در این جلسه معاون خرید ذوب‌آهن اصفهان ضمن بیان اهمیت حمل ریلی در کشور و جایگاه و نیازهای حمل ریلی ذوب آهن اصفهان گفت: توسعه زیرساخت‌های ریلی کشور فراموش شده و لازم است که همراه با توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، زیرساخت‌های ریلی هم مورد توجه قرار گیرد. ذوب‌آهن اصفهان نیز به عنوان یکی از بهره‌برداران حمل ریلی ایران با حداکثر توان در خدمت توسعه سیستم حمل ریلی کشور است.

محمدجعفر صالحی تاکید کرد: ذوب‌آهن اصفهان ضمن اینکه مانند بعضی دیگر از شرکت‌های تولیدی با مشکلات مربوط به  گرانی تهیه مواد اولیه و انرژی مواجه است، به کمبودها و مشکلات شرکت‌های مرتبط با حمل ریلی نیز واقف بوده و متناسب با شرایط کشوری در جهت برطرف کردن مشکلات فی‌مابین تلاش می‌کند.

در این جلسه مدیران شرکت‌های حمل ریلی نیز در سخنان خود به ظرفیت‌ها و جایگاه حمل ریلی کشور اشاره کرده و یادآور شد: سیستم مذکور ۱۰درصد از بار کشور را حمل کرده و با حرکت یک قطار باری از حرکت ۱۵۰ تریلی بی‌نیاز و از خسارات احتمالی آن دور می‌شویم.

نمایندگان حاضر با بیان مشکلات موجود حمل ریلی از جمله مشکلات و گرانی‌های مربوط به تهیه قطعات لازم و انجام تعمیرات جاری و سالانه تاکید کردند که شرکت‌های حمل ریلی طرف قرارداد ذوب‌آهن اصفهان، همواره خود را جزئی از زنجیره تولید این شرکت دانسته و فارغ از هرگونه کمبود و حاشیه‌ای به همکاری با آن می‌پردازند. در ابتدای این جلسه مسائل مربوط به پرتال داخلی و عملکرد نرم‌افزار بارگیری ریلی ذوب‌آهن اصفهان از معادن تا ایستگاه تخلیه از طرف شرکت مربوطه تشریح شد.