احمدرضا ضرابیه، مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان  مطلب فوق و با اشاره به اینکه سال‌هاست مقام معظم رهبری بر لزوم کاهش نقش درآمدهای نفتی در بودجه عمومی کشور به‌عنوان یکی از محورهای مهم عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اظهار کرد: درآمد نفتی پایدار نیست و با نوسان‌های مقطعی در میزان تولید و قیمت جهانی آن، نمی‌توان این منبع درآمدی را چندان تکیه‌گاه اقتصاد کشور قرارداد.

وی افزود: در چنین شرایطی، تنها راه نجات اقتصاد کشور از تکانه‌های شدید و ریسک‌های احتمالی، توسل به توسعه درآمدهای غیرنفتی به‌ویژه صادرات خدمات است.

او با اشاره به اینکه در نگاه عموم، صادرات غیرنفتی تنها به محصولات صنعتی یا کشاورزی محدود می‌شود، ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد صادرات خدمات فنی یا مبتنی بر دانش علاوه بر اینکه به سرمایه‌گذاری چندانی نیاز ندارد، بازدهی چند برابری نیز به همراه دارد.

ضرابیه صنعت بیمه را یکی از مهم‌ترین، فعال‌ترین و حرفه‌ای‌ترین حوزه‌های اقتصادی کشور دانست که توان صادرات خدمات فنی به خارج از مرزها را دارد و ادامه داد: بیمه‌گران ایرانی در بسیاری از حوزه‌های تخصصی فعالیت خود، بدون تردید جزو شاخص‌ترین و سرآمدترین متخصصان منطقه و حتی جهان هستند.

مدیرعامل شرکت بیمه سامان بابیان اینکه اکنون بسیاری از فعالان صنعت بیمه کشورمان، در بزرگ‌ترین شرکت‌های بیمه جهان مشغول به کارند، اظهار کرد: آمارهای موجود نشان می‌دهد صنعت بیمه کشورمان دست‌کم در منطقه جایگاه بسیار مطلوبی دارد و این رتبه تنها به همت کارشناسان، فعالان و متخصصان این صنعت ایجاد شده است؛ بااین‌حال کشورهای همسایه ما ازنظر توسعه صنعت بیمه، وضعیت مطلوبی ندارند و بالقوه ظرفیت بسیار مناسبی برای صادرات این خدمات هستند.

ضرابیه افزود: شرکت بیمه سامان نیز با شناخت این شرایط و باهدف کمک به توسعه صنعت بیمه و نیز ارزآوری از این محل به نفع کشور، فعالیت خود را در خارج از مرزها با ایجاد یک شعبه در عراق آغاز کرد.

وی خاطرنشان کرد: حضور در این کشور همسایه و دوست به ما نشان داد که تا چه اندازه می‌توان روی فعالیت‌های بیمه‌گری به‌عنوان راهکاری برای بزرگ‌تر کردن اقتصاد کشور و نیز رهایی از بند اقتصاد نفتی باهدف تحقق اقتصاد مقاومتی حساب کرد.