با مصرف این خوراکی  دیگر سکته نمی کنید

مصرف کمی نمک می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد، اما زیاده‌روی در مصرف آن، می‌تواند بسیار خطرناک باشد. اکنون پژوهشگران دانشگاه استنفورد دریافته‌اند که کاهش مقادیر کمی نمک در رژیم غذایی می‌تواند اثراتی بزرگ روی سلامتی داشته باشد.

برای بسیاری، کاهش نمک در رژیم غذایی حتی می‌تواند تاثیری بزرگ بر کاهش فشار خون داشته باشد.


این مطالب را هم بخوانید؛

زلزله در بازار خودرو در پی آزادسازی واردات خودرو

فوری/مهران غفوریان سکته کرد +جزئیات

افشاگری پسر آیت الله هاشمی درباره اموال محرمانه مسئولان

جنگ قدرت اصولگرایان در شهرداری تهران


تعداد زیادی از مطالعات در مورد کیفیت متفاوت مصرف سدیم و سلامتی، آونگ را به جلو و عقب چرخانده و مقررات را برای محدود کردن سدیم در اکثر غذاهای تجاری آماده کرده است. برخی از افراد به توانایی سدیم در افزایش فشار خون حساس هستند، اما با توجه به میزان رایج فشار خون بالا و اجتناب از مصرف زیاد نمک، بسیاری از کارشناسان معتقدند که ایمن‌ترین روش، کاهش کلی سطح سدیم در بدن است.

بیش از ۱۰۰  میلیون آمریکایی دارای فشار خون بالا هستند، اختلالی که خطر حمله قلبی و سکته مغزی را در آن‌ها افزایش می‌دهد و برای بسیاری از افراد با مصرف زیاد سدیم بدتر می‌شود. فقط افزایش چهار میلی متری فشار خون-مثلاً از ۱۳۰ به ۱۳۴ میلی‌متر جیوه-می‌تواند سلامت برخی از افراد را به خطر بیندازد و فشار خون کسانی که به نمک حساس هستند به میزان ۱۰ یا بیشتر میلی متر جیوه افزایش می‌یابد. یک رژیم معمولی با نمک بالا در سال ۲۰۱۰، تیمی از دانشگاه استنفورد تخمین زدند که کاهش حدود ۳۵۰ میلی‌گرم سدیم در روز (کمتر از یک‌ششم قاشق چای خوری) فشار خون سیستولیک را تنها ۱.۲۵ میلی‌متر جیوه کاهش می‌دهد، اما از حدود یک میلیون سکته مغزی و حمله قلبی جلوگیری می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.