شماره روزنامه ۶۰۲۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۹ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۹۹

  • پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟

    دنیای اقتصاد: «ایران از یک پهپاد مشابه نمونه روسی رونمایی کرده، اما این به این معنا نیست که مسکو فناوری تولید پهپاد مشترک با تهران دارد.» پل ایدون تحلیلگر ارشد سیاست و تاریخ خاورمیانه ۲۹ آوریل در مجله فوربس نوشت: رسانه‌‌‌های ایرانی با اشاره به شباهت خفیف پهپاد ایرانی به پهپاد لانست روسیه، که از زمان ورود به خدمت در سال ۲۰۲۰ در سوریه و اوکراین مورد استفاده قرار گرفته است، هفته گذشته از ساخت یک مهمات سرگردان جدید - که در فضای عمومی به عنوان پهپادهای انتحاری یا کامیکاز شناخته می‌شود- خبر دادند.
  • طرح ترافیک چگونه تغییر می‏‏‌کند؟

    معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، جزئیات اجرای طرح ترافیک جدید از سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.‌ محسن هرمزی، در گفت‌وگو با اکو‌‌‌ایران، گفت: جزئیات و چگونگی طرح ترافیک تهران و ضرورت‌‌‌های این موضوع و تغییراتی که باید از سال‌‌‌های قبل در این زمینه انجام می‌‌‌شد، در دوره فعلی مدیریت شهری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این زمینه مطابق با تکالیفی که احساس می‌‌‌شد وارد عمل شدیم، مشاور و سازمان ترافیکی تهران نیز به کار گرفته شده وفعال شدند و نه تنها موضوع طرح ترافیک که بحث برقی شدن ناوگان حمل و نقلی و خودروهای برقی نیز مورد بررسی قرار گرفته و در دستور کار قرار گرفت.
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران

    دنیای اقتصاد: خودروسازی ایران به دلایل مختلف، به‌خصوص تحریم و محیط نه‌چندان امن کشور برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی (به ویژه در بخش خارجی)، از مسیر توسعه جهانی این صنعت دور شده و این در حالی است که تجربه کشورهای مختلف نشان می‌دهد بدون ارتباطات بین‌المللی نمی‌توان صنعتی مانند خودرو را توسعه داد.یکی از این تجربه‌ها به برزیل مربوط می‌شود، کشوری که از آن با نام اقتصادی نوظهور یاد می‌کنند و خودروسازی یکی از پنج صنعت اصلی‌اش به شمار می‌رود. برزیل پس از آزمون‌و‌خطاهای مختلف، از جمله ممنوعیت واردات و ایجاد دیوار تعرفه، حالا به کشوری تبدیل شده که از برندهای خودرویی مختلف دنیا میزبانی می‌کند و بازاری رقابتی را به خود می‌بیند؛ چیزی دقیقا عکس آنچه در صنعت و بازار خودروی ایران به چشم می‌آید.
  • آغاز اماواگرها برای ادامه «نون خ»

    دنیای اقتصاد: «نون خ» در‌گیر چالش‌هایی جدی شده است؟ به نظر می‌رسد اختلاف‌نظرها بر سر ساخت این سریال بالا گرفته است. سعید ‌آقاخانی، کارگردان و بازیگر اصلی این سریال، چندی پیش خبر داد که «نون خ» ادامه نخواهد داشت، این در حالی است که مهدی فرجی تهیه‌کننده در گفت‌وگویی که روز گذشته با رسانه‌ها داشت، ساخت سری جدید این سریال را محتمل دانسته است. پیش از این نیز حرف‌وحدیث‌های بسیاری بر سر ساخت سری جدید سریال پایتخت مطرح شده بود. به نظر می‌رسد علاوه بر اختلاف‌نظرهای مالی، برخی بازیگران سریال‌ها نیز چندان مایل به ادامه یافتن سریال‌ها نیستند. گفته می‌شود تمایل به حضور در پروژه‌های جدید و عبور از سایه شخصیت‌های قصه از مهم‌ترین علل کاهش میل بازیگران «نون خ» به ادامه یافتن این سریال است. همچنین حرف‌و‌حدیث‌هایی از اختلاف تیم تولید بر سر ادامه سریال وجود دارد. گفته‌ می‌شود که گویا آقاخانی با توجه به سختی‌های کار، تمایل چندانی به ادامه کار ندارد. البته هیچ یک از این شنیده‌ها تایید و تکذیب نشده است.
  • تعریف شرکت‌ها از مسوولیت‌اجتماعی

    دنیای اقتصاد: پنل «رهبری مسوولانه» در رویداد «رونمایی از گزارش مدیران عامل» شرکت مشاوره مدیریت ایلیا، در روز سه‌‌‌‌‌‌‌‌‌شنبه چهارم اردیبهشت با عنوان «حرکت در جریان مخالف» برگزار شد. در این پنل که سیدبابک علوی، دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، گرداننده آن بود، آقایان حامد شفیع‌‌‌ها‌ مدیرعامل گروه فراطرح، محمد کریمی‌ مدیرعامل شرکت ماسترفوده، سید‌حسین هاشمی‌ مدیرعامل شرکت ریل سیر کوثر‌ و مسعود طباطبایی‌ مدیرعامل دیجی‌‌‌کالا حضور داشتند و در مورد مسوولیت‌‌‌های اجتماعی شرکت‌های خود گفت‌‌‌وگو کردند.
  • شراکت در اوج رقابت صنعتی

    اتاق بازرگانی مشترک آلمان و ژاپن سازمانی غیرانتفاعی است که در سال ۱۹۶۲ تاسیس شده است. هدف اصلی این اتاق بازرگانی دوجانبه، تسهیل بازرگانی و ارتباطات اقتصادی بین دو کشور است. اعضای این اتاق شامل شرکت‌ها، سازمان‌ها و تجار هر دو کشور هستند. اتاق بازرگانی مشترک آلمان و ژاپن با ایجاد فرصت‏‏‌های شبکه‏‏‌سازی و همکاری‏‏‌های تجاری و تبادل اطلاعات بازار، راهکارهای تجاری را در اختیار اعضای خود قرار می‌دهد. همچنین برگزاری رویدادها، کنفرانس‏‏‌ها و نشست‏‏‌های تجاری را برای اعضا تسهیل می‌کند تا فرصتی برای ایجاد ارتباطات و تبادل نظر در مورد مسائل مربوط به تجارت دوجانبه فراهم شود.
  • غفلت قوانین از فساد داده

    دنیای اقتصاد: مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی ابعاد مختلف فساد در داده‌های فضای مجازی، تجربیات جهانی و زمینه‌های شکل‌گیری آن را بررسی و پیشنهادهایی برای جلوگیری از فساد در زنجیره تامین این داده‌ها در کشور ارائه کرده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر