دنیای اقتصاد - بندرعباس - جمیله دبیری‌نیا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی هرمزگان گفت: در دولت یازدهم هزینه ۳۷ درصدی خدمات درمانی از جیب مردم به ۳ درصد در جمعیت روستایی و ۶ درصد در جمعیت شهری رسیده است.

سیدحسین داوودی با بیان اینکه تا قبل از اجرایی شدن طرح تحول سلامت ۳۷ درصد هزینه‌های درمانی از جیب مردم بود و سالانه ۷۰۰ هزار نفر به‌دلیل هزینه‌های بهداشت و درمان زیر خط فقر می‌رفتند، افزود: تا قبل از این ۴۰ درصد از درآمدهای مردم صرف هزینه‌های بهداشت و درمان می‌شد و این هزینه‌ها بسیار کمرشکن بود. وی گفت: طرح تحول سلامت با هدف کاهش هزینه درمانی از جیب مردم، توسعه خدمات تخصصی و توسعه منابع فیزیکی اجرا شده است. داوودی با اشاره به اینکه برای توسعه خدمات تخصصی ۳۷۵ پزشک متخصص در دوران اجرای طرح تحول سلامت به هرمزگان اضافه شده‌‌اند، افزود: از این تعداد ۱۳۱ نیروی متخصص را مقیم در بیمارستان‌های استان کرده‌ایم. وی خاطرنشان کرد: همچنین به‌منظور توسعه منابع فیزیکی در این دوره ۱۴۹۰ طرح تجهیز، تکمیل و احداث، افزایش ۲۰۰ تخت بیمارستانی و ۴۵ تخت مراقبت‌های ویژه، ساخت و راه‌اندازی ۱۷ اتاق زایمان یک نفره، تهیه سه دستگاه ام‌آر‌آی، یک دستگاه سی‌تی‌آنژیوگرافی، سه دستگاه سی‌تی‌اسکن، ۷ دستگاه رادیولوژی دیجیتال، تکمیل و ساخت و تجهیز ۲۵۲ محل زیست پزشکان، ماماها و مراکز روستایی صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی هرمزگان با بیان اینکه با اجرای طرح تحول سلامت و توسعه فیزیکی و تجهیزاتی تا ۴۲ درصد قیمت تجهیزات پزشکی در کشور شکسته شد، اضافه کرد: همچنین دسترسی به داروها در کشور و استان منطقی‌تر شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی هرمزگان با بیان اینکه امیدواریم منابع طرح تحول سلامت در آینده پایدار شود، اظهار کرد: سازمان‌های بیمه‌گر نسبت به افراد تحت پوشش خود و پرداخت‌هایشان متعهدتر باشند. وی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم سواد سلامت مردم را بالا برده تا انتظارات و مطالباتشان منطقی‌تر شود، اضافه کرد: مردم باید ضمن یاد گرفتن خودمراقبتی بدانند چه چیزی را از مسوولان اجرایی مطالبه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی هرمزگان با بیان اینکه طرح‌های بسیاری برای بهره‌برداری داریم که حداکثر تا هفته دولت آماده خواهند شد، خاطرنشان کرد: مرکز غربالگری سرطان، بیمارستان توسعه‌یافته در جاسک، توسعه اورژانس به‌ویژه اورژانس شهید محمدی بندرعباس، اورژانس حاجی‌آباد، بندرخمیر و جاسک، افزایش تخت‌های روانی، توسعه اورژانس روانی و اورژانس اطفال بیمارستان ابن‌سینا ازجمله این طرح‌ها هستند.