وی با تاکید بر اینکه پوشش هزینه بستری خریداران بیمه کرونا تا ۱۰۰ میلیون تومان قابل‌افزایش است، حذف فرانشیز از هزینه‌های بستری و درمان در این بیمه‌نامه را مزیت رقابتی آن خواند و افزود: فرد بیمه‌شده در پایان دوره درمان با ارائه فاکتورهای بیمارستانی به شرکت بیمه سامان، مبلغ کل هزینه‌ها را به‌طور کامل دریافت خواهد کرد و سهم بیمار در این بیمه‌نامه صفر است. معاون اداره نظارت بر صدور بیمه‌نامه‌های عمر و حوادث شرکت بیمه سامان ادامه داد: بیمار با داشتن بیمه کرونای بیمه سامان برای بستری شدن در بیمارستان به داشتن معرفی‌نامه نیازی ندارد، بلکه می‌تواند پس از بستری‌شدن و بهبودی کامل، برای دریافت هزینه‌ها مستقیما به شرکت مراجعه و بر اساس ارقام اعلامی‌ مرکز درمانی، خسارت خود را دریافت کند.

ملاپور با اشاره به اینکه بیمه سامان برای پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی، میان بستری شدن در بیمارستان‌های خصوصی یا دولتی تفاوتی قائل نیست، اظهار کرد: بیمه سامان هزینه‌های درمان بیمه شده را مطابق قرارداد منعقدشده میان شرکت و بیمه‌گذار پرداخت خواهد کرد. او تاکید کرد که مثبت شدن نتیجه آزمایش تشخیص مولکولی روی یکی از نمونه‌های تنفسی اصلی در یکی از آزمایشگاه‌های مرجع کشور، وجود CPR غیرطبیعی یا شواهد مثبت بیماری در سی‌تی‌اسکن در کنار بستری بیمارستانی بیمه شده و درمان با داروهای آنتی‌وایرال، تنها شروط پرداخت خسارت درمان کرونا توسط بیمه سامان است.

معاون اداره نظارت بر صدور بیمه‌نامه‌های عمر و حوادث شرکت بیمه سامان دوره انتظار برای پوشش بیماری کرونا در این بیمه‌نامه را ۱۴ روز از تاریخ صدور اعلام و خاطرنشان کرد که هزینه آزمایش تست کرونا در تعهدات شرکت بیمه‌گر نیست.