این بانک افزود: مجموع مصرف نفت خام به‌دلیل کاربرد آن در تولید سوخت جت و فرآورده‌های پتروشیمی در این دهه افزایش می‌یابد، این در حالی است که روند این رشد پس از سال ۲۰۲۵ بسیار کند خواهد بود.

 گلدمن ساکس موسسه‌ای است که زمان پایان رشد تقاضای نفت را تغییر داده است، بی‌پی هم از موسسه‌هایی است که دیدگاه بسیار سخت‌گیرانه‌ای به زمان اوج تقاضای نفت دارد. بی‌پی پارسال اعلام کرده بود احتمال دارد دوره رشد تقاضای نفت پیش از این پایان یافته باشد.

این در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) رویکرد محافظه‌کارانه‌تری دارد و زمان فراز و نشیب تقاضای نفت را حدود سال ۲۰۳۰ اعلام کرده است. موسسه وود مکنزی به‌تازگی به شرکت‌های نفت دنیا که آماده تسریع روند انتقال انرژی نیستند هشدار داده است خطرهای بسیاری آنها را تهدید می‌کند. این موسسه برآورد کرده است اگر دولت‌ها طبق قرارداد اقلیمی پاریس تولید گازهای گلخانه‌ای را به‌شدت کاهش دهند، زمان افول مصرف نفت سال ۲۰۲۳ خواهد بود.

این در حالی است که دیگر نهادهای بین‌المللی متمرکز بر صنایع نفت و گاز معتقدند فراز و نشیب تقاضای نفت دیرتر از زمان‌های یادشده خواهد بود و کشورها همزمان با حرکت به سمت اهداف محیط‌زیستی خود، همچنان به سوخت‌های فسیلی نیاز خواهند داشت.