«تسکولو»، نمادی از پیشرفت چشمگیر صنعت نرم افزار ایران

دنیای اقتصاد: نشریه اقتصادی فوربس در گزارشی، رشد و توسعه صنعت نرم‌افزار ایران را با وجود تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی علیه این کشور، ورای تصور خواند و از استارت‌آپ «تسکولو» به عنوان یکی از نمادهای این پیشرفت یاد کرد. به نوشته فوربس تسکولو یک پلت‌فرم برای مدیریت آنلاین تیم و پروژه است که با گذشت یک سال از راه‌اندازی آن، حالا بیش از ۱۴ هزار کاربر بین‌المللی در یکصد کشور جهان دارد. فوربس با معرفی بنیان‌گذاران تسکولو (فرهاد هدایتی فرد و کاظم کشاورز) چالش‌های این استارت‌آپ را در مسیر پیشرفت مورد توجه قرار داده و به نقل از فرهاد هدایتی می‌نویسد: «تحریم‌ها علیه ایران مانع پذیرش پرداخت‌های مشتریان بین‌المللی می‌شد که بیش از ۶۰ درصد کل مشتریان ما را در بر می‌گرفت، با این وجود ما توانستیم توانایی‌های تیم خود را ثابت و در این شرایط بر مشکلات غلبه کنیم.» حدود یک ماه قبل تسکولو در رویداد استارت‌آپ استانبول ۲۰۱۵ از میان یکصد استارت‌آپ موفق بین‌المللی توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

هدایتی از واژه تسکولو به عنوان واژه‌ای فارسی یاد کرد و افزود: «در واقع این واژه بازی با کلماتی چون تسک و کولو است که در آن کولو به معنای بزرگی است و به همین خاطر تسکولو معنی کار بزرگ می‌دهد.» مدیرعامل تسکولو افزود: «تسکولو یک رابط بسیار جذاب برای مدیریت وظایف و مسوولیت‌های تیمی است. با استفاده از این نرم‌افزار، افراد درگیر در پروژه‌ها، نقش‌ها و مجوزهای مختلفی برای انجام وظایف خود دارند. همچنین، تسکولو انجام فرآیند مدیریت پروژه را با تعریف دسترسی‌های متناسب با زمینه کاری هر شخص، بسیار آسان کرده است.»

آواتک یک برنامه ۶ ماهه شتاب‌دهی به استارت‌آپ‌ها است که کارآفرینان را برای رسیدن به موفقیت همراهی می‌کند. این مرکز شتابدهی کارآفرینان مشتاق را از طریق ارائه آموزش‌های کارآفرینی، مربیگری، سرمایه‌های اولیه (seed funding) و فراهم آوردن فضای کاری خلاق حمایت می‌کند.