وی افزود: بیمه‌های زندگی که در شرکت بیمه زندگی باران به شکل بیمه‌های پس‌اندازی ارائه می‌شود و برای بیشتر مردم به معنای انباشت سرمایه جهت اعمال تصمیمات اقتصادی از قبیل خرید خانه، اتومبیل یا سپری در قبال تورم است، برای بخشی دیگر از جمعیت تکمیل‌کننده طرح‌های بازنشستگی آنان است و عملا نقش صندوق‌های بازنشستگی مکمل را دارد. این بیمه‌نامه‌ها ابزار تامین رفاه برای سال‌های دورتر بوده و به‌شدت مورد نیاز است. عبده تبریزی ضمن تاکید بر اهمیت شفافیت در تمامی ارکان و سیاست‌ها، تصریح کرد: باید امیدوار باشیم که طی سال‌های آینده، شرکت بیمه زندگی باران از مسیر شفاف‌سازی و حفظ حقوق بیمه‌گذاران، کوچک‌ترین انحرافی نداشته باشد. بیمه‌گذاران زندگی قدر اطلاعات را درخواهند یافت. حتی اگر سود سهم‌الشرکه دریافتی بیمه‌گذار به طور متوسط از بازده صنعت هم بالاتر نباشد، اما اگر در عوض بیمه‌گذار اطلاعات شفاف دریافت کند، با بیمه‌گر خود همدلی خواهد کرد. انبان اطلاعات خود را باید با  بیمه‌گذار و شبکه نمایندگی تقسیم ‌کنیم؛ به آنان قدرت تصمیم‌گیری بیشتر بدهیم. آنچه را که دارایی خود می‌پنداریم، با ایشان بازتوزیع کنیم؛ اطلاعات خود را با آنها تقسیم کنیم.

وی با اشاره به اهمیت ظرفیت‌های تکنولوژی در ترویج و توسعه صنعت بیمه گفت: ۳۰سال پیش هیچ‌کس در صنعت بیمه تصور نمی‌کرد فناوری دگرگونی‌هایی در این ابعاد  در این صنعت به همراه آورد. اکنون به نحوی باورنکردنی در میانه تحولات تکنولوژیک این صنعت قرار گرفته‌ایم. اکنون شاهدیم که در جوامع پیشرفته، صنعت بیمه دچار تحولاتی عظیم شده است. بدون اینکه لزوما مایل باشیم، یا حتی گاهی بدون اینکه بدانیم، در میانه این تحولات قرار گرفته‌ایم. تکنولوژی وظایف بسیاری را از روی دوش شما برداشته است. به‌گونه‌ای روزافزون انجام بخش‌هایی از صنعت بیمه به تکنولوژی جدید سپرده شده است.

 راهبرد بیمه باران، تمایز در خدمات و محصولات

در ادامه این نشست، مدیر عامل شرکت بیمه زندگی باران، تاسیس شرکت تخصصی در حوزه بیمه‌های زندگی را کاری دشوار توصیف کرد و گفت: تمایز در خدمات و محصولات، راهبرد بیمه باران بود و با معرفی بیمه ترنم باران، تلاش کردیم نوع نگاه به بیمه زندگی را تغییر دهیم. با بیمه ترنم باران مشتریان دریافتند که می‌توانند از بیمه زندگی به عنوان یک ابزار مدیریت دارایی استفاده کنند و به واسطه گزارشگری‌های مستمر درباره وضعیت بازدهی عملکرد سرمایه‌گذاری در فواصل زمانی کوتاه سه ماهه، آگاهانه بیمه زندگی بخرند. علیرضا هادی گفت: این راهبرد، تاثیرات با ارزشی در افزایش آگاهی و دانش شبکه فروش نسبت به ماهیت بیمه‌های زندگی، نیز داشته است چون نمایندگان و کارگزاران در مذاکره با مشتریان باید  از اطلاعات مالی و بیمه‌ای برخوردار باشند تا بتوانند به عنوان مشاور مالی با بررسی وضعیت هر بیمه‌گذار و انتظاراتش، بیمه متناسب با آن را ارائه کنند و بیمه‌گذار را اولا محدود به یک محصول خاص نکنند و از سوی دیگر بیمه‌گذار نیز با آگاهی کامل محصول خود را انتخاب و خریداری کند. مدیرعامل بیمه باران در ادامه افزود: از ابتدای مسیر، می‌دانستیم برای نیل به اهداف مدنظرمان باید از وجود افراد متخصص و توانمند برای شناسایی، جذب و پرورش شبکه فروش بهره بگیریم و شبکه فروش را به واسطه آنها مدیریت کنیم. این راهبرد با تاسیس دفاتر بازاریابی و هماهنگی منطقه‌ای در سطح کشور اجرایی شد و خوشبختانه  هرچه جلوتر می‌رویم به اهمیت این راهبرد آگاه‌تر می‌شویم و آثار مثبت تصمیم خود را مشاهده می‌کنیم.

وی افزود: در ماه‌های اخیر به سررسید بیمه‌نامه‌های یکساله در شرکت رسیده‌ایم که به مدد مشاوره‌های شبکه‌ فروش، بیمه‌گذاران بیمه‌نامه‌های خود را برای دوره‌های بعد تمدید می‌کنند و بیمه‌گذارانی نیز سرمایه پایان دوره خود را دریافت کرده‌اند که در این خصوص بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال سرمایه پرداخت شده است. در پایان مهرماه اولین مستمری آنی به مستمری بگیران پرداخت شد. این بیمه‌گذاران حق‌بیمه را پرداخت و از ماه بعد مستمری دریافت کرده‌اند.