سید‌محسن فاضلیان با بیان اینکه عملکرد بانک در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۹۸ در سطح مطلوب بوده، اظهار کرد: کاهش زیان خالص از ۵/ ۱۰هزارمیلیارد ریال سال ۱۳۹۸ به ۸ هزار میلیارد ریال زیان خالص در پایان سال ۱۳۹۹ از جمله نقاط مثبتی است که روند صعودی عملکرد بانک مسکن را نشان می‌دهد.

وی عوامل مختلفی را در کاهش زیان بانک تاثیرگذار دانست و گفت: کل درآمد بانک مسکن در سال ۹۸ حدود ۱۲۵ هزار میلیارد ریال بوده که این رقم با افزایش ۲۸ هزارمیلیارد ریالی در سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۱۵۳ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۱۳۹۹ رسیده است. این در حالی است که عمده افزایش درآمد بانک به مبلغ ۲۵ هزار میلیارد ریال، مربوط به افزایش درآمد مشاع در بخش مسکن است و مابقی آن به مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال، مربوط به درآمد غیرمشاع است.

فاضلیان همچنین تصریح کرد: مطابق صورت‌های مالی حسابرسی‌شده، عملکرد عملیاتی بانک ناشی از مقایسه عمده درآمد عملیاتی یا همان درآمد تسهیلات، با عمده هزینه‌های عملیاتی یا همان هزینه سود پرداختی به سپرده مشتریان، مبلغ ۱۸ هزارمیلیارد ریال افزایش سود عملیاتی بانک در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ را نشان می‌دهد، به گونه‌ای که سود عملیاتی بانک در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۴۴ هزار میلیارد ریال بوده و این سود در سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۶۲ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است و هزینه‌های غیرعملیاتی غیرمتعارف همچون هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول که عمدتا مربوط به تسهیلات ارزی پرداخت شده سنوات قبل از سال ۱۳۹۸ است سود عملیاتی را در تهاتر با هزینه‌های غیرعملیاتی در بخش سود خالص، با چالش مواجه می‌کند.

وی در بخش پایانی اظهارات خود گفت: پیش‌بینی می‌شود با روندی که بانک در پیش گرفته، به احتمال فراوان بانک مسکن از وضعیت زیان‌دهی خارج شده و در سال جدید وارد مرحله سوددهی شود.