به گزارش دفتر ریاست و روابط عمومی‌‌‌‌سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نتایج بررسی کمیته فنی بازرگانی در خصوص شرکت‌‌‌های واجد صلاحیت حضور در مزایده اپراتور سوم اعلام شد.

بر اساس این گزارش، جلسه کمیسیون مزایده در تاریخ۲۶/۹/۸۷ تشکیل و گزارش کمیته فنی بازرگانی ارائه گردید و پنج کنسرسیوم به شرح ذیل حد نصاب امتیاز را کسب کردند و به دور بعدی مزایده (بازگشایی قیمت) راه یافتند.

۱ -کنسرسیوم زین ایران، شامل صندوق بازنشستگی صدا و سیما، صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت زین

۲ -کنسرسیوم عمران تل، شامل شرکت مبین ایران و شرکت عمان تل

۳ -کنسرسیوم تامین اتصالات، شامل شرکت تامین تله کام و شرکت اتصالات

۴ -کنسرسیوم فن آوری موج، شامل شرکت فن آوری موج، سرمایه‌‌‌گذاری صبا و شرکت ایندوسل

۵ -کنسرسیوم آبی- ایراتل، شامل شرکت پارس ایراتل، سرمایه‌‌‌گذاری ایرانیان و شرکت بهاراتیا

شایان ذکر است که بر اساس شرایط مزایده و معیارهای اعلام شده کسب حداقل هفتاد امتیاز در این مرحله برای راهیابی به مرحله بعد لازم بوده است.

رومینگ تالیا با ۱۰۰ کشور جهان

قرارداد رومینگ بین الملل تالیا با ۷۰ اپراتور در مرحله نهایی است و تا یک ماه دیگر مشترکان این شبکه می‌‌‌‌توانند در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا از سیم کارت‌‌‌های خود استفاده کنند.

تالیا اولین شبکه تلفن همراه اعتباری در کشور است که حدود یک میلیون مشترک در تهران و مراکز استان ها و شهرهای پرجمعیت دارد.دورنمای توسعه شبکه تالیا پوشش دومیلیون مشترک و گسترش آنتن دهی به تمامی‌‌‌‌شهرها و نیز افزودن خدمات ویژه به مشترکین خود تا پایان سال ۸۸ است.

همچنین با استفاده از سرویس پرینت مکالمات، صاحب سند سیم کارت‌‌‌های تالیا می‌‌‌‌تواند در صورت لزوم صورت ریزمکالمات خود را دریافت کند.

حمایت از حقوق مصرف‌‌‌کننده گوشی، فراموش شده است

یک کارشناس اقتصادی گفت: قانون حمایت از حقوق مصرف‌‌‌کننده گوشی و دیگر کالاهای مصرفی با گذشت حدود ۱۴ سال از حضور خود در مجلس، به فراموشی سپرده شده است.

عباس‌علی ابونوری می‌‌‌‌گوید: قانون حمایت از حقوق مصرف‌‌‌کننده یک قانون منحصر حمایتی از مصرف‌‌‌کنندگان کشور است که در آن تولید‌‌‌کنندگان و واردکنندگان کالاهای مصرفی باید تمامی‌‌‌‌استاندارد‌‌‌های لازم را در برگیرند.

مدرس دانشگاه آزاد اظهار داشت: تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه امروزه باید در جهت رعایت حقوق مصرف‌کنندگان خود قدم بردارند و مصرف‌کننده هم با رعایت حقوق تولیدکنندگان این کالای پر مصرف و حداقل در چارچوب ضوابط قانونی به یکدیگر کمک ‌کنند.

وی گفت: سازمان حمایت از حقوق مصرف‌‌‌کنندگان و تولید‌‌‌کنندگان به عنوان یک کاتالیزور در مواقع لزوم و زمانی که حس می‌‌‌‌کند در حق مصرف‌کننده گوشی اجحاف می‌‌‌‌شود، باید وارد عمل شده و با عرضه‌‌‌کنندگان متخلف برخورد قانونی کند. این در حالی است که سازمان حمایت مصرف‌‌‌کنندگان نه تنها در این بخش سکوت کرده است، بلکه حاضر به پاسخگویی به ابهامات پیش آمده برای رسانه‌‌‌های گروهی نیز نیست.