کسیدی در این طرح پیشنهادی تأکید کرد که آمریکا باید نیروهای خود را ۳۰ روز پس از تصویب این قانون، از عربستان سعودی خارج کند. پیش از وی، نیز دو عضو جمهوری خواه دیگر هم شبیه این قانون را ارائه کرده بودند.

خبرگزاری رویترز به نقل از این سناتور آمریکایی گزارش داد که آمریکا از این طریق می‌تواند به ریاض فشار وارد کند تا تولید نفت خود را کاهش دهد.

کسیدی بر این باور است که افزایش تولید نفت توسط عربستان سعودی، ضرر سنگینی به شرکتهای نفتی ایالات متحده آمریکا وارد کرده است.

وی ادامه داد: «نفت مازاد عربستان سعودی باعث شده است که رقابت شرکتهای انرژی آمریکایی –به عنوان بزرگترین تولید کننده نفت و گاز در جهان- در بازار غیر ممکن شود. عربستان بزرگترین صادر کننده نفت در جهان است».

این سناتور آمریکایی که از ایالت لوئیزیانا است، با کنایه به عربستان سعودی گوشزد کرد: «خارج کردن نیروهای حاضر برای حمایت از دیگران، اقرار به این مسئله است که دوستی و حمایت، یک مسیر دو طرفه است».

پیش‌نویس این طرح باید مورد موافقت سنا و مجلس نمایندگان و سپس دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قرار گیرد تا به قانون تبدیل شود.

در این طرح، کسیدی توضیح می‌دهد که اگر ریاض به طرح کاهش تولید نفت، پایبند نبود، چگونه کنگره می‌تواند تصمیماتی علیه عربستان سعودی بگیرد.

این طرح در حالی مطرح شده است که کشورهای عضو اوپک به عقد قراردادی برای کاهش تولید نفت به میزان ۱۵ میلیون بشکه در روز یا ۱۵% از تولید جهانی نزدیک شده‌اند.

شیوع ویروس کرونا باعث شده که تقاضا در بازار نفت به شدت کاهش یابد. سعودی و روسیه نیز در تلاش هستند که با افزایش تولید، بازار را از آنِ خود کنند و همین مسئله باعث شده که قیمت نفت به کمترین میزان خود در ۱۸ سال گذشته برسد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.