به گزارش صدا و سیما، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور گفت: ما در جلسات هفتگی ستاد تنظیم همواره دو مورد را بررسی خواهیم کرد که مورد اول تامین کالاهای مورد نیاز مردم در کشور است که معمولا سیاست ما بر افزایش تولید داخل و همچنین واردات کالاهای ضروری به کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر اساس گزارشی که گمرک ایران اعلام کرد، تاکنون بیش از ۱۶ میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شده است و نسبت به تامین ذخایر کالاهای راهبردی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی در مورد ترخیص کالا از گمرکات کشور گفت: این موضوع یکی از برنامه‌های جدی وزارت صمت و وزارت اقتصاد و دارایی است و برای روان کردن هر چه بیشتر کالاهای دپو شده در گمرکات کشور ما بر اساس مصوبه ستاد اقتصادی دولت به‌طور جدی با همکاری گمرک نسبت به ترخیص سریع کالا از گمرکات کشور اقدام می‌کنیم و تا امروز هم ترخیص کالا به خوبی بر اساس مصوبه انجام گرفته است.

رزم‌حسینی با اشاره به میزان ورودی کالا به بنادر کشور بیان کرد: بر اساس گزارش واصله در جلسه ستاد تنظیم بازار بیش از ۴ میلیون تن کالا به بنادر کشور وارد شده که مراحل قانونی برای ترخیص آن صورت می‌گیرد. وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: همواره در تلاش هستیم مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌ها را تامین کنیم که تاثیر بر عرضه کالا در بازار خواهد داشت و سپس در تلاش هستیم کالاهای اساسی و ضروری را طبق برنامه وارد کنیم که خوشبختانه در حال انجام است و سعی کرده‌ایم با عرضه به موقع این کالاها در تنظیم بازار این کالاها اقدام کنیم. رزم‌حسینی با بیان اینکه بررسی قیمت ۱۰۰ قلم کالا در دستور کار ستاد تنظیم بازار قرار دارد، بیان کرد: بر اساس گزارش ستاد تنظیم بازار، حدود ۴۰ قلم از این کالاها به لحاظ قیمت و عرضه ثبات خوبی در بازار داشته و ۶۰ قلم دیگر نیز دارای نوسانات قیمت است که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، سازمان حمایت و دیگر دستگاه‌های مسوول سعی می‌کنند در جهت کاهش قیمت یا تنظیم بازار آن اقداماتی انجام دهند.

رزم‌حسینی گفت: در حوزه اختیارات ستاد تنظیم بازار به استانداران نیز به‌عنوان رئیس ستاد تنظیم بازار استانی اختیار لازم در حوزه قیمت‌گذاری و ترخیص کالاها داده شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به پخش گزارشی از رسانه ملی مبنی بر نرسیدن نهاده‌های دامی پس از ترخیص از گمرک به دست مصرف‌کننده‌های واقعی گفت: به همه دستگاه‌های مسوول ابلاغ شده که باید به سامانه جامع تجارت متصل باشند.

وی گفت: اکنون نیز اعلام می‌کنیم دستگاه‌های نظارتی باید به عملکرد بخشی از دستگاه‌های دولتی که در این مورد کوتاهی یا کم‌کاری کرده‌اند، ورود کنند.