مرکز خدمات فولاد ایران- پیش از این در خبرهایی ذکر شد که چین قصد دارد مصرف قراضه را افزایش دهد و تا سال ۲۰۲۰ به ۲۰ درصد از میزان مصرف مواد اولیه فولادسازی برساند.

برای دستیابی به این هدف، اتحادیه آهن و فولاد چین اعلام کرده که چین باید مصرف قراضه خود را تا یک سوم میزان فعلی بالاتر ببرد و برای این امر لازم است فولادسازان چینی میزان واردات قراضه از آمریکا و استرالیا را در آینده نزدیک تا دوبرابر افزایش دهند. البته به این سادگی نیست شاید خیلی ابتدایی باشد اگر دولت چین و صنعت فولاد آن گمان کند می‌تواند به راحتی میزان واردات را افزایش دهد تا به اهداف دولت دست یابد. از سال ۲۰۰۴ تاکنون میزان عرضه جهانی قراضه ثابت مانده و صادرکنندگان اصلی از جمله آمریکا، ژاپن، اتحادیه اروپا و کانادا شبکه‌های اسقاط بسیار پیشرفته‌ای دارند، ولی این شبکه‌ها با حداکثر ظرفیت خود در حال فعالیت هستند و قراضه کافی در این کشور‌ها موجود نیست تا صادرات به چین را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

باید قبل از آنکه چین به فکر افزایش مصرف قراضه فولادسازان باشد عرضه قراضه را بالا ببرد. در واقع چین می‌تواند همچون بسیاری از فولادسازان سراسر دنیا در مواجهه با عرضه محدود قراضه، به جایگزین‌های دیگری چون چدن، آهن احیای مستقیم و آهن اسفنجی فکر کند.

برنامه افزایش واردات قراضه چین نشانگر سیاست چین در زمینه تجارت سنگ آهن نیز می‌باشد. چرا که خود چین محدودیت‌های زیادی برای صادرات قراضه اعمال نموده است. اگر چین مصرف قراضه را در راستای افزایش عرضه داخلی خود بالا ببرد و محدودیت‌های صادرات قراضه را حذف نماید، نشان می‌دهد که آماده است تا یکی از ارکان مهم جامعه فولادسازان جهان شود.