به گزارش «دنیای‌اقتصاد» و به نقل از ایراسین در این نشست که در سالن اجتماعات دفتر شرکت فولاد مبارکه با حضور حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل و  برخی دیگر از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد، پیمانکاران توسعه‌ای شرکت به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

عظیمیان با استقبال از برگزاری نشست مشترک شرکت فولادمبارکه و شرکای تجاری کسب‌وکار (پیمانکاران توسعه) اظهار کرد: دولت‌هایی موفق هستند که در راستای تقویت بخش‌خصوصی گام بردارند و به‌واسطه توانمندی بخش خصوصی بتوانند تحول بزرگی در صنایع حاصل کنند. بر همین اساس نیز فولاد مبارکه بر آن است تا با تقویت بازوهای پیمانکاری خود در شاخه توسعه بتواند از توانمندی شرکت‌های برتر در این حوزه استفاده کند.  

وی از گفت‌وگوی شفاف بین شرکای تجاری کسب‌وکار با شرکت فولاد مبارکه استقبال کرد و گفت: نگاه به بخش خصوصی تاکنون در کشور مناسب نبوده است؛ چراکه دولت باید در رفاه عمومی جامعه از قبیل آموزش و درمان و حمل‌ونقل ورود کند و بخش‌های دیگر در اختیار بخش خصوصی باشد؛ این نگاه در راس شرکت فولاد مبارکه هدف‌گذاری شده است، چراکه تعامل با بخش خصوصی باید به‌صورت برد-برد باشد و هر دو طرف به منافع مشترک پایبند باشند تا در این راه، ضمن اعتماد کامل به همدیگر، هر دو مجموعه تقویت شود.

وی سامانمند بودن شرکت فولاد مبارکه را با مزیت به نتیجه رسیدن اقدامات و نقص افزایش ایستگاه‌های تصمیم‌گیری تبیین کرد و گفت: وظیفه ‌داریم در تعامل دوطرفه مشکلات سیستم‌های موجود را نیز مرتفع کرده و بهبود مستمر را در تمامی مراحل کاری خود در نظر بگیریم؛ نیاز است کمیته مشترکی از مدیران فولاد مبارکه و نمایندگان پیمانکاران تشکیل و به‌طور فصلی جلساتی برگزار شود تا آنچه اجرای پروژه‌های توسعه شرکت را با کندی همراه می‌سازد شناسایی‌شده و راهکار رفع موانع پیش‌بینی شود و به اجرا درآید.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه به تشکیل کمیته رفع اشکال در خصوص بررسی گزارش ضرر و زیان مالی و زمانی پیمانکاران اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق شعار سال و مانع‌زدایی، از نقد سازنده و کارشناسانه متخصصان استقبال می‌کنیم و از تمامی پیمانکاران پروژه‌ها تقاضا داریم همکاران و تیم فولاد مبارکه را در نیل به این هدف یاری کنند.

وی شکل‌گیری پیمانکاری سه‌شیفته مشابه کشورهای خارجی را درخواست کرد و گفت: نیاز است در شرکت‌های پیمانکاری شرایطی ایجاد شود که مجریان پروژه به‌صورت سه نوبت زمانی کار کنند تا هم پروژه‌ها زودتر به اتمام برسد و هم چابکی و چالاکی را شاهد باشیم. حتما با این نگاه ویژه از سوی پیمانکاران شرایط تحویل پروژه‌ها به کارفرما نیز آسان‌تر می‌شود.

 عظیمیان از بهره‌برداری ابرپروژه انتقال نفت گوره-جاسک در آینده نزدیک با تامین تختال‌های API موردنیاز این خط توسط این شرکت خبر داد و گفت: همان‌گونه که همگان اطلاع دارید این حرکت در رفع مانع‌زدایی تولید با تامین تختال در فولاد مبارکه آغاز شد و در کنار آن دیگر صنایع به حرکت درآمدند و در حقیقت از یک پروژه ملی توانستیم بهره‌های متعدد ببریم و این میسر نبود مگر با اتکا به توان ‌بخش خصوصی و در ادامه همین راه امیدواریم به‌زودی پروژه‌های پیمانکاری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی که برای‌ گروه فولاد مبارکه برنامه‌ریزی کرده‌ایم به نتیجه برسد و با رفع موانع پیش پای پروژه نورد گرم ۲ بعد از ماه‌ها انتظار شاهد به سرانجام رسیدن این ابرپروژه نیز باشیم.

وی به طرح تحول دیجیتال در شرکت فولاد مبارکه هم اشاره کرد و توضیح داد: این طرح که از مرداد سال گذشته در شرکت فولاد مبارکه اجرایی شده است درصدد است این شرکت را به جمع شرکت‌های عضو باشگاه فانوس دریایی راهی کند و بسیاری از مسائل مطرح‌شده با عملیاتی شدن این طرح برطرف می‌شود.

وی در پایان باز هم بر هم‌افزایی بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: پیشنهاد می‌کنم صورت‌جلسه و شرح موضوعاتی که در این جلسه طرح شد برای همه پیمانکاران ارسال شود و کانال ارتباطی مشخصی در راستای همگرایی این بخش با شرکت فولاد مبارکه ایجاد شود.