عطاءلله معروفخانی با اشاره به نام گذاری سال‌جاری افزود: معتقد هستیم در سال‌جاری که سال تولید و پشتیبانی و مانع‌زدایی است به اشتراک‌گذاری تجربیات صنعتی و استفاده از ایده‌های نخبگان و دانشگاهیان در تولید، خود منجر به مانع‌زدایی و پشتیبانی از تولید خواهد شد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان اشتراک‌گذاری تجربیات مفید و تخصصی شرکت‌های تولیدی پیشرو در شرایط  حساس کنونی کشور را یک نیاز برشمرد و تصریح کرد: فولاد هرمزگان در این خصوص دریغ نکرده است و همان‌طور که کنفرانس اول تجربیات و چالش‌های صنعتی را برای شرکت‌کنندگان ارائه کرد در برنامه داریم که تجریبات صنعتی خود را به مراکز پژوهشی و دانشگاهی ارائه و از یافته‌های دانشگاهی و پژوهشی و طرح‌های نو در صنعت و متخصصان حوزه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم استفاده کنیم.

معروفخانی با تاکید بر اینکه کاهش بهای تمام شده و افزایش کیفیت محصولات، دو اصل مهم برای حضور موثر در بازارهای صادراتی است، خاطرنشان کرد:  فولادسازی و ریخته‌گری مداوم دارای نقش کلیدی در زنجیره تولید فولاد و یکی از قسمت‌های مهم و هزینه بر در در این صنعت است و با توجه به اینکه اشتراکات زیادی بین شرکت‌های فولادی در این حوزه وجود دارد فعالیت و تمرکز بر آن می‌تواند بر ارتقای کیفیت و کاهش بهای تمام شده محصولات نهایی موثر باشد.

وی از تشکیل تیم‌های تخصصی با مشارکت و حمایت شرکت فولاد مبارکه و مجموعه‌های دانشگاهی هرمزگان  و دانشگاه‌های صنعتی مطرح کشور و شرکت‌های صنعتی و اعلام آمادگی حضور کارشناسانی از مراکز صنعتی و تحقیقاتی مطرح اروپایی خبر داد و ابراز امیدواری کرد این کنفرانس به اهداف خود دست یابد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان در پایان  از متخصصان صنعتی و پژوهشگران دانشگاهی و نخبگان کشور دعوت کرد تا  طرح‌ها و تجریبات خود را جهت ارائه و به اشتراک‌گذاری به دبیرخانه کنفرانس  ارسال کنند.