شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۷ دنیای اقتصاد

اخبار بازار پول و ارز - روزنامه شماره ۵۹۳۷

  • مهار تورم در گرو کنترل دستمزدها‌

    دنیای اقتصاد: درحالی‌که تقاضای قابل توجه پساکرونایی بنگاه‌ها برای نیروی کار موجب شد تا یکی از سریع‌ترین رشد دستمزدها به وقوع بپیوندد، به نظر می‌رسد در آخرین مرحله از مهار تورم، کنترل رشد سطح دستمزدها به مهم‌ترین چالش بانک‌های مرکزی تبدیل شده است. اکونومیست در گزارش خود تاکید دارد که تحقق تورم هدف ۲درصدی، در گرو کنترل رشد اسمی دستمزدها در سطح ۳درصدی است. به نظر می‌رسد درحالی‌که تقاضا برای دستمزد‌ها کاهش پیدا کرده است، اما هنوز خبری از افت نرخ رشد دستمزد به چشم نمی‌خورد. هرچند برخی کارشناسان از این وضعیت ابراز نگرانی می‌کنند؛ اما گروهی دیگر معتقدند افت تورم دستمزد نیازمند زمان است.
  • سکه در پله آخر کانال ۳۳

    دنیای اقتصاد: تابلو‌های بازار سکه و طلا در روز گذشته سبز بود. سکه طلا که به تازگی وارد کانال ۳۳ میلیون تومانی شده بود، در بازار دیروز با عبور از ۸ پله قیمتی در انتهای این کانال معامله شد. برخی از تحلیلگران بازار انتظارات تورمی را مهم‌ترین عامل رشد قیمت در بازار روز اخیر می‌دانند. علاوه بر آن نرخ ارز در بازار رسمی روز گذشته نیز افزایشی بود. هر برگ اسکناس دلار مرکز مبادله ارز و طلای کشور که در بازار روز یکشنبه ۳۸۶ تومان کاهش یافته بود، در بازار دیروز به همین مقدار رشد کرد و در نرخ روز شنبه یعنی رقم ۴۲ هزار و ۹۲۱ تومان معامله شد.
  • خط پایان غول ساختمانی چین

    دنیای‌اقتصاد - گروه اقتصاد بین‌الملل: دادگاهی در هنگ‌کنگ روز دوشنبه حکم انحلال گروه املاک چینی اورگرند را صادر کرد. با توجه به اینکه سیاستگذاران در حال تلاش برای مهار بحران فزاینده بدهی در این کشور هستند، این حکم می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر بازارهای مالی چین داشته باشد.
  • طلای جهانی منتظر تصمیم پاول

    دنیای اقتصاد: با افزایش تنش‌های ژئوپلیتیک در خاورمیانه، سرمایه‌گذاران و معامله‌گران بار دیگر به طلای جهانی به عنوان پناهگاه امن هجوم آوردند و رفتار آنها موجب شد اونس طلای جهانی در نخستین روز از هفته معاملاتی جدید بازارها از قیمتی معادل ۲۰۱۷ دلار به ۲۰۳۴ دلار برسد. اما شواهد گویای آن است که این روند ادامه‌دار نبود؛ زیرا پیش‌بینی برخی از اقتصاددانان در خصوص توافق مقامات فدرال رزرو در ۳۰ و ۳۱ ژانویه، امیدواری دلار جهانی و در نهایت شیب مثبت این شاخص را به دنبال داشت.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر