به گزارش «ایسنا» حسن رضوی با حضور در جلسه شورای شهر تهران گفت:‌ رودخانه‌هایی که در تهران و اطراف آن واقع شده‌اند، یکی از موضوعاتی است که باید در تهران به‌طور جد مورد بررسی و پایش قرار گیرد. همچنین بحث آب‌های زیرزمینی در شهر تهران و بهره‌گیری از پساب در حوزه آبیاری فضای سبز و فرونشست‌ها نیز از موضوعاتی است که به‌عنوان دغدغه‌های ما محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ۲۷۰ کیلومتر رودخانه در شهر تهران وجود دارد که این رودخانه‌ها انرژی زیادی برای سیلاب در فصول بارش دارد. در طول تاریخ نیز خسارت‌ها و کشته‌های بسیاری از طغیان این رودخانه‌ها بر جای مانده است. رضوی تاکید کرد: بی‌تردید برای حل این معضل باید کار مشترکی میان شهرداری و آب منطقه‌ای انجام شود تا خطرپذیری در هنگام بارش در این رودخانه‌ها کاهش پیدا کند. ما در حوزه رودخانه‌ها در کلان‌شهرها دبی بازگشت ۲۰۰ ساله را باید در نظر بگیریم و در این مدت اقداماتی در جهت کاهش خطرات انجام دهیم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای تهران با اشاره به بروز برخی اختلافات میان آب منطقه‌ای و شهرداری تهران گفت: گاهی مشاوری از سوی شهرداری انتخاب می‌شود که آمار ارائه شده از سوی او با آمار ما متفاوت است. آنچه از سوی مشاوران ما بررسی شده، نشان می‌دهد ۳۷ مورد از ۶۷ مورد نقاط حادثه‌خیز ما در رودخانه کن و دربند و مقصودبیک واقع شده است. تهران در شرایطی است که سیلاب می‌تواند ما را غافلگیر کند و خسارت‌های بسیاری را بر جای بگذارد.

رضوی به رودخانه فرحزاد نیز اشاره کرد و افزود: در منطقه فرحزاد در بستر و حریم این رودخانه ساخت و سازهای با مجوز صورت می‌گیرد، در حالی که همه اینها تخلف است. ما از شهرداری توقع داریم که مجوز ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه‌ها را صادر نکند تا نه سازندگان گرفتار شوند و نه ما به‌عنوان بهره‌برداران از رودخانه متحمل خسارت شویم. بی‌تردید اگر ما در جایی مثل کرج مجبور به رهاسازی دبی آب ۱۵۰ متر مکعب شویم در پایین دست و منطقه‌ای همچون بهاران ۲میلیون نفر دچار سیل‌زدگی خواهند شد.