شماره روزنامه ۵۹۸۹
|

دنیای ماشین

  • وقتی سوپراسپرت‌ها به هم باج نمی‌دهند!

    دنیای اقتصاد: زمانی که صحبت از خودروهای سوپراسپرت شهری می‌شود، نام‌های زیادی به ذهن نمی‌رسد. تقریبا همه ماشین بازهای دنیا ذهنشان به سراغ چند خودروساز اروپایی می‌رود. پورشه، فراری، لامبورگینی و مک لارن سوپراسپرت سازهایی هستند که ساخته هایشان به شدت از ماشین‌بازها دلربایی می‌کند. در این میان مک لارن جوان‌تر از دیگر سوپراسپرت سازهای جهان است، اما به خوبی توانسته خودش را در این رقابت نفس‌گیر جابیندازد. مجله معتبر کارانددرایور در یک تست هیجان انگیز سه خودرو از پورشه، مک لارن و فراری را به جنگ یکدیگر برده است.

  • انتقام بی‌رحمانه افعی پیر

    برایش فرقی نمی‌کند که روبه‌رویش کیست. مثل لودر همه را در هم می‌شکند و جلو می‌رود. خواه شورولت کوروت ناآرام استینگری باشد،‌ خواه کاماروی Z۲۸. خواه فورد موستانگ باس ۳۰۲ باشد، خواه دوج چلنجر هِلکت. وقتی این‌طور با هموطنانش رفتار می‌کند، نباید توقع احترام مقابل غریبه را از او داشت. طبیعی است که رفتار دوستانه‌ای با پورشه ۹۱۱ جی‌تی‌۳ آر. اِس و آئودی آر۸ پلاس آلمانی نداشته باشد. حتی اگر فرصتی پیش بیاید با نیسان جی‌تی‌آر نیسمو ژاپنی نیز سرشاخ می‌شود. شاید عجیب باشد، ولی آنقدر خودخواه و با اعتماد به نفس است که یک بار هم وارد نبرد با فراری ۴۵۸ اسپشیاله ایتالیایی شده است.

  • صنعت خودرو؛ موتور اقتصاد

    دنیای اقتصاد: حجم تولید خودرو در جهان چیزی نمانده که به ۱۰۰ میلیون دستگاه در سال برسد و حجم گردش مالی این صنعت در سال ۲۰۱۵ به مرز ۵/ ۴ تریلیون دلار رسیده که برآورد می‌شود سهم بخش قطعه‌سازی در آن ۷۰۵ میلیارد دلار است. چنین ظرفیت اقتصادی می‌تواند برای کشورهایی که می‌توانند از آن استفاده کنند یک فرصت بی‌نظیر باشد. جدا از بازار خودرو که امروزه به یکی از موتورهای اقتصاد در اغلب کشورها تبدیل شده است، صنعت خودرو نیز به یک ابزار قدرتمند برای هضم بخش‌های اقتصاد و تبدیل نیروی بالقوه آنها به رشد اقتصادی شده است.

  • ماشین‌‌هایی که خودروسازی را تغییر دادند

    در تاریخچه خودرو‌سازی محصولاتی به‌عنوان نقاط عطف در صنعت خودرو‌ تولید شده‌اند که با ارائه فناوری‌های جدید یا طرح و شکلی خلاقانه و چشمگیر باعث ایجاد تحولی در این صنعت شده‌اند. اینها محصولاتی هستند که حاصل تفکر سازندگانی با قدرت تخیل فراتر از زمان خود بوده‌اند. مقایسه خودروهای دهه گذشته با خودروهای امروزی نشان می‌دهد این صنعت روند رو به رشدی آهسته داشته است و در سال‌های اخیر تغییرات در خودروها با سرعت بیشتری انجام می‌شود که این رشد و پیشرفت به نوعی مدیون محصولات تاریخ‌ساز در گذشته بوده‌اند.

  • دوراهی‌های خرید

    انتخاب یک خودرو از میان گزینه‌های موجود در بازار شاید یکی از دشوارترین خریدهای ممکن باشد؛ چرا‌که اغلب باید بانگاهی بلند‌مدت به ماجرا نگریست. در این میان برخی هم هستند که با سرعت بیشتری خودروی خود را عوض می‌کنند. آنها نیز همیشه دوست دارند بدانند که خودروهای جدید کدام هستند و تفاوت‌ها و شباهت‌های آنها با خودرو کنونی‌شان چیست. در بازار رو‌به رشد خودرو ایران چه از نظر تنوع مدل و چه از نظر افزایش خریدار مساله انتخاب خودرو، روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. در این صفحه سعی شده تا خودروهای مختلفی که از نظر قیمت یا قابلیت‌های فنی در یک کلاس قرار دارند با زبانی ساده با یکدیگر مقایسه شوند.

  • سرخ‌پوست در خیابان!

    یک سرخ‌پوست تمام عیار است که به جای دشت‌های شایان، در دل دیترویت و کارخانه فورد زندگی کرده است. فورد Thunderbird همان سرخ‌پوست سرسختی است که پیشینه تولیدش همچون بسیاری از خودروهای اصیل آمریکایی به دوران طلایی صنعت خودرو آمریکا در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ باز می‌گردد زیرا آمریکایی‌‌ها کمترین آسیب را از جنگ جهانی دوم دیده بودند و از نظر اقتصادی در شرایط خوبی قرار داشتند. به این ترتیب در سال ۱۹۵۱ نزدیک به ۶ میلیون خودرو در آمریکا به فروش رفت تا دهه ۵۰ بدل به سکوی پرتابی برای صنعت خودرو در آمریکا باشد.

  • نوبل ۳۶۰ کیلومتر در ساعتی

    حدود ۷ سال پیش بود که شرکت انگلیسی نوبل با معرفی M۶۰۰ خود را به‌عنوان یک سوپراسپرت‌ساز درجه‌یک معرفی کرد. با اینکه تصور نمی‌شد این خودروساز بتواند به یک پیشرفت دیگر دست پیدا کند ولی در اوج تعجب با رونمایی مدل رویایی اس. وی. آر سبک جدیدی از کوپه‌های دست‌ساز را وارد بازار کرد. این خودرو دارای یک پیشرانه ۴/ ۴ لیتری هشت سیلندر Vشکل با ۶۶۲ اسب‌بخار در ۶۵۰۰ دور در دقیقه قدرت و ۸۱۸ نیوتن‌متر گشتاور خالص است. مانند هر سوپراسپرت اصیل دیگری، جعبه‌دنده نوبل جدید به‌صورت ۶ سرعته دستی طراحی شده است.

  • فراری کلاسیک، برقی شد!

    امروزه شنیدن این خبر که یکی از خودرو‌سازان مطرح از خودروی برقی خود رونمایی کرده است تبدیل به خبری عاد ی در دنیای ماشین‌ها شده است. خودرو‌سازانی مانند نیسان و تسلا به‌عنوان پیشگامان این بخش از صنعت خودرو‌سازی نشان داده‌اند دنیای ماشین‌های آینده می‌تواند برقی باشد.

    مدیر‌عامل شرکت ایتالیایی و سوپر اسپرت‌ساز فراری پس از آزمایش خودروی برقی تسلا اعلام کرده است که هیچ‌گاه به سمت خودروهای برقی نخواهد رفت اما این کلمات تمام حرف او نبوده است و به عقیده او فراری بدون موتور احتراقی بی‌معنی است.

  • موتورسنگین‌ها وارد می‌شوند

    فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری در این چندسال اخیر توجه ویژه‌ای به رشته موتورسواری داشته است. تشکیل کمیته موتورریس از جمله اقدامات این فدراسیون به حساب می‌آید. اقداماتی که باعث پیشرفت این رشته ورزشی پرطرفدار و فرهنگ‌سازی بین علاقه‌مندان شده است. برگزاری مسابقات منظم و برنامه‌ریزی شده یکی از این عوامل بوده است. در سال ۹۵ نیز اولین دوره از مسابقات موتورریس قهرمانی کشور به میزبانی استان تهران در پیست آزادی برگزار شد. در این مسابقه از استان‌های مختلفی حضور داشتند؛ اما استان تهران بیشترین مقام‌ها را کسب کرد.

  • پهپادها به کمک بیماران می‌آیند - ۲۳ اردیبهشت ۹۵

    در عصر سرعت و فناوری همچنان بعضی بخش‌های جامعه نتوانسته است خود را با این سرعت رشد تطابق دهد و به‌صورت سنتی امور خود را انجام می‌دهد. در تمام کشورها همواره مناطق دوردستی وجود دارند که به دلیل بعد مسافت از کلان‌شهرها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند. یکی از این موارد کمبود دارو و اقلام دارویی است.

    اخیرا در نروژ برای انتقال دستگاهی حیاتی برای یک بیمار از جنگنده‌ها استفاده شد و در مدت تنها ۲۵ دقیقه دارو از فاصله ۴۵۰ کیلومتری با همکاری نیروی هوایی به دست بیمار رسید. این موضوع نشان می‌دهد در برخی شرایط نیاز به انجام نقل و انتقالات سریع در رابطه با موارد پزشکی وجود دارد.

  • ام۴ وارد دنیای جی‌تی‌ها شد

    بی‌ام‌و در اقدامی جالب‌توجه جدیدترین کوپه اسپرت خود یعنی M۴‌ را با ویرایش جی‌. تی. اس رونمایی کرد. یک جی‌تی واقعی که با معیارهای اسپرت‌سازی فدراسیون جهانی اتومبیل‌رانی FIA‌ طراحی و توسعه یافته است. خودرویی که با استادی تمام جانشین ام۲ جی‌تی‌اس شده است. باواریایی‌ها می‌گویند قرار است چیزی حدود ۷۰۰ دستگاه از آن را تولید کنند. ۳۰۰ دستگاه آن در بازار آمریکا، ۸۰ دستگاه در آلمان، ۵۰ دستگاه در کانادا و مابقی در انگلستان و ژاپن فروخته خواهد شد. در نروژ،‌ دانمارک و تایوان تنها یک نفر افتخار خرید آن را خواهد داشت.

  • نقش خودرو‌سازی در اقتصاد

    صنعت خودرو‌ به‌عنوان صنعتی بزرگ شامل شرکت‌ها و بخش‌های کوچک و بزرگ زیادی می‌شوند که وظیفه طراحی، توسعه و تولید و فروش خودروها را بر عهده دارند. این صنعت به دلیل وابستگی به صنایع مختلف به‌عنوان صنعت مادر شناخته می‌شود که ارتباط تنگاتنگی با اقتصاد دارد و با اثرگذاری و تاثیر‌پذیری روی آن نقش قابل‌توجهی در بهبود شرایط اقتصادی یک کشور یا منطقه می‌تواند ایفا کند.

    خودرو‌سازی با ساخت درشکه‌های بدون اسب وارد «دنیای اقتصاد» شده است و تنها بعد از دو دهه با ساخت خودروهای اولیه مانند فورد مدل T کمک‌های مالی برای خرید قسطی این خودرو توسط قشر متوسط جامعه مطرح شد.

  • لندرور تلفن همراه آفرود می‌سازد‌!

    برخی انواع تلفن همراه ممکن است در بخش‌های دیگری از بازار با محصولاتی متفاوت حضور داشته باشند. برای مثال سامسونگ و ال‌جی لیست بلندی از محصولات خانگی را در شرکت‌های متعددی که دارند، تولید می‌کنند و در دنیای تلفن‌های همراه هم با قدرت عرض اندام می‌کنند. از رم لپ‌تاپ گرفته تا ماشین‌های لباسشویی در لیست محصولات تولیدی این شرکت‌ها قرار دارند اما حضور شرکت‌های خودرو‌ساز در لیست تولید‌کنندگان تلفن همراه موضوعی است که کمتر کسی انتظارش را دارد. اخیرا شرکت لندرور اعلام کرده است که قصد دارد در سال آینده تلفنی همراه و هوشمند را وارد بازار کند.

  • بادی‌بیلدینگ برای لامبورگینی

    اینکه چطور می‌شود هوراکان را از چیزی که هست، خشن‌تر و جسورتر ساخت باید از مهندسان و طراحان شرکت «دوک داینامیک» پرسید. این لامبورگینی که به‌صورت استاندارد سطح بالایی از خشونت در طراحی را به تصویر می‌کشید، اکنون به مناسبت دهمین سال فعالیت شرکت، با یک بادی‌کیت اخم آلود و آیرودینامیک بازگشته است. شرکت کانادایی دوک که سابقه کار روی پورشه، بی‌ام‌و و مرسدس‌بنز را در کارنامه خود دارد، جشن تولد خود را با لامبورگینی هوراکان برگزار کرده است. زیبایی پروژه فوق آنجاست که زوایای کلی خودرو حفظ شده است.

  • تویوتا و یک محصول خاص

    از بزرگ‌ترین خودروساز ژاپن بعید بود که ناگهان یک چنین چرخش عجیبی از خود نشان دهد. داستان از این قرار است که شرکت کوپه جی‌تی۸۶ خود را در قالب خودروهای «شوتینگ بریک» معرفی کرد. البته تویوتا نسخه فوق را به‌صورت آزمایشی در کلاس مفهومی‌ها رونمایی کرده است. طراحی کلی این خودرو تفاوت فاحشی با نمونه کوپه ندارد. مسوولیت ایده‌پردازی کانسپت فوق را بخش مهندسی استرالیایی تویوتا به عهده داشته است. با اینکه هنوز اطلاعاتی درباره مشخصات فنی آن درز نکرده ولی پیش‌بینی می‌شود پیشرانه آن هم‌چنان همان پکیج ۲ لیتری خوابیده باشد.

  • لندرور در گذر تاریخ

    خودروهای مکعبی شکل لندرور از زمان تولدشان در سال ۱۹۴۷ تا به امروز در کوه‌ها و دشت‌های زیادی در سراسر دنیا خدمت کرده‌اند و همچنان در بسیاری از مناطق می‌توان رد خاص چرخ هایش را دنبال کرد. رور شرکتی انگلیسی بود که اسپنسر ویلکس مدیریتش را در آن دوران بر عهده داشت.

    موریس ویلکس به‌عنوان طراح اصلی شرکت و برادر مدیر عامل نمونه اولیه خودروی لندرور را با الهام گرفتن از قطعات جیپ (شاسی و اکسل)، توانست خودرویی با قابلیت‌های آفرود و سیستم چهار چرخ محرک (۴×۴) معرفی کند که فرمان بزرگش در مرکز خودرو قرار داشت و با نام Center Steer نیز شناخته می‌شد.

  • سوباروهای ۲۰۱۷ رسیدند

    جدیدترین ویرایش اوت‌بک بهترین خبری بود که سوبارو می‌توانست به مشتریانش بدهد. این ژاپنی با اینکه حتی به میانه سال ۲۰۱۶ هم نرسیده‌ایم، نسخه ۲۰۱۷ این خودرو را معرفی کرد. اوت‌بک جدید با حفظ همان ظاهر اسپرت و باوقار خود، حالا با انبوهی از آپشن‌ها و امکانات رفاهی روی کار آمده است. استفاده از رینگ‌های ۱۸ اینچی، چراغ‌ها، سپر و جلوپنجره جدید نمای بیرونی‌اش را کاملا جوان‌پسند کرده است. در عین حال که ذات این خودرو یک محصول خانوادگی است، با این حال ویژگی‌های بارز اسپرت‌گرایی‌اش را هم نمی‌توان پنهان کرد.

  • جادوی فراری ۹۰۰ اسب‌بخاری

    در آشفته‌بازار شرکت‌های تیونینگ، کمتر پیش‌ می‌آید که تازه‌کارها بتوانند سری در بین سرها بلند کنند. اما شاید شانس با شرکت وی. اُ. اس همراه بوده است چراکه در یکی از اولین پروژه‌هایشان سریعا تبدیل به بمب خبری شدند. این تیونر توانست کاری کند که فراری ۴۸۸ جی‌تی‌بی به قدرت افسانه‌ای ۹۰۰ اسب‌بخاری برسد. این یعنی قوی‌ترین نسخه‌ای که تا کنون از این خودرو تولید شده است. البته شرکت پیش از این با مدل ۴۵۸ توانسته بود به رقم ۶۷۰ اسب‌بخار نیز دست پیدا کند. اکنون ثبت رکورد ۹۰۰ اسب‌بخار نیرو و ۱۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور از دل پیشرانه ۹/ ۳ لیتری هشت سیلندر Vشکل یک انقلاب مهندسی است.

  • الانترای جدید فقط ۲۰ هزار دلار

    هیوندای سال گذشته از ششمین نسل سدان محبوب خود الانترا پرده‌برداری کرد. خودرویی که در برخی از بازارها هنوز به اسم آوانته شناخته می‌شود. از زمان رونمایی تا زمان عرضه، این خودرو با پیشرانه‌های ۴/ ۱ و ۶/ ۱ لیتری استاندارد راهی بازار می‌شد. اما اکنون خبر می‌رسد که کره‌ای‌ها ویرایش فوق کم‌مصرف الانترا را تنها ۲۰ هزار و ۶۵۰ دلار قیمت‌گذاری کرده‌اند. ویرایش جدید این خودرو منحصرا برای بازار آمریکای شمالی در نظر گرفته شده است. رینگ‌های ۱۵ اینچی، LEDهای نور روز، نمایشگر لمسی ۷ اینچی، صندلی چرم، سیستم ناوبری اندروید یا اَپل (بر حسب انتخاب مشتری)، تهویه مطبوع دو گانه و صندلی‌های گرم‌کن و سردکن‌دار از آپشن‌های استاندارد این محصول است.

  • رفتار خریدار خودرو در اقتصاد خوب و بد

    رشد بازار خودرو نشانه چیست؟ آیا باید اقتصاد بهبود یابد تا بازار خودرو رونق پیدا کند یا بازار خودرو باید به کمک اقتصاد بیاید؟ موسسه DMV که به‌طور همزمان در زمینه خدمات بیمه‌ای خودرو و صدور گواهینامه رانندگی فعالیت می‌کند با تحقیقی طی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ سعی کرده تا به این سوال پاسخ دهد. این موسسه ابتدا رفتار مصرف‌کننده را در بازار خودرو زمانی که اقتصاد در شرایط بد و خوب قرار دارد توضیح می‌دهد.

    در شرایط بد اقتصادی انتظار می‌رود تا نرخ بهره وام افزایش پیدا کند، در این حالت مصرف‌کننده زمان بیشتری را برای پیدا کردن وام با نرخ بهره‌ای که با شرایطش تناسب داشته باشد سپری می‌کند.

  • اولین مسابقه شتاب، اولین رکوردشکنی

    مسابقات درگ که سال‌های گذشته از جمله جذاب‌ترین مسابقات اتومبیلرانی در کشور بود، بالاخره بعد از مدت‌ها تعطیلی دوباره از سر گرفته شد. این بار مسابقات به‌صورت رسمی توسط کمیته درگ فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی برگزار شد. مسابقه‌ای که باز هم مثل گذشته میزبانش بوستان ولایت تهران و بخش شهر ورزش بود.

    باند فرودگاه سابق قلعه مرغی و بوستان ولایت فعلی، تنها پیست فعال درگ در کشور است که احتمالا باید از این به بعد به‌رغم همه اشکالاتی که دارد، بار مسابقات درگ را همچنان به دوش بکشد. هر چند مسوولان کمیته درگ در فدراسیون خبر از درخواست میزبانی چند استان برای برگزاری مرحله دوم مسابقات درگ قهرمانی کشور دادند، اما باید دید آیا این استان‌ها فضای مناسب و از همه مهم‌تر امکانات برگزاری این مسابقه مثل دستگاه تایم‌گیری را در اختیار دارند یا خیر.

  • جولیا، پلیس جدید ایتالیا

    سنتی که فیات پایه‌گذار آن بود، با فراری توسعه یافت و با لامبورگینی تکمیل شد حالا با آلفارومئو مجددا به اوج رسیده است. داریم درباره خودروهای اسپرتی صحبت می‌کنیم که در ناوگان پلیس ایتالیا حضور دارند. جدیدترین محصول شرکت یعنی جولیا اکنون تبدیل به ماشین پلیس ویژه رُم و میلان شده است. اکنون استفاده از رنگ‌بندی‌های ویژه خودروهای پلیس به جذابیت‌های بصری آن افزوده است. مخصوصا آن چراغ‌های گردان آبی که ابهت جولیا را بیشتر کرده است. آلفا ترجیح داده در قسمت فنی تغییری ایجاد نکند. یعنی ما هم‌چنان شاهد همان پیشرانه ۹/ ۲ لیتری شش سیلندر دو توربویی هستیم که ۵۱۰ اسب‌بخار نیرو تولید می‌‌کند.

  • توفان مکزیکی

    زنگ خطر برای تمام اسپیدسترهای دنیا به صدا درآمده است. کم‌کم باید نگران موفقیت‌های آریل اتم، کی‌تی‌ام ایکس‌بو، بی‌اِی‌سی مونو و کاترهام آر۳۰۰ شد. یک اسپیدستر جدید به بازی اضافه می‌شود؛ خودرویی به اسم زیرو فایو (عبارت انگلیسی ۰۵) از شرکت وی. یو. اچ. ال مکزیک. خودروی روباز دونفره‌ای که به‌صورت فرمان‌راست منحصرا برای بازار انگلستان تولید خواهد شد. زیرو فایو دارای یک پیشرانه ۲ لیتری چهار سیلندر از فورد مدل اکوبوست است. به طرزی باورنکردنی قدرت خروجی‌اش ۲۸۵ اسب‌بخار و گشتاورش ۴۲۰ نیوتن‌متر برآورد شده است.

  • غوغای تک‌مدل پاگانی

    بعد ازابر هیولای «زوندا» و همزمان با رونمایی از مدل «هوایرا» بود که پاگانی ایتالیا دنیای جدیدی را پیش‌روی خودش دید. اگرچه محصول جدید شرکت از نظر ماهیتی یک نسل جدید و یا یک جانشین به حساب نمی‌آید ولی «پیرل» حتی با اینکه طراحی‌اش تکراری است ولی انصافا خودرویی چشمگیر است. شاید بتوان او را یک ادای احترام به زوندا S دانست. یکی از معدود تولیدات پاگانی ایتالیا که دارای بال عقب بوده است. حالا پیرل با چهره‌ای باوقارتر از هوایرا بی‌سی توانسته دل مشکل‌پسندان را برباید. شرکت درون سینه این محصول از همان قلب ۶ لیتری ۱۲ سیلندر Vشکل مرسدس‌بنز استفاده کرده است.

  • موتور جدید پورشه

    در سی و هفتمین سمپوزیوم خودرو در وین پورشه از موتور جدیدش رونمایی کرد. این موتور به‌عنوان نسل دوم از موتورهای پورشه معرفی شده که در محصولاتی مانند پانامرا و کاین SUV استفاده خواهد شد و همچنین اصول طراحی آن به‌گونه‌ای بوده که قرار است در محصولات آینده این شرکت آلمانی استفاده شود. این موتور ۸ سیلندر و دو توربو شارژر دارد که که پایش به محصولات فولکس واگن به‌عنوان مالک شرکت پورشه باز خواهد شد. این احتمال وجود دارد که خودروهای اسپرت یا خودروهای شاسی بلند ساخته شده توسط فولکس واگن هم در آینده از این موتور ارتقا یافته استفاده کنند.

  • رقیبی برای تمام لوکس‌های آلمانی

    مدت‌ها بود که میدان داری دنیای خودروهای تجملی مدام بین مرسدس‌بنز Sکلاس، بی‌ام‌و سری۷ و آئودی A۸ دست به دست می‌شد. حالا خبر بد برای این سه آلمانی این است که کادیلاک سی‌تی۶ از آمریکا می‌خواهد قواعد بازی را تغییر دهد. یک لوکس واقعی با چاشنی جسارت و خشونت یانکی‌ها. چیزی که ژرمن‌ها از آن بی‌بهره‌اند. این کادیلاک یکی از ریسکی‌ترین خودروهای تاریخ است. چراکه استفاده از یک پیشرانه ۴ سیلندر درون یک غول درخشان می‌توانست مشتریان را دلزده کند. اما زیبایی بی حد و حصر و آپشن‌های استثنایی سی‌تی۶ کاری با خریدار می‌‌کند که به کلی فکر خرید بقیه را از ذهنش دور می‌کند.

  • قوانین خودران‌ها چه خواهد بود؟

    حرکت سریع صنعت خودرو‌ به سمت توسعه و ساخت خودرو‌های خودران باعث شده است بحث‌ها و گفت‌وگوها در این رابطه افزایش یابد و مخالفان و موافقان این سامانه‌های هدایت خودکار خودرو در رابطه با خطرات یا مزیت‌های این طرح نظرات خود را مطرح کنند. موضوعی که در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد آن خواهیم بود این است که هنگامی که در خانه خود نشسته‌اید با تبلیغ خودرویی جدید مواجه می‌شوید با چند کلیک و انتخاب مدل خودرو و پرداخت هزینه آن، خودرو خود به در منزل مراجعه خواهد کرد؛ بدون اینکه فرد یا افرادی در حمل آن دخالت کنند.

  • بستری برای هضم بخش‌های جدید اقتصاد

    خودروسازی امروزه به یکی از محرک‌های مثبت اقتصاد در کشورهایی که صاحب دانش خودروسازی هستند تبدیل شده است. این صنعت اثری چند جانبه در اقتصاد یک کشور می‌گذارد. در اینجا قصد داریم تا اثر تقاضا در صنعت خودرو را روی دیگر بخش‌های اقتصاد بررسی کنیم. هر چند فی نفسه رشد فروش خودرو در هر کشوری می‌تواند جنبه مهمی از تحرک اقتصاد در آنجا باشد.

    ساخته شدن یک دستگاه خودرو در یک کارخانه صنایع زیادی از نفت و پتروشیمی تا فولاد و شیشه‌سازی را درگیر کرده و به تحرک وا می‌دارد، اما این موضوعات چیز جدیدی نیستند و پیش از این در مورد آن مکرر بحث شده است.

  • استیشنی که ستاره شد

    پریور دیزاین نام شناخته‌‌شده‌ای در دنیای تیونینگ است. شرکتی که اغلب آن را به‌خاطر بادی‌کیت‌های زیبا و منحصر‌به‌فردش می‌شناسند. جدیدترین دستاورد این تیونر، پروژه‌ عجیبی است که روی آئودی آر. اس. ۶ آوانت یا همان نسخه اسپرت استیشن A۶ اجرا شده است. محصولی خانوادگی که اصلا به نظر نمی‌رسید که بتواند در زمره مسابقه‌ای‌ها قرار بگیرد. آلمانی زیبارویی که حالا با لباس رزمی جدید خود بیش از پیش چشم‌گیرتر شده است. شاید عجیب باشد ولی آئودی فوق ۸ سانتی‌متر عریض‌تر از نسخه استاندارد از آب درآمده است. رکاب‌ها،‌ سپرها، در‌ها، جلوپنجره، بال عقب، اسپلیتر و دیفیوزر همگی از ابتدا طراحی شده‌اند.

بیشتر