مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: از اسفند سال گذشته تا به امروز و با عنایت به منویات مقام‌معظم رهبری و رئیس قوه‌قضائیه این سازمان توانسته است کارهای بزرگی در حوزه تعیین‌تکلیف، ساماندهی انبارها و ... انجام دهد.

افتخاری از اجرای طرح حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی طی سه ماه آینده خبر داد و افزود: این اقدام در راستای سلامت اداری و شفافیت عملکرد بخش‌های مختلف سازمان انجام می‌شود که می‌تواند به بالا‌رفتن فضای رقابتی حراج‌ها کمک کند، ضمن اینکه تمامی اطلاعات حراجی‌ها در دسترس و اختیار عموم قرار می‌گیرد.

 او با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و رویکرد سازمان راه‌اندازی سامانه جامع اموال تملیکی تا پایان خردادماه است، اظهار کرد: اتصال برخط تمام انبارهای اموال تملیکی در سراسر کشور جزئی از این پروژه است و با راه‌اندازی این سامانه و اتصال سازمان‌های مرتبط در این بخش، ضمن رصد کالا از زمان کشف تا تعیین‌تکلیف آن، کمک شایانی به تعیین‌تکلیف به‌موقع کالاهای تملک‌شده می‌کند که نتیجه آن حذف کالاهای سنواتی و رسوبی خواهد بود.

رئیس هیات‌مدیره سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه این سازمان امین اموال دولت و حافظ حقوق ملت است، به اجرای قانون توسط سایر دستگاه‌های عضو این سامانه جامع اشاره کرد و گفت: همه دستگاه‌ها باید وظایف قانونی خود را انجام دهند تا این حلقه متصل بماند که لازمه این کار به‌روزرسانی سامانه جامع اموال تملیکی است.

این مقام مسوول گفت: از ابتدای اسفندماه و بعد از قبول مسوولیت با تمام توان و ظرفیتی که وجود دارد به‌دنبال عملیاتی‌شدن تعیین تکلیف سریع و صحیح کالاها، ساماندهی انبارها، شفاف‌سازی در روند امور اداری و سایر بخش‌ها هستیم که تا پایان خرداد ماه سال‌جاری با تلاش مضاعف همکاران در سازمان می‌توانیم اتفاقات خوبی رقم بزنیم. در ادامه جلسه نماینده سازمان بازرسی با اشاره به نقش و جایگاه سازمان جمع‌آوری فروش اموال تملیکی بیان کرد: این سازمان در حوزه قاچاق اثرگذار است و نقش مهمی را ایفا می‌کند. این سازمان با تعیین تکلیف درست پرونده‌ها، زحمات تمامی ارگان‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز را به‌ثمر می‌رساند.

او افزود: اطلاعات کالا در حوزه قاچاق به محض کشف باید در سامانه ثبت شود تا همه سازمان‌های متصل، بتوانند از بدو ورود کالا تا زمان تعیین‌تکلیف، وضعیت کالا را رصد کنند که این کار باعث از بین رفتن فساد احتمالی و شفاف‌سازی امور و فرآیندها می‌‌شود.

در پایان جلسه هندیانی معاون ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز با حمایت از اقدامات صورت‌گرفته، تصریح کرد: از زمان کشف تا تعیین‌تکلیف کالا با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم و باید با تلاش جهادی هرچه سریع‌تر سامانه‌ها فعال شوند تا ضمن تسریع در روند امور بتوان با دقت، در هر زمان و هر مکان گزارش کاملی از روند پیشرفت پرونده‌ها داشته باشیم.

در پایان این جلسه به پیشنهاد رئیس سازمان اموال تملیکی مقرر شد هر هفته جلسات مربوط به این سامانه با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا برگزار و گزارش آن نیز برای اعضای کمیته ارسال شود.