تبدیل مینوشهر به بهترین منطقه گردشگری

دنیای‌اقتصاد، اهواز، محمد علاف پور: قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مینوشهر به بهترین منطقه گردشگری کشور تبدیل می‌شود. عبدالله کعبی اظهار کرد: برای این منظور انجام طراحی‌های لازم در دستور کار این سازمان قرار دارد.وی اضافه کرد: توسعه گردشگری منطقه با توجه به ظرفیت‌های موجود طبیعی یکی از برنامه‌های سازمان منطقه آزاد اروند به شمار می‌رود.

قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: به این منظور اعتباری معادل یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای توسعه فضای سبز این منطقه از سوی سازمان منطقه آزاد اروند اختصاص داده شد.

کعبی یادآور شد: در توافقی که با شهردار مینوشهر داشتیم مقرر شد تا وی چندین نقطه را به‌عنوان فضای سبز در سطح منطقه ایجاد کند که البته تمام اعتبار مورد نیاز توسط منطقه آزاد تامین و در اختیار وی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به حضور سرمایه‌گذاران در این منطقه برای ساخت هتل ادامه داد: موافقت‌های اولیه صورت گرفته و به‌زودی کارهای اجرایی ساخت این هتل‌ها آغاز می‌شود.

قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند در ادامه اظهار کرد: مبلغ ۷ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به تجهیز و نوسازی فضاهای آموزشی در شهرهای آبادان و خرمشهر از سوی سازمان منطقه آزاد اروند اختصاص داده شد.

کعبی از خرید یک‌هزار دستگاه کولر دوتکه برای مدارس آبادان و خرمشهر خبر داد و تصریح کرد: این کولرها جایگزین کولرهای قبلی شده و کولرهای قبلی نیز در صورت نیاز نوسازی شده و تحویل مدارس روستایی می‌شوند.

موضوع توسعه بندر خشک در منطقه شلمچه از دیگر موارد قابل اشاره توسط قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند بود که در این زمینه گفت: در زمان حاضر برنامه‌ریزی برای انجام این کار صورت گرفته تا بتوانیم یک دروازه دیگر برای افزایش صادرات به عراق ایجاد کنیم.

وی با اشاره به در پیش بودن ایام محرم و صفر و اربعین حسینی افزود: از هم‌اینک ستادی ویژه برای بررسی مسائل مرتبط با زوار در مرز شلمچه و ارائه راهکارهای عملی برای رفع آنها تشکیل داده‌ایم.

قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند از تلاش برای توسعه بندر خرمشهر خبر داد و اظهار کرد: با توسعه بندر خرمشهر و اتصال آن به بندر خشک شلمچه بخش اعظمی از بارهای وارده از طریق این بندر و توسط کشتی‌های حمل بار به بصره ارسال و در آنجا تخلیه می‌شوند.

کعبی در ادامه از استقرار گمرک جمهوری اسلامی در شهرک صنعتی آبادان خبر داد و تصریح کرد: با استقرار گمرک در این شهرک واحدهای مستقر در آن می‌توانند مشکلات خود را در زمینه مسائل گمرکی رفع کنند.

وی با اشاره به ایجاد هفت گیت (دروازه) به‌عنوان مسیرهای ورود و خروج از منطقه آزاد اروند یادآور شد: براساس توافق حاصل شده با گمرک قرار شد کار طراحی گیت‌ها را گمرک انجام دهد و هزینه اجرای آن را منطقه آزاد اروند بپردازد.

کعبی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده توسط استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان در بحث ساحل‌سازی اروندرود افزود: در این زمینه نیز با تامین اعتبار توسط این سازمان و اجرا توسط شهرداری آبادان کار به انجام می‌رسد.

وی افزود: موضوع ساحل‌سازی اروند با هدف ایجاد فضاهای تفریحی و شاد برای شهروندان انجام می‌شود که خوشبختانه تمام موارد پیرامونی آن اعم از مسائل امنیتی و غیره حل شده است.

قائم‌مقام سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص صدور کارت شهروندی تحت عنوان «کارت شهروند اروند» نیز تصریح کرد: بر اساس توافق به عمل آمده با بانک ملی و بر پایه اطلاعاتی که در اختیار دارند، کارت شهروندی صادر می‌شود.

به گفته کعبی، این کارت هم به‌عنوان کارت شناسایی و هم به‌عنوان کارت بانکی و هم به‌عنوان کارت شهروند اروندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.