این شرکت تولیدکننده خودروهای برقی برای احداث نخستین کارخانه خودروسازی و باتری‌سازی ‌اش در اروپا، مشغول صاف کردن زمین‌های جنگلی اطراف برلین، پایتخت آلمان، بوده است. ولی معترضان در دادگاه گفتند که این اقدامات زیستگاه‌های مارها و مارمولک‌های حفاظت‌شده این منطقه را به خطر می‌اندازد. دادگاهی در فرانکفورت حکم داده است که پاکسازی جنگل متوقف شود تا بررسی‌های بیشتر انجام گیرد.

پیش‌تر هم دادگاه جلوی طرح تسلا برای احداث کارخانه عظیمش در گورنهاده آلمان در نزدیکی برلین را گرفته بود. شرکت تسلا کارخانه‌های بزرگش را گیگافکتوری می‌خواند.

ایلان ماسک، رئیس تسلا، یک سال پیش با تشریفات فراوانی از طرح احداث این کارخانه پرده برداشت و گفت قصد دارد آن را تا اول ژوئیه سال‌جاری میلادی، یعنی اوایل تابستان آینده راه بیندازد. هدف تسلا این است که سالانه نیم میلیون خودرو در این کارخانه بسازد. از طرف دیگر حزب دموکرات مسیحی و حزب دموکرات آزاد آلمان حامی احداث این کارخانه‌های تسلا هستند و می‌گویند جلوگیری از آن می‌تواند به جذابیت آلمان برای تولیدکنندگان لطمه بزند. تسلا برای احداث کارخانه خودروسازی و باتری‌سازی‌اش باید حدود ۹۱ هکتار جنگل را صاف کند. برنامه تسلا همچنین با کشف ۷ بمب قدیمی به‌ جا مانده از جنگ جهانی دوم در محل احداث کارخانه، از زمان عقب ‌افتاده بود. همچنین درباره تاثیر این کارخانه‌های تسلا بر منابع محلی آب نگرانی‌هایی وجود داشت که این شرکت قبول کرد مصرف آب را کاهش دهد. تسلا دو کارخانه عظیم «گیگافکتوری» در آمریکا و چین دارد. اوایل سال‌جاری میلادی این شرکت عنوان گران‌بهاترین شرکت خودروسازی را گرفت که تا قبل از این برای تویوتا بود. بازاریابی برای مدل سه خودرو برقی تسلا در آلمان موفق بوده است.