رییس کمیسیون مشترک طرح انتزاع گفت: مصوب شد شرکت پشتیبانی امور دام به وزارت جهاد برگردد و ‌مدیر عامل و اعضای هیات مدیره بانک کشاورزی به پیشنهاد وزیر جهاد تعیین شوند که بعد از تصویب در صحن مجلس اجرا می‌شود. بهروز نعمتی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس از جمع‌‌بندی نهایی بررسی طرح انتزاع وظایف کشاورزی از سایر وزارتخانه‌ها خبر داد و گفت: کمیسیون مشترک طرح انتزاع بعد از بررسی، ۴ محور مهم را تصویب کرد. رییس کمیسیون مشترک طرح انتزاع گفت: مصوب شد مدیریت واردات، صادرات و تنظیم ۲۰ قلم محصول اساسی کشاورزی نظیر گندم و ذرت توسط وزارت جهاد کشاورزی مدیریت شود. او افزود: تاکید کمیسیون مشترک، بیشتر روی محصولات اساسی و محصولاتی که قبلا در زمینه واردات، صادرات و تنظیم بازار آن مشکلاتی وجود داشت، بوده است. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در کمیسیون مشترک طرح انتزاع مصوب شد شرکت پشتیبانی امور دام از وزارت صنعت، معدن و تجارت منفک و به وزارت جهاد کشاورزی ملحق شود. شرکت پشتیبانی امور دام پیش از این از شرکت‌های تابعه وزارت جهاد کشاورزی بود که ۵/۱ سال گذشته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ملحق شده است.

این شرکت زمانی که در حوزه وزارت جهاد بود از تولیدات دامی حمایت می‌کرد که بعد از منفک شدن آن تولیدکنندگان به ویژه دامی با مشکلات زیادی مواجه شدند.

نماینده مردم اسدآباد همچنین تصریح کرد: مصوب شد تعیین مدیر عامل و اعضای هیات مدیره بانک کشاورزی به صورت تعاملی به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و حکم وزیر اقتصاد منصوب شوند.

نعمتی گفت: در کمیسیون مشترک طرح انتزاع تصویب شد صنایع تبدیلی و تکمیلی به صورت بلاوصل توسط وزارت جهاد کشاورزی مدیریت شود.

او افزود: مفهوم آن این است که صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی تا زمانی که به مرحله صنعت آن وارد نشده است توسط وزارت جهاد مدیریت شود.

نعمتی گفت: مثلا در مورد کارخانه‌های پنبه تا مرحله پاک‌کنی در اختیار وزارت جهاد بوده و زمانی که به مرحله ریسندگی و بافندگی برسد توسط وزارت صنعت مدیریت خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: در مورد مدیریت واردات، صادرات و تنظیم بازار فرش، کمیسیون مشترک به این نتیجه رسید که کماکان توسط وزارت صنعت مدیریت شود.

رییس کمیسیون مشترک طرح انتزاع گفت: نتیجه این بررسی‌ها هفته آینده در صحن علنی مجلس مطرح می‌شود و در صورت تصویب نهایی اجرایی خواهد شد.

طرح دو فوریت طرح انتزاع وظایف کشاورزی از سایر وزارتخانه‌ها در اوایل مجلس نهم به تصویب رسید.

قرار شد ۲۴ عضو، متشکل از اعضای کمیسیون‌های اجتماعی، کشاورزی و صنایع و معادن با نام کمیسیون مشترک این طرح را بیشتر بررسی کنند.