در مراسمی که با حضور غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی برگزار شد، مهدی مهدوی، مدیرعامل بیمه سرمد توضیحاتی در خصوص این خدمات تازه ارائه کرد و گفت: مرکز تماس ۱۵۱۶  که به صورت شبانه‌روزی و بدون نیاز به گرفتن پیش‌شماره‌های مخابراتی در دسترس بیمه‌شدگان قرار گرفته است، امکان صدور معرفی‌نامه بیمارستانی را به صورت غیرحضوری برای بیمه‌شدگان فراهم می‌کند.

به گفته مهدوی، وب اپلیکیشن سرمد امکان صدور بیمه‌نامه، ثبت درخواست بیمه‌نامه عمر و مشاهده سوابق بیمه‌ای و خسارات درمان را به صورت آنلاین مهیا می‌کند و همچنین با تجهیز به نقشه و مسیریاب، جست‌وجو و مسیر رسیدن به مراکز درمانی را برای بیمه‌شدگان تسهیل کرده است‌.

سومین دستاوردی که در این مراسم رونمایی شد، سامانه آنلاین ارزیابی پروژه‌های بیمه‌ای است که به گفته سلیمانی می‌تواند به عنوان مدل ابتکاری بیمه سرمد ثبت شده و با حفظ امتیاز برای این شرکت بیمه‌ای در مرکز مدیریت ریسک و بازار متشکل بیمه‌ای صنعت بیمه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

بر اساس توضیحات کاتب رئیس هیات ‌مدیره سرمد، این سامانه توانایی ارزیابی مالی مناقصات بیمه‌ای، پیش‌بینی سود و زیان مناقصه و پیش‌بینی تاثیر مناقصه روی صورت‌های مالی شرکت را به صورت آنلاین دارد. همچنین این سامانه قادر است قیمت تمام‌شده رشته‌های بیمه‌ای و نرخ‌گذاری و تحلیل حساسیت پارامترهای مناقصه را انجام دهد و به عنوان بانک اطلاعاتی مناقصات بیمه‌ای عمل کند.غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه جهان به سمت خدمات آنلاین پیش رفته است، مدل‎های خدماتی جدید بیمه سرمد را رفتاری هوشمندانه برای پیوستن به این جریان جهانی دانست و گفت: بیمه سرمد نیاز به ایجاد شعب فیزیکی دیگری ندارد و می‌تواند به عنوان یک شرکت بیمه پیشرو، بیشتر خدماتش را به صورت آنلاین عرضه کند.