برزیل

به گزارش سایت کوین‌تلگراف، ژایر بولسونارو، رئیس‌‌‌‌‌‌‌جمهور سابق برزیل، قبل از ترک سمت خود، لایحه‌‌‌‌‌‌‌ای را امضا کرد که استفاده از رمزارزها را به‌عنوان روش پرداخت در این کشور قانونی می‌کند. این لایحه مانند السالوادور، ارزهای دیجیتال را به یک ارز قانونی تبدیل نمی‌کند، اما همچنان تعریف قانونی برای ارزهای دیجیتال را معرفی کرده و یک مجوز برای ارائه‌‌‌‌‌‌‌دهندگان خدمات دارایی‌مجازی ایجاد می‌کند.

سازمان مالیاتی این کشور ۱۲۰۵۳ سازمان منحصربه‌‌‌‌‌‌‌فرد را ثبت کرده که رمزارز را در ترازنامه خود در اوت ۲۰۲۲ اعلام کرده‌اند و همچنین بورس اوراق‌بهادار برزیل از برنامه‌های خود برای عرضه اولین محصول رسمی با هدف بازار ارزهای دیجیتال – بیت‌کوین، خبر داده‌است.

انگلستان

انگلستان تصمیم خود برای تبدیل‌شدن به یک مرکز جهانی ارزهای دیجیتال را با لایحه خدمات مالی تایید کرد. مقررات مربوط به استیبل‌کوین‌‌‌‌‌‌‌ها را گسترش داد و اصطلاح جدید دارایی‌های تسویه دیجیتال (DSA) را ابداع کرد. امسال دیوان عالی دادگستری لندن حکم داده‌است که توکن‌‌‌‌‌‌‌های غیرقابل تعویض (NFT) نمایانگر «مالکیت خصوصی» هستند.

السالوادور

پس از افشای طرح انتشار «اوراق قرضه بیت‌کوین»، دولت نایب بوکله از آن زمان در تلاش است تا آن را اجرا کند، اما با تاخیرهای بسیار، وزیر اقتصاد السالوادور، لایحه‌‌‌‌‌‌‌ای برای جمع‌‌‌‌‌‌‌آوری سرمایه ‌برای شهر بیت‌کوین ارائه کرد، اما هنوز خبری از موفقیت این لایحه منتشر نشده‌است. در این میان، لازم به ذکر است که صنعت گردشگری در السالوادور از زمان تصویب قانون بیت‌کوین در سپتامبر ۲۰۲۱ بیش از ۳۰‌درصد افزایش یافته‌است.

جمهوری آفریقای‌مرکزی

جمهوری آفریقای‌مرکزی (CAR) با جمعیت ۵‌میلیون نفری خود، اولین کشور در این قاره بود که استفاده از ارزهای دیجیتال در بازارهای مالی را قانونی کرد. لایحه کریپتوکارنسی که به اتفاق آرا توسط قانون‌گذاران تصویب شد، به معامله‌گران و کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا پرداخت‌های رمزارزی را انجام دهند و همچنین مسیر را برای پرداخت مالیات‌‌‌‌‌‌‌ها به‌صورت رمزارز از طریق نهادهای مجاز، هموار می‌کند.

امارات‌متحده‌عربی

در ماه مارس، دبی یک چارچوب قانونی برای ارزهای دیجیتال با هدف محافظت از سرمایه‌‌‌‌‌‌‌گذاران و «طراحی استانداردهای بین‌المللی بسیار تضمین‌‌‌‌‌‌‌شده» برای حاکمیت صنعت ایجاد کرد. سازمان تنظیم مقررات دارایی‌مجازی دبی (VARA) که به‌تازگی تاسیس شده، در مناطق آزاد و توسعه ویژه امارات به استثنای مرکز مالی بین‌المللی دبی، اختیارات اجرایی دارد.

ابوظبی نیز پیش‌‌‌‌‌‌‌نویس توصیه‌هایی را برای تجارت NFTها ارائه کرد. آنها NFTها را به‌‌‌‌‌‌‌جای «سرمایه‌گذاری یا ابزار مالی مشخص» به‌عنوان مالکیت معنوی علامت‌‌‌‌‌‌‌گذاری کردند و به تسهیلات تجاری چندجانبه و متولیان دارایی‌های‌مجازی اجازه دادند تا بازارهای NFT را اداره کنند.

در ماه ژوئیه، دبی استراتژی متاورس دبی را راه‌اندازی کرد که هدف آن، تبدیل امارات به یکی از ۱۰ اقتصاد برتر جهان است. این کشور حتی اولین شهر خود به‌نام شارجه‌‌‌‌‌‌‌ورس (Sharjahverse) را در متاورس افتتاح کرد.