جدیدترین گزارشی که توسط شرکت پژوهشی و فناوری گارتنر منتشر شده نشان می‌دهد که هزینه‌های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال 2014 افزایش 6/3 درصدی خواهد داشت و به 8/3 تریلیون دلار می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان گارتنر اعلام کردند که انتظار می‌رود هزینه‌هایی که در بخش فناوری اطلاعات در سطح جهان صورت می‌گیرد در سال 2014 به 8/3 تریلیون دلار برسد که این امر تا حدی در نتیجه رشد دستگاه‌های متصل به اینترنت است که این دستگاه‌ها از وسایل زینتی تا یخچال منازل متنوع هستند.
براساس اظهارات پیتر ساندرگارد از پژوهشگران گارتنر، گسترش دستگاه‌های دیجیتال بر هر صنعتی تاثیرگذار است، به طوری که به آن اقتصاد صنعتی دیجیتال گفته می‌شود. ساندرگارد اظهار کرد: این امر به ‌آن معنا است که هر شرکتی در عصر اینترنت به یک فناوری تبدیل می‌شود. دیجیتالی شدن هربخش از تجارت و عملکرد آن را در معرض این نیروها قرار می‌دهد، چگونگی برقراری ارتباط با مشتریان و کارمندان شرکت، چگونگی اداره کارخانه فیزیکی و چگونگی تولید درآمد یا ارائه خدمات بخشی از این فناوری هستند. شرکت‌های امروز به طور جمعی طلایه‌دار اقتصاد صنعتی دیجیتال هستند.
گارتنر اظهار کرد که در سال ۲۰۰۹، تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت با یک آدرس آی پی منحصر به فرد به ۵/۲ میلیون دستگاه می‌رسد که اکثر آنها تلفن همراه و رایانه بودند. در سال ۲۰۲۰ این تعداد به ۳۰ میلیون دستگاه می‌رسد که با یک آدرس آی پی منحصر به فرد به اینترنت وصل می‌شوند و اکثر آنها به عنوان محصول توصیف می‌شوند. گارتنر پیش‌بینی کرده است که ارزش کلی اقتصادی افزوده شده برای عصر اینترنت در سال ۲۰۲ ۹/۱ تریلیون دلار خواهد بود که این امر به صنایع بسیاری از جمله بهداشت و درمان و حمل‌ونقل سودرسان خواهد بود. گارتنر اعلام کرده است که تا سال ۲۰۱۷، مقوله دستگاه‌های جدید چون تلفن‌های موبایل، تبلت‌ها و رایانه‌هایی قابل حمل بیش از ۸۰ درصد از هزینه‌های فناوری اطلاعات را تشکیل می‌دهند.