شماره روزنامه ۵۹۹۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۴ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۵۹۹۴

  • مزایا و معایب «رتبه‏‏‌بندی اجباری »

    مترجم: مرتضی ایراندوست
    رتبه‌‌‌بندی اجباری که می‌توان به آن رتبه‌‌‌بندی «فله‌‌‌ای» هم گفت، یک سیستم ارزیابی عملکرد است که کارکنان را در دسته‌‌‌های با عملکرد بالا، متوسط و پایین طبقه‌‌‌بندی می‌‌‌کند. مدیران معمولا تعداد مشخصی از کارکنان را در هر دسته قرار می‌‌‌دهند. به‌‌‌عنوان مثال، ۲۰‌درصد افراد دارای عملکرد بالا، ۷۰‌درصد دارای عملکرد رضایت‌‌‌بخش و ۱۰‌درصد دارای عملکرد پایین طبقه‌‌‌بندی می‌‌‌شوند. یک سیستم رتبه‌‌‌بندی اجباری، عملکرد کارکنان را در مقایسه با سایر کارکنان یک بخش یا سازمان و نه بر اساس استانداردهای عملکرد فردی مورد ارزیابی قرار می‌‌‌دهد.
  • چگونه کار تیمی شاهکار می‌کند!

    مترجم: پروانه پیوند
    «کار تیمی شاهکار می‌کند.» سابرینا رومانوف، روان‌شناس بالینی و استاد دانشگاه یشیوا، می‌‌‌گوید این عبارت (که گاهی روی لیوان‌‌‌های اداری و پوسترهای انگیزشی چاپ می‌شود) اساسا به این معنی است که تقسیم وظایف و مسوولیت‌‌‌ها بین یک تیم، در مقایسه با شرایطی که یک فرد به تنهایی همان کار را انجام دهد، می‌تواند به نتایج بهتری منجر شود. این عبارت را اولین بار یک کشیش آمریکایی به نام «جان سی مکسول» به کار برد. مکسول در سال ۲۰۰۲ کتابی به همین نام منتشر کرد که در آن نوشت: «کار تیمی شاهکار می‌کند، اما وقتی رهبر یک تیم رویای بزرگ و تیم بدی داشته باشد، چشم‌‌‌اندازش تبدیل به یک کابوس می‌شود.» مکسول در کتاب خود اهمیت همکاری مشترک را مورد بحث قرار می‌دهد و اصولی را برای ایجاد یک تیم قوی به اشتراک می‌‌‌گذارد. این عبارت در طول سال‌ها مورد توجه قرار گرفته و محبوب شده است. در این مطلب، مزایای کار تیمی، ویژگی‌‌‌های کار گروهی خوب و همچنین اقداماتی را که به شما کمک می‌کنند یک بازیکن خوب تیمی باشید یا یک تیم قوی بسازید، بررسی می‌‌‌کنیم.
  • ترس از تغییر؛ مانع پایداری کسب و کارها

    مترجم: مهدی نیکوئی
    آیا ترس از تغییر، مانع از پایدارسازی کسب و کار شما می‌شود؟ مدل‌‌‌های مختلفی برای کسب و کارهای دلسوز جامعه و محیط‌‌‌زیست وجود دارد که می‌توان آنها را به کار گرفت. با این حال، گاهی ترس از تغییر مانع از اقدامات اثرگذار می‌شود. اگر با چنین وضعیتی مواجه هستید، زمان حل آن رسیده است.
  • مهلت ارسال مقاله به کنگره دو‌سالانه بین‌‌‌المللی انکولوژی کودکان اعلام شد

    معاون درمان محک از برگزاری کنگره بین‌‌‌المللی انکولوژی کودکان (چهارمین یادبود پروفسور پروانه وثوق) با رویکرد درمان چندتخصصی در تومورهای مغزی کودکان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خبر داد. علیرضا دانشگری، معاون درمان محک، درباره‌‌‌ اهمیت پرداختن به درمان تومورهای شایع مغزی کودکان در چهارمین کنگره‌‌‌ انکولوژی کودکان گفت: «متخصصان بیمارستان محک به مدت ۱۵ سال بر درمان تومورهای شایع مغزی کودکان به صورت تخصصی کار کرده‌‌‌اند و به همین دلیل در چهارمین کنگره انکولوژی کودکان بر آن هستیم تا دستاوردهای خود را در این حوزه با استادان و متخصصان داخلی و خارجی به اشتراک گذاریم.» وی با بیان اینکه درمان تومورهای شایع مغزی کودکان در ایران به پیشرفتگی سایر رشته‌‌‌ها نیست افزود: «تعداد جراحان فوق‌‌‌تخصصی مغز و اعصاب کودکان در کشور محدود است، به همین دلیل پرداختن به درمان تومورهای مغزی کودکان در چهارمین کنگره انکولوژی کودکان ضروری است.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر