فهرست موسوم به  «۵۰ برند تاپ چین» برندهای چینی را بر اساس تاثیرگذاری روی کاربران و مشتریان خود در مقیاس جهانی رتبه‌بندی کرده است. پیشرفت برند‌های چینی به‌رغم همه‌گیری ویروس کرونا از نکات اصلی این گزارش است.

شرکت‌های کانتار و گوگل برای تحلیل و سنجش دید کاربران خارجی نسبت به برندهای چینی، از یک روش چهار مرحله‌‌ای استفاده می‌کنند که به لطف بررسی‌های جامع و داده‌های آنلاین گوگل، همه‌ جوانب کار در نظر گرفته می‌شود.

سازمان برندکانتار با پوشش بیش از ۴ میلیون کاربر، ۱۸هزار برند فعال در ۵۱۲ عرصه صنعتی و ۵۰ بازار مختلف، دورنمایی از بازار جهانی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

در سال ۲۰۲۱، افزون بر داده‌های مربوط به هفت بازار توسعه‌یافته‌ استرالیا، فرانسه، آلمان، ژاپن، اسپانیا، انگلستان و ایالات متحده آمریکا، اطلاعات چهار بازار در حال توسعه‌ هند، اندونزی، مکزیک و برزیل نیز در محاسبات این شرکت لحاظ شده است. در حال حاضر برندهای چینی افزون بر تلاش برای پیشرفت در بازار جهانی، بازارهای رو به رشدی مانند هند و اندونزی را نیز زیر نظر دارند. در لیست منتشر شده، شرکت علی‌بابا (Alibaba Group) در جایگاه اول قرار گرفته است. پس از آن، نام شرکت بایت‌دنس

(ByteDance) دیده می‌شود. کمپانی هوآوی (Huawei) نیز جایگاه سوم برترین برندهای چین را به خود اختصاص داده است.