دکتر عبدالباقی، متخصص عفونی در این باره می‌گوید: در مواردی که این ویروس درگیری دیگری هم ایجاد کند و خودش هم باعث ایجاد عفونت شود و باعث سینه پهلو و بروز میکروب‌های دیگر شود، می‌تواند کشنده باشد.

محمدمهدی گویا، رئیس مرکز بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت می‌گوید: اگر ویروس جدیدی باشد، چون مردم کمتر با آن تماس داشته اند می‌تواند خطرناک باشد و عارضه بیشتری ایجاد کند.

او دلایل دیگری را هم در این رابطه برمی‌شمرد؛ گویا توضیح می‌دهد: هرسال موارد ابتلای به آنفلوآنزا و فوت ناشی از آن به عوامل مختلفی بستگی دارد و به سادگی قابل پیش بینی نیست. ممکن است یک سال به نوع آن ویروس بستگی داشته باشد، ویروس انواع مختلفی دارد و بیماری زایی این انواع مختلف با یکدیگر تفاوت دارد.

گویا ادامه می‌دهد: مهم‌ترین عامل وجود بیماری زمینه‌ای است و عامل دیگر این است که بعضی افراد خصوصا کسانی که در معرض خطر قرار دارند، بعد از دیدن علائم آنفلوآنزا شروع به خود درمانی می‌کنند، درحالی‌که باید به محض اینکه اولین علائم آنفلوآنزا را در خودشان دیدند به پزشک مراجعه کنند و پزشک برایشان تصمیم بگیرد؛ متاسفانه خوددرمانی و مصرف آنتی بیوتیک و داروهای کورتون‌دار بدون تجویز پزشک ممکن است عواقب شدیدی در پی داشته باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.