محسن ستاری افزود: کاهش برداشت فولاد مبارکه از آب خام از طریق جایگزینی پساب‌های بهداشتی تصفیه‌شده شهری، کمک به بهبود زیست‌بوم منطقه و حیات تکنولوژیک رودخانه‌ها خواهد بود.

وی تصریح کرد: تصفیه و بازچرخانی پساب‌های شهری و بهداشتی در شرکت فولاد مبارکه با هدف کاهش نیاز به منابع آب خام، حفظ محیط زیست و پایداری تولید انجام می‌شود.

رئیس واحد تصفیه آب و پساب شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات زیست‌محیطی واحد تصفیه آب و پساب فولاد مبارکه می‌توان به تامین آب مورد نیاز فضای سبز و پوشش گیاهی این شرکت از طریق تصفیه پساب‌های شهری و صنعتی اشاره کرد.

به گفته وی، توسعه و بهره‌برداری سیستم‌های پیشرفته تکمیلی تصفیه پساب با هدف افزایش کیفی پساب‌های تصفیه‌شده و کاهش هزینه‌های تعمیر و تعویض تجهیزات در فرآیندهای تولید و همچنین رسیدن به استانداردهای زیست‌محیطی در دریاچه‌های ذخیره پساب از طریق تکثیر و بهره‌برداری آبزیان جلبک‌خوار، از دیگر اقدامات واحد تصفیه آب و پساب شرکت فولاد مبارکه است.

ستاری با اشاره به احداث استخر ذخیره سوم پساب با هدف استفاده بهینه از پساب‌های تصفیه‌شده و ایجاد تعادل در میزان موجودی و مصرف پساب‌های تصفیه‌شده در فولاد مبارکه گفت: مشارکت و همکاری در طرح‌های بهینه‌سازی و مدیریت پسماند فولاد مبارکه در جهت حفظ محیط زیست و تولید فرآوری  و فروش ضایعات بهداشتی به عنوان کود بیولوژیک برای مصارف کشاورزی با مشارکت واحد مدیریت شهری این شرکت نیز از دیگر اقدامات فولاد مبارکه در راستای کاهش مصرف آب بوده است.

وی افزود: اجرای پروژه‌های متعدد بهبود و بهینه‌سازی در واحدهای تصفیه‌خانه به منظور تسهیل در فرآیند بهره‌برداری، حفظ و بهبود پارامترهای کیفی آب و پساب تصفیه‌شده از دیگر اقدامات واحد تصفیه آب و پساب شرکت فولاد مبارکه محسوب می‌شود.