سهراب بهاالدینی، حجم عملیات خاکی زیرسازی شبکه ریلی را یک‌میلیون مترمکعب، خاک‌برداری و خاک‌ریزی اعلام کرد و افزود: این عملیات با هزینه حدود ۴۰۰میلیارد ریال اجرا شده است. وی افزود:  در بخش روسازی شبکه ریلی منطقه گل‌گهر با برنامه‌ریزی تخصصی، ۷۵ کیلومتر شبکه ریلی با بهره‌گیری از ۹۰۰ تن ریل ملی ساخت شرکت ذوب‌آهن اصفهان اجرا شده است.

فرماندار ویژه سیرجان تاکید کرد: این پروژه ریلی با یاری‌گرفتن از توان تولید داخلی ملی و همچنین توانمندی پیمانکاران بومی شکل‌ گرفته است. این پروژه ریلی یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های ریلی حوزه صنعت در ایران اسلامی محسوب می‌شود و ایستگاه مبادله‌ای آن با ۲۹ خط موازی ریلی، عریض‌ترین ایستگاه ریلی اجراشده در سطح کشور به شمار می‌آید. این پروژه به‌صورت ۶ خط آنتنی طراحی و اجرا شده است و حدود ۹۲درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ظرفیت حمل بار آن در سال ۱۰میلیون تن است.

تولید ریل ملی از سال ۹۷ در کشور مطرح شد و در حال حاضر مصرف ریل در طرح‌های مختلف کشور در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل از ذوب‌آهن اصفهان تامین می‌شود.

کیفیت ریل تولیدشده در ذوب‌آهن اصفهان استانداردهای موردنظر را از سر گذرانده است و  در حال حاضر براساس سخت‌ترین استانداردهای روز در جهان در حال تولید است.

گفتنی است که ذوب‌آهن اصفهان با بیش از نیم‌قرن تجربه به‌عنوان پیشتاز تولید محصولات متنوع ساختمانی و صنعتی است. این شرکت نخستین و بزرگ‌ترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران و بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات طویل در خاورمیانه است.

ذوب‌آهن اصفهان با ظرفیت ۳میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد، انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی را تولید می‌کند.