وی افزود: در ارتباط با آنالیز و تحلیل این میزان رشد به تفکیک رشته باید به استراتژی ارائه حق بیمه فنی بر مبنای بهای تمام شده در رشته درمان اشاره کرد که منتج به حذف تعدادی از قراردادهای پرخسارت سنوات قبل شد و نتایج این تحلیل ریسک در کنترل خسارت رشته یادشده طی ماه‌های آینده نمود پیدا خواهد کرد. در سایر رشته‌های بیمه‌ای تقریبا رشدی هم‌سطح متوسط صنعت را شاهد بوده‌ایم. معاون بازاریابی و توسعه شبکه فروش بیمه دانا در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد:  در تفکیک سهم پرتفوی مستقیم و غیر مستقیم شرکت نیز حدود ۸۰درصد فروش به‌صورت غیر‌مستقیم و حدود ۲۰درصد آن صادره مستقیم شعب بوده است.

عمرانپور‌بندپی با اشاره به عملکرد این معاونت در حوزه خسارت تاکید کرد: در حوزه خسارت، طی هفت ماه سال‌جاری بالغ بر ۳۰هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت شد که حدود ۴۷درصد آن صرفا مربوط به رشته درمان بوده و در اکثر رشته‌ها نسبت به دوره مشابه سال قبل شاهد کاهش نسبت خسارت هستیم. خوشبختانه نسبت خسارت کل شرکت نیز در این مقطع نسبت به سال قبل کاهش داشته است.

وی درباره برنامه‌های آتی این معاونت تا پایان سال‌جاری عنوان کرد: در حوزه امور نمایندگان،  با توجه به سهم ۸۰درصدی نمایندگان از فروش شرکت، توانمندسازی بیش از پیش شبکه مد نظر است لذا برنامه ذیل را در این راستا آغاز کرده‌ایم؛ نخست، برگزاری دوره‌های آموزشی برای نمایندگان به‌صورت منطقه‌ای در رشته‌های مورد نیاز برای ارتقا و به‌روزرسانی دانش فنی شبکه، دوم، تسریع در جایگزینی نمایندگان کم‌کار و بی‌انگیزه با متقاضیان فعال و پرانرژی برای افزایش فروش. عمرانپور‌بندپی در ادامه با اشاره به برنامه‌های معاونت بازاریابی و فروش در حوزه شعب و مناطق اضافه کرد: برگزاری جلسات منطقه‌ای با روسای شعب و تحلیل نقاط قوت و ضعف در ماه‌های گذشته و استفاده از پتانسیل‌های درون مناطق برای تقویت فروش، شناسایی بنگاه‌های اقتصادی مناطق و معرفی توانمندی‌های شرکت بیمه دانا، بهینه‌سازی فرآیندهای صدور و خسارت از طریق نظارت مستمر بر عملکرد شعب و شبکه فروش و تقویت فروش با ترویج و تبلیغ طرح‌های جدید شرکت متبوع  از دیگر برنامه‌های ما در این معاونت  در حوزه شعب و مناطق است.