مدیر عامل بانک ایران‌زمین در جلسه هم‌اندیشی روسای شعب استان تهران این بانک با اشاره  به این مطلب گفت: روابط سیستماتیک نیاز هر سازمانی است که باعث می‌شود اگر مساله و مشکلی پیش می‌آید مطرح کنیم و بتوانیم حل کنیم. از آن مهم‌تر این است که وقتی آگاهی نسبت به امور و تلاش‌های صورت گرفته کامل شود، نتیجه‌اش رسیدن به جایگاهی است که بانک در حال حاضر به‌دست آورده است.

عبدالمجید پورسعید خاطرنشان کرد: قدم اول بانک ارائه خدمات بانکداری در حوزه دیجیتال با اپلیکیشنی به نام فراز است که مشتریان بتوانند از طریق تکنولوژی بدون حضور در شعب خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. قدم بعدی هوشمندسازی سیستم است. به صورتی که مشتریان زمانی که از خدمات بانک استفاده می‌کنند، براساس نوع رفتار آنها (ارزش مشتری) خدمات خاصی برای آنها طراحی و ارائه شود.

وی در خصوص نئوبانک ایران زمین گفت: راه‌اندازی اولین نئو‌بانک واقعی در کشور، تحول بزرگ بانک ایران‌زمین در صنعت بانکداری خواهد بود. این قرارداد با شرکت بزرگ «های وب» منعقد شده و قطعا در آینده نزدیک تعداد قراردادها و کسب و کارهایی که می‌توانند در این بستر فعالیت کنند بیشتر خواهد شد.

 ارائه خدمات در بانک ایران‌زمین براساس ارزش مشتری

معاون طرح و برنامه در این جلسه به تغییرات صورت گرفته طی پنج سال گذشته اشاره کرد و گفت: هر سازمانی مدل‌های کسب‌و‌کاری دارد که باعث تغییرات ساختاری در تمامی‌ لایه‌های سازمانی و ایجاد مزیت رقابتی می‌شود .

این مدل‌ها و ساز‌و‌کارهای مرتبط در بانک ایران زمین طی این سال‌ها به صورت بنیادین طراحی و استقرار یافته است. به طوری که این تغییرات ساختاری باعث تغییرات اساسی در نحوه ارائه خدمات مبتنی بر بازار شده است.

مهران سوادکوهی افزود: در حال حاضر بانک ایران زمین در پنج حوزه کسب وکاری اساسی، خدمات بانکی را ارائه می‌دهد. این حوزه‌های کسب‌و‌کاری بانکداری خرد، بانکداری شرکتی، بانکداری دیجیتال و بانک دیجیتال به همراهی سازماندهی ساختاری مرتبط با هرحوزه کسب و کاری است . در حوزه بانک دیجیتال، خدمات مرتبط بهبود داده شده است و خدمات مکملی مانند خدمات گردشگری و خدمات بانکی و شبکه پرداخت تکمیل و به مشتریان ارائه شد. حوزه بعدی بانکداری دیجیتال است. بانکداری دیجیتال مبتنی بر حوزه صنعت فعالیت است و مشارکت با شرکت‌های حوزه مخابرات از همین جنس است. یعنی در حوزه کسب و کاری صنعت و مجموعه‌هایی که در آن حوزه فعال هستند، خدمات را به آنها ارائه می‌دهیم. سوادکوهی درخصوص ارائه خدمات بر اساس ارزش مشتری گفت: یکی از مسائل مهم که در بانک ایجاد شده است ارزش مشتری است. تمام خدمات بر اساس ارزش مشتری ارائه می‌شود. یعنی مشتری بر اساس مراوداتی که با بانک خواهد داشت، خدمات دریافت می‌کند. هرچقدر این مراودات بیشتر باشد، خدماتی که دریافت خواهد کرد نیز بیشتر خواهد بود.

معاون طرح و برنامه بانک هر خدمتی که به مشتری ارائه می‌شود را دارایی بانک عنوان کرد و گفت: متناسب با ارزش مشتری خدمات به ایشان عرضه می‌شود و تعیین‌کننده سطح مشتری است و مشتری است که جایگاه خود را تعیین می‌کند و ارتقا می‌دهد .

 شرط تحقق اهداف یک سازمان تعامل اجزا با یکدیگر است

در این جلسه مدیر امور بازرسی بانک ایران زمین داشتن نگرش سیستمی ‌را اولین قدم در مدیریت بازرسی دانست و گفت: نگرش سیستمی ‌یعنی ما خودمان را جزئی از یک کل بدانیم. سازمان تشکیل شده است از اجزای مختلف یعنی سیستم‌هایی که همه با هم کار می‌کنند و یکی از این سیستم‌ها بازرسی است. هر کدام از سیستم‌ها خودشان اصل هستند و وقتی در کنار سایر واحد‌ها قرار می‌گیرند یک کل را تشکیل می‌دهند.

عباس اصلانی‌فر شرط تحقق اهداف یک سازمان را تعامل اجزا با یکدیگر اعلام کرد و افزود: هر سیستمی ‌از عوامل درونی و بیرونی تاثیر می‌پذیرد. بازرسی هم سعی می‌کند این تعامل را همیشه با واحد‌های مختلف بانک داشته باشد. یکی از واحدهایی که در تبیین روش‌ها و بخشنامه‌های بانک نظر می‌دهد بازرسی است که ما سعی کردیم از این طریق مشکلات شعب را ببینیم و به شعب کمک کنیم.

مدیر امور بازرسی بر رعایت نکاتی که نمایندگان بازرسی در ماموریت شعب اعلام می‌کنند تاکید کرد و افزود: روسای شعب راهنمایی و آموزش کارکنان را مدنظر قرار بدهند. یک سازمان زمانی حرکت دارد که پویا و زنده باشد و این زنده بودن  به تعامل و هم‌افزایی و شرایط رشدی که واحد‌ها با یکدیگر دارند برمی‌گردد.

اصلانی‌فر در خصوص راه‌اندازی سامانه‌های بازرسی گفت: ما موفق شدیم دو سامانه راه‌اندازی کنیم.

مدیر امور بازرسی خاطر‌نشان کرد: با توجه به بودجه‌ای که از سوی هیات عامل بانک و معاون طرح و برنامه مصوب شده است، شعبی که عملکردشان با بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها در حد قابل قبول مطابقت داشته است، عملکرد آنها در پایان سال بررسی می‌شود و پاداش خواهند گرفت.

 در شبکه‌های اجتماعی پاسخگوی مشتریان خواهیم بود

در ادامه جلسه مدیر روابط عمومی ‌بانک، نقطه اتصال مشتری و بانک را رسانه‌های نوین و فضای مجازی دانست و گفت: در حال حاضر دیگر یک مدیر روابط عمومی ‌نمی‌تواند همه ارکان نظام افکار عمومی ‌را در اختیار بگیرد. تک تک اعضای سازمان باید مثل یک خانواده بزرگ از مجموعه‌ای که در آن فعالیت می‌کنند حفاظت کنند. سید‌محمد‌حسین استاد افزود: همه رقبا از ابزارهای رسانه‌ای استفاده می‌کنند تا پیشرفت‌های یک سازمان موفق را کمرنگ جلوه دهند. این موضوع یک اصل کلی است که در تمام دنیا اتفاق می‌افتد.

استاد در خصوص برندینگ بانک گفت: در یک سال گذشته تیم روابط عمومی ‌با حمایت‌های مدیران ارشد بانک توانست برند بانک را بازسازی کند. نمای شعب بانک تغییر کرد و این هویت را به مشتریان ارائه کردیم که ما با خدمات جدید و ظاهری بهتر از گذشته در کنار شما هستیم. مدیر امور روابط عمومی ‌خاطرنشان کرد: ما تا پایان سال ۱۴۰۰ روابط عمومی ‌دیجیتال را به صورت کامل راه‌اندازی خواهیم کرد. مرکز تماس دیجیتال را راه‌اندازی کردیم و در ماه‌های آینده در تمام شبکه‌های اجتماعی پاسخگوی مشتریان و به ویژه همکاران در شعب خواهیم بود.