فرزاد اکبریان با اشاره به اینکه تناژ تولید ریل سوزن مطابق سایر ریل‌ها است با این تفاوت که این محصول جدید به عنوان یک نقطه تکمیل‌کننده در خطوط ریلی کاربرد دارد، افزود: بالاترین دقت‌ها در کلیه مراحل طراحی ریل سوزن به کار گرفته شده است و به دلیل اینکه در داخل کارخانه به اطلاعات تخصصی دسترسی نداشتیم، تیم طراحی کارخانه متشکل از کارشناسان، تکنسین‌ها و... با بهره‌گیری از تجربه، دانش روز (نرم‌افزارهای کامپیوتری) و... طراحی این محصول استراتژیک را با موفقیت به پایان رساندند. مسوول تیم طراحی ریل زبانه سوزن دفتر طراحی نورد شرکت ادامه داد: در بخش طراحی برای پروفیل‌های عادی به دو تا سه ماه زمان نیاز دارند، اما طراحی ریل سوزن به دلیل حساسیت‌های خاص و شکل پروفیل نامتقارن حدود ۷ ماه زمان برد و در اولین مرحله نیز به تولید نرمال محصول دست ‌یافتیم. برای طراحی این محصول درمجموع حدود ۱۲۰ شیت نقشه آماده شد. وی عنوان کرد: تنها تعداد معدودی از کشورهای دنیا تکنولوژی تولید این محصول ارزشمند را دارند و بسیار خوشحال هستیم و افتخار می‌کنیم که ایران به‌عنوان پنجمین کشور، این دستاورد مهم را با تلاش شبانه‌روزی کارگران ذوب‌آهن اصفهان بومی‌سازی کرد و به تولید انبوه رساند.

اکبریان با اشاره به اینکه تولید ریل سوزن سالانه از خروج ۵۰۰ میلیارد تومان ارز از کشور جلوگیری می‌کند خاطرنشان کرد: ریل سوزن در گذشته جزو لیست محصولات وارداتی ایران بود، اما ذوب‌آهنی‌ها مانند تولید سایر محصولات بر واردات این محصول جدید نیز خط بطلان کشیدند تا تولید ایران روانه بازار کشور شود و در آینده نیز با صادرات ریل سوزن، این محصول را در لیست واردات سایر کشورها قرار دهند.

وی از ریل سوزن به‌عنوان کلید توسعه حمل‌ونقل ریلی کشور نام برد و گفت: زمانی که ریل‌گذاری خطوط انجام می‌گیرد این محصول خاص برای تغییر مسیر قطار باید در محل نصب شود. می‌توانم بگویم اگر ریل‌گذاری را انجام دهیم، اما این قطعه موجود نباشد، مانند این است که تمام جاده را احداث کردیم، ولی در انتها پل نصب نشده است. اکبریان خاطرنشان کرد: با تولید محصولات جدید، نیازهای گوناگون بازار را تحت پوشش قرار دهیم. به ‌عنوان‌ مثال برای توسعه حمل‌ونقل ریلی کشور هر آنچه را نیاز است در ذوب‌آهن اصفهان تولید کنیم تا روزبه‌روز مسیر توسعه کشور در افقی گسترده‌تر هموار شود.