مهر: بسیاری از سرقت‌های اینترنتی از طریق ایمیل‌های ناشناسی صورت می‌گیرند که گاه با درخواست‌های نامعقول از افراد و به‌طرق مختلف انجام می‌شوند. اطلاعات شخصی می‌تواند رمز ایمیل، استفاده از اطلاعات افراد، ورود به سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و استفاده از عکس‌ها، فیلم‌ها و سایر اطلاعات محرمانه کاربران و گاه هک کردن حساب‌های شخصی یا سایت‌های تجاری و دولتی به‌منظور کلاهبرداری‌های کلان اقتصادی باشد. آمریکا: به‌طور تقریبی سالانه حدود ۱۵ میلیون شهروند آمریکایی مورد سرقت هویتی قرار گرفته و خسارت‌های مالی زیادی حتی تا ۵۰ میلیارد دلار رخ می‌دهد. در واقع، هویت ۷ درصد از آمریکایی‌ها با سوءاستفاده و کلاهبرداری همراه بوده و تقریبا با خسارت مالی ۳۵۰۰ دلاری مواجه می‌شوند.

سالانه حدود ۱۰۰ میلیون آمریکایی با بی‌احتیاطی و عدم آشنایی با حفاظت‌های شبکه اینترنتی، هویت و اطلاعات شخصی خود را در معرض سوءاستفاده کلاهبرداران قرار می‌دهند. تحقیقات انجام‌شده در سال ۲۰۱۳ نشان می‌دهد که بیش از یک میلیون نفر قربانی کلاهبرداری‌های اینترنتی شده و سارقان بیش از ۲۱ میلیارد دلار را به سرقت برده‌اند. این آمار در حالی مطرح می‌شود که آمریکا از سال ۲۰۰۹ میلادی بزرگ‌ترین سرقت‌های اینترنتی را به خود اختصاص داده است.

شایع‌ترین روش سرقت اینترنتی: یکی از شایع‌ترین کلاهبرداری‌های اینترنتی در سال ۲۰۰۷ که حدود ۳۶ درصد از آمار را به خود اختصاص داده، به سوءاستفاده از ایمیل‌های شخصی و ورود غیر قانونی به اطلاعات شخصی مربوط می‌شود. یکی از عمده‌ترین کلاهبرداری‌های صورت‌گرفته در بخش جرائم رایانه‌ای آمریکا و سراسر دنیا، استفاده از اطلاعات محرمانه کارت‌های اعتباری است که بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ با افزایش ۵۰ برابری روبه‌رو بوده است.

آلمان: در سال‌های اخیر، مردم آلمان از رشد چشمگیر کلاهبرداری‌های اینترنتی و سرقت اطلاعات شخصی کاربران در شبکه‌های اجتماعی اظهار نگرانی کرده‌اند؛ زیرا امنیت آنها را خدشه‌دار می‌کند. در دنیای امروز نمی‌توان کشوری را از این معضل اجتماعی مصون نگه داشت؛ اما با حفظ اصول امنیتی می‌توان از سرقت اطلاعات محرمانه جلوگیری کرد.

انگلیس: بررسی‌ها نشان می‌دهد که انگلیسی‌ها نسبت به سایر کشورهای اروپایی بیشتر در معرض کلاهبرداری و سرقت‌های اینترنتی هستند. تحقیقاتی که در مرکز پیشگیری و مبارزه با جرائم اینترنتی صورت گرفته، حاکی از آن است که حدود یک چهارم شهروندان انگلیسی تاکنون قربانی کلاهبرداری‌های اینترنتی شده‌اند و بالاترین آمار در سطح اروپا را به خود اختصاص داده‌اند.

سه چهارم مردم انگلیس در معرض هک رمز ورود ایمیل خود بوده‌اند. از هر ۱۰ انگلیسی، یک نفر از طریق کلاهبرداری اینترنتی اقدام به استفاده از اطلاعات کاربران و درنتیجه ارسال اطلاعات شخصی از طریق پست و سوءاستفاده از آنها می‌کند.

۵۰ درصد انگلیسی‌ها مورد سرقت اطلاعات کارت‌های اعتباری در زمان خرید اینترنتی قرار می‌گیرند. یکی از عمده علت‌های سرقت اینترنتی در انگلیس را می‌توان، استفاده از رایانه‌های متعدد در امر خرید آنلاین و ارتباط با دوستان دانست که می‌تواند یکی از علت‌های افزایش کلاهبرداری‌های رایانه‌ای باشد.

ایتالیا: قربانیان آلمانی که مورد سوءاستفاده کلاهبرداران اینترنتی قرار گرفته‌اند، به‌طور متوسط حدود ۴۳۸۱۸ دلار متضرر شده‌اند؛ اما این موضوع در حالی مطرح می‌شود که خسارت مالی وارده به قربانیان جرائم اینترنتی در ایتالیا حدود ۲۰۱۴۶ دلار به ازای هر نفر است.