از وزارت نفت که کمک کرد و مسئولیت اجتماعی خود را در قبال مردم خوزستان انجام داد، سپاسگزاریم. ما همچنان به کمک این وزارت، در آموزش و پرورش نیازمند هستیم.

وی عنوان کرد: باید برای خوزستان کاری کرد. مصمم هستیم که با عنایت الهی و پشتوانه خیرین، چهره آموزشی خوزستان را تغییر دهیم. در این دو سالی که از عمر دولت باقی مانده، تصمیم داریم با تشکیل گروهی ویژه به مدیریت معاونین وزارت آموزش و پرورش، در زمینه توسعه فضاهای آموزشی، بهبود شاخص‌های نیروی انسانی و ارتقای کیفیت آموزش، اقدام کنیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: دلیل این اقدام ویژه این است که باید وضعیت آموزشی استان خوزستان به متوسط شاخص‌های کیفی کشور برسد. حق خوزستان بیش از این است. با کمک استاندار که رویکرد مطلوبی نسبت به فرهنگ دارد، شرایط آموزشی بهتر خواهد شد. با مجموعه استانداری و چند خیر معین از استان‌های دیگر و مشارکت صنایع بزرگ، استان خوزستان وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.