وی با بیان اینکه توسعه کشت‌های متراکم و گلخانه‌ای محصولات کشاورزی در قالب شهرک‌های کشاورزی اصلی‌ترین فعالیت شرکت شهرک‌های کشاورزی است، تاکید کرد: فعالیت‌های این شرکت در سه حوزه کشت‌های گلخانه‌ای، دام و طیور و شیلات تعریف شده‌است  و در این سه حوزه در کل پهنه کشور فعالیت داریم، اما به لحاظ برخی محدودیت‌ها و تاثیر‌گذاری توسعه گلخانه در تحقق سیاست‌های کلی نظام و وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر جهش تولید و حفظ و تقویت منابع پایه کشور، گستردگی توسعه این فعالیت و اهمیت آن بیشتر از بقیه مورد توجه بوده است. براساس بررسی‌های کارشناسی، کشت‌های گلخانه‌ای صرفه‌جویی ۱۲ برابری آب در تولید هر کیلوگرم محصول تولیدی و افزایش تولید ۱۰ برابری در واحد سطح نسبت به فضای باز را به همراه خواهد آورد. درحالی‌ که با مدیریت صحیح رسیدن به ارقام بالاتر از آن نیز امکان‌پذیر بوده و پیوستگی تولید و عرضه به بازار را نیز خواهد داشت.

به گفته منصوری توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در ایران یکی از مهم‌ترین سیاست‌های افزایش بهره‌وری اقتصادی در کشاورزی و مدیریت راهبردی آب است. این در حالی است که بهره‌گیری از سیستم‌های کشت کنترل شده برای تولید محصولات باغبانی در سرتاسر جهان گسترش وسیعی دارد به نحوی که بر اساس آمار جهانی فائو سطح زیر کشت گلخانه‌های دنیا (شامل گلخانه‌های تونلی، خورشیدی، تک‌قلو پلاستیکی، به‌هم‌پیوسته پلاستیکی و شیشه‌ای) حدود ۳ میلیون هکتار است. میزان گلخانه‌های کشور در شرایط کنونی بالغ بر ۱۸ هزار و ۵۰۰ هکتار است که سهم گلخانه‌های ایران از گلخانه‌های جهان معادل ۶/ ۰ درصد است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی ادامه داد: در راستای پویش ملی جهاد برای جهش تولید چند پروژه بزرگ در کشور مورد بهره‌برداری، مطالعه و اجرا قرارگرفته است؛ برهمین اساس دوم مردادماه سال ١٣٩٩ فاز شهرک گلخانه‌ای بهشت ارنان شهرستان مهریز استان یزد در سطح ۱۵ هکتار با اعتباری بالغ‌بر ۷۸۵ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۳۰۰ نفر به همت شرکت شهرک‌های کشاورزی به بهره‌برداری رسید.

منصوری در ادامه افزود: در برخی واحدهای این شهرک برای بهره وری بالاتر آب از پیشرفته‌ترین سیستم‌های آبیاری هیدروپونیک و سیستم‌های بازچرخانی آب (NFT) استفاده ‌شده است. در حال حاضر سالانه بیش از ۴ هزار تن انواع سبزی و صیفی و یک‌میلیون و پنجاه‌هزار شاخه گل رز باارزش بالغ‌بر ۳۹۱ میلیارد ریال در این مجموعه تولید می‌شود. منصوری همچنین از آغاز برنامه توسعه شهرک‌های کشاورزی در سه حوزه گلخانه‌ها، دام و طیور و آبزیان در سراسر کشور خبر داد و گفت: بخشی از نسخه شفابخش اقتصاد کشور از جمله مبارزه با معضل بیکاری، جهش تولید و رونق اقتصادی و بالاخص افزایش بهره‌وری از منابع آب‌وخاک از مسیر توسعه شهرک‌های کشاورزی دست‌یافتنی است.

وی با اشاره به برخی از فعالیت‌ها و توفیقات حاصل‌شده در سال‌های اخیر افزود: جذب قابل‌ملاحظه تسهیلات بانکی به میزان ۱۰۴۰۰ میلیارد ریال، واگذاری بیش از ۷۲۰۰ هکتاری از اراضی شهرک‌ها، مطالعات طراحی و تفصیلی حدود ۴۰ هزار هکتار از اراضی و انجام زیرساخت‌ها در بخش وسیعی از شهرک‌ها و…. از جمله این اقدامات است؛ ضمن اینکه در سال‌جاری مصمم هستیم با همکاری بانک کشاورزی و دستگاه‌های خدمات‌رسان و سرمایه‌گذاران، حدود ۳هزار هکتار از این عرصه‌ها را در سه بخش گلخانه‌ای، شیلات، دام و طیور به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی در خصوص بزرگ‌ترین شهرک گلخانه‌ای کشور در پارس‌آباد مغان استان اردبیل نیز گفت: در طی یک سال گذشته در استان ۳۰۰ هکتار سازه گلخانه در حال ساخت و حدود ۸۰ هکتار به بهره‌برداری رسیده که نمونه‌ای از مدیریت جهادی در جهت تحقق جهش تولید، رونق اقتصادی و افزایش بهره‌وری از منابع آب‌وخاک منطقه است.

منصوری، حجم سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار شهرک‌های این استان را بالغ‌بر ۶۵ هزار میلیارد ریال و میزان اشتغال را حدود ۳۰ هزار نفر پیش‌بینی کرد و از مسوولان خواست با رفع موانع موجود از جمله تامین انرژی موردنیاز، تسهیل در پرداخت تسهیلات و کاهش بوروکراسی در ادارات مسیر را برای تحول اقتصادی در استان هموار کنند.

وی در خصوص شهرک گلخانه‌ای دوین شهرستان شیروان دراستان خراسان شمالی نیز گفت: در ابتدای دولت فعلی سطح گلخانه‌های کشور ۸هزار و ۸۰۰ هکتار بوده که این میزان امروز به ۱۸هزار هکتار افزایش‌ یافته است. استان خراسان‌شمالی از استان‌های خشک کشور بوده که در سال ۹۹ برنامه توسعه ۳۲۰ هکتار شهرک کشاورزی با سرمایه‌گذاری حداقل ۱۶ هزار میلیارد ریال به آن استان ابلاغ ‌شده است.

منصوری تاکید کرد: در صورت اجرای کامل این برنامه ۱۶۰ هزار تن به تولیدات بخش کشاورزی استان افزوده خواهد شد و حداقل برای ۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

منصوری در ادامه با بیان اینکه برای تسریع در پیشبرد کارهای شرکت و توسعه شتابان و موثر فعالیت‌های این شرکت اثرگذار در اقتصاد و اشتغال کشور، نیاز به تامین منابع اعتباری برای ایجاد و تکمیل زیرساخت‌ها و همچنین کمک دستگاه‌های خدمات‌رسان نظیر وزارتخانه‌های نیرو و نفت برای تامین انرژی موردنیاز شهرک‌های کشاورزی هستیم، گفت: علاوه بر موارد بالا نیاز به حمایت‌های قانونی برای اصلاح و ایجاد برخی قوانین و مقررات هستیم، البته برای جلب حمایت و رفع برخی موانع تفاهم‌نامه‌ای بین وزرای کشور و جهاد کشاورزی در مورد مساعدت و تعامل در احداث و توسعه شهرک‌های کشاورزی داشتیم تا از ظرفیت استانداران و مجموعه جهادکشاورزی استان‌ها بهره‌مند شویم.