مدیرعامل شرکت «اتم کهکشان شریف» در گفت‌وگو با خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» اظهار کرد: جمعی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف در سال ۱۳۹۸ شرکتی با نام تجاری «کوال» را تاسیس کردند و در حوزه فعالیت این استارت‌آپ باید گفت در واقع توسعه‌دهنده و عرضه‌کننده پوشاک ضد‌تعریق است. چیزی حدود ۴ درصد مردم در دنیا و به ویژه در ایران بیش از حد معمول دچار تعریق هستند و بوی ناشی از آن موجب دوری افراد از اجتماع می‌شود و این موضوع علاوه بر تاثیر در میزان اعتماد به نفس افراد بروز بیماری‌های پوستی را نیز برای آنها به همراه خواهد داشت.

فاطمه اسماعیلی افزود: برای حل این معضل روش‌های مختلفی وجود دارد که ازجمله آنها می‌توان به تزریق بوتاکس به ناحیه زیربغل یا جراحی غدد اشاره کرد که این روش‌ها تهاجمی هستند و در عملکرد طبیعی بدن اختلال ایجاد می‌کنند. از این رو ما به دنبال روشی رفتیم که تهاجمی نباشد و مانعی برای تعرق نباشد، ‌بلکه موجب شود که فرد به طور عادی عرق کند و پوشاک ضدتعریق یکی از این روش‌ها به حساب می‌آید که هم‌اکنون در دنیا نیز مرسوم شده است.

وی عنوان کرد: «کوال» یکی از شرکت‌هایی بوده که پوشاک ضدتعریق را طراحی کرده است و این نوع پوشاک به نحوی طراحی شده که لایه داخلی لباس که با بدن در ارتباط است آبدوست بوده و عرق را از بدن جذب می‌کند و لایه بیرون لباس آب‌گریز است که نشت عرق از آن نمایان نمی‌شود. همچنین این نوع پارچه تنفس‌پذیر است و هوا و بخار آب از آن عبور می‌کند و فرد احساس گرما ندارد. علاوه بر این، این نوع لباس آنتی‌باکتریال بوده و در واقع یکی از دلایل بوی نامطبوع تعرق وجود باکتری‌ها هستند که در طراحی این پارچه به خاصیت آنتی‌باکتریال آن توجه ویژه داشتیم. در لایه داخلی این نوع پوشاک‌، سوپر جاذب‌هایی وجود دارد که بوی نامطبوع بدن را جذب می‌کند.

هم‌بنیان‌گذار شرکت «کوال» گفت: در مسیر تولید این نوع پوشاک با چالش‌هایی مواجه بودیم،‌ ازجمله اینکه به دلیل تحریم ما به مواد اولیه دسترسی نداشتیم بنابراین با تحقیق و بررسی عمیق توانستیم مواد اولیه جایگزین را که در ایران موجود بود استفاده کنیم و از این جهت تمام مواد مصرفی ما تولید داخلی است.

اسماعیلی عنوان کرد: کشورهای حاشیه خلیج فارس بازار خوبی برای محصول ما به حساب می‌آیند که با تسهیل‌گری که از سوی دولت انجام شده است برای صادرات فرصتی را مهیا کرده‌اند و ما در تلاش هستیم از این فرصت استفاده کافی را کنیم و به نوعی ارزآوری نیز برای کشور داشته باشیم.