شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۷۹

  • برنت ۹۰ دلاری؛ استمرار کاهش عرضه اوپک

    دنیای اقتصاد-حمید ملازاده: قیمت نفت در روز جمعه پنجم آوریل به افزایش خود ادامه داد و دومین هفته متوالی سیر صعودی خود را رقم زد که ناشی از افزایش تنش‌های ژئوپلیتیک در اروپا و خاورمیانه، همراه با نگرانی‌ها در مورد کاهش عرضه و چشم‌انداز خوش‌بینانه برای تقاضای جهانی سوخت بود. به گزارش رویترز و تا لحظه تنظیم این گزارش، نفت‌ برنت با ۵۹‌سنت افزایش به ۹۱.۲۴ دلار در هر بشکه رسید، درحالی‌که نفت‌خام وست‌تگزاس اینترمیدیت آمریکا با ۴۳‌سنت افزایش، ۸۷.۰۲ دلار در هر بشکه فروخته شد. هر دو شاخص در بالاترین سطح خود از اکتبر۲۰۲۳ قرارگرفته‌اند که نشان‌دهنده اعتماد روبه‌رشد در حرکت بازار نفت است.
  • عملکرد یکساله مجتمع گاز پارس‌جنوبی

    مدیرعامل مجتمع گاز پارس‌جنوبی با تشریح عملکرد این مجموعه در سال‌۱۴۰۲، از افزایش جذب سرمایه در پالایشگاه‌های سیزده‌‌‌‌‌گانه پارس‌جنوبی خبر داد. احمد باهوش در گفت‌‌‌‌‌وگو با «شانا» با بیان اینکه در سالی که گذشت توانستیم با تولید مستمر و پایدار گاز و محصولات جانبی در ارسال گاز شیرین به خط سراسری، تامین خوراک پتروشیمی‌های مستقر در پارس‌جنوبی، حجم صادرات محصولات و... نقش بسیار مهم و راهبردی در رشد اقتصادی کشور ایفا کنیم، افزود: گشایش پروژه افزایش ظرفیت واحد بودارکننده پالایشگاه اول پارس‌جنوبی از جمله اقدام‌های انجام‌شده همسو با اهداف تعیین‌‌‌‌‌شده بوده‌است. وی اظهار کرد: با تلاش و نوآوری متخصصان و کارکنان داخلی پالایشگاه اول، پارسال پروژه تامین و افزایش ظرفیت واحد بودارکننده پالایشگاه اول از پالایشگاه سوم پارس‌جنوبی با موفقیت پایان یافت.
  • تمایل آنکارا برای ادامه خرید گاز

    وزیران نفت ایران و انرژی ترکیه طی دیداری در تهران ضمن تاکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی از بر‌‌گزاری نخستین نشست فنی تمدید قرارداد صادرات گاز بین دو کشور و افزایش حجم آن خبر دادند. به گزارش «شانا»، جواد اوجی در دیدار روز پنج‌شنبه خود با آلپ ارسلان بایراکتار، با بیان اینکه مذاکرات و توافق‌های سازنده‌‌‌‌‌ای در دیدار اخیر روسای‌‌‌‌‌جمهوری ایران و ترکیه در آنکارا طی بهمن‌‌‌‌‌ماه ۱۴۰۲ انجام شد، گفت: خوشبختانه روابط تجاری دو کشور روزبه‌روز درحال‌توسعه بوده و یکی از نمونه‌‌‌‌‌های بارز این همکاری‌ها در حوزه انرژی است.
  • به‌خطر افتادن برنامه صادرات ال‌‌‌‌ان‌‌‌‌جی روسیه

    برنامه روسیه برای توسعه سریع صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌‌‌‌ان‌‌‌‌جی) به دلیل تحریم‌های آمریکا و به تاخیر افتادن صادرات یک پروژه بزرگ جدید، متوقف ‌شده‌است. به گزارش «ایسنا» به نقل از بلومبرگ، تاسیسات «آرکتیک ال‌‌‌‌ان‌‌‌‌جی۲»، تولید را در دسامبر آغاز کرد اما به دلیل محدودیت‌های آمریکا، تاکنون موفق به صادرات گاز نشده‌است. این تاسیسات مجبور شد تولیدش را در فوریه به‌شدت کاهش دهد. روزنامه ودوموستی که نخستین رسانه منتشرکننده خبر کاهش تولید بود، اعلام کرد «آرکتیک ال‌‌‌‌ان‌‌‌‌جی۲» قادر به صادرات سوخت نیست و ظرفیت کافی برای ذخیره‌سازی ندارد.
  • توقف بازسازی ذخایر نفت آمریکا

    دولت بایدن در پی افزایش قیمت‌‌‌‌ طلای سیاه، برنامه‌های خود برای خرید نفت برای ذخایر نفت استراتژیک را پیش نخواهد برد. به گزارش «ایسنا» به نقل از رویترز، وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد در تصمیم خود برای عدم‌خرید سه‌میلیون بشکه نفت برای ذخایر نفت استراتژیک در لوئیزیانا، منافع مالیات‌دهندگان را در اولویت قرار داده‌است. دولت آمریکا در اواسط مارس، برنامه تحویل این نفت در ماه اوت و سپتامبر را اعلام کرده‌بود. این وزارتخانه اعلام کرد ما با درخواست‌های فروش فعلی برای پایگاه ذخایر نفت استراتژیک در بایو چاکتا، موافقت نمی‌کنیم و درخواست خرید را به‌محض اینکه شرایط بازار اجازه دهد، اعلام خواهیم کرد. ما به رصد وضعیت بازار ادامه خواهیم داد.
  • سال پر بار نفت در اجرای مسوولیت‌های اجتماعی

    سالی که گذشت برای مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی در مناطق نفت‌‌‌‌خیز، بسیار پرکار بود و این مدیریت به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران توانست یک‌هزار و ۸۸۴پروژه مسوولیت اجتماعی را با اعتبار ۲۹‌هزار و ۳۷۳‌میلیارد‌ ریال تکمیل کند. به گزارش «شانا»، مسوولیت اجتماعی را می‌توان متر و معیار و چارچوبی دانست که سازمان‌ها، نهادها و افراد به‌‌‌‌ موازات فعالیت خود، در رابطه با مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، محیط‌زیستی و همه جنبه‌های زیست انسانی واکنش نشان می‌دهند، یا آغازکننده فعالیت‌هایی هستند که به سود جامعه است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر