پیکر آیت‌ا.. محمدرضا توسلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس دفتر امام‌خمینی(ره) صبح دیروز با حضور شخصیت‌های عالی‌رتبه کشوری و شخصیت‌های سیاسی از حسینیه شماره یک جماران تشییع و برای خاکسپاری به حرم امام(ره) منتقل شد. به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم‌هاشمی رفسنجانی رییس‌‌مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و سیدمحمد خاتمی رییس‌جمهوری سابق کشورمان در سخنانی به بیان ویژگی‌های شخصیتی آیت‌ا... توسلی پرداختند.

سخنان نا‌تمام آیت‌ا... توسلی

همچنین دیروز نطق ناتمام آیت‌ا... توسلی نیز در اختیار خبرنگاران قرار گرفت.

به گزارش ایسنا متن سخنان به این شرح است:

توسلی: جای تاسف است که در چنین ایامی به بیت رفیع حضرت امام (ره) آن طور اهانت‌ها و تهمت‌ها و دروغ پردازی‌هایی شد که حتی رادیوهای بیگانه هم کلمات این سایت را نقل کرده‌اند. همانطور که حضرت‌عالی (‌هاشمی) فرمودید ما نمی دانیم که چه کسی هست، اما متوجه می شویم که یک دستی در کار است که بیت امام (ره) و شخصیت‌های مبارز اسلام را که به انقلاب دلبستگی داشتند‌، آنها را از صحنه خارج کنند. آقای حاج حسن آقا خمینی دو تا مطلب ذکر کرد که حالا از منشا آن هم من یک خوابی که ایشان دیده بودند را بگویم. حدود دو ماه قبل، بعضی از بزرگان اطلاع دارند، ایشان گفتند که من خواب دیدم امام (ره) به من فرمودند که «حسن من را دارند از این خانه بیرون می‌کنند.» گفتم: آقا چه کسی شما را از این خانه بیرون می‌کند؟ باز خواب دیدم دوباره که امام (ره) فرمودند: «حسن من را دارند از این خانه بیرون می‌کنند» تا سه مرتبه من این خواب را دیدم. البته من نمی گویم که خواب حجت است، اما گاهی خواب‌هایی است که انسان از آنها چیزهایی را متوجه می‌شود. من در کلمات حضرت امام (ره) مطالعه می‌کردم و دیدم که این پیش بینی را خود امام (ره) کرده است، در تاریخ ۲۳ آبان ۶۱: «این جانب هیچ گاه میل نداشتم و ندارم که درباره نزدیکان خود سخنی بگویم یا دفاع کنم. لیکن علاوه بر آنکه در پیشگاه مقدس حق (جل وعلی‌) مقصر و مجرم هستم و از درگاه متعال امید عفو و بخشش دارم و تمام سرمایه‌ام اعتراف به تقصیر و عذر از آن است و نزد مسلمانان و ملت عزیز نیز اعتراف به قصور‌، تقصیر و از آنان امید عفو و طلب آمرزش دارم؛ اما در پیش گروه‌هایی و اشخاصی گناهانی نابخشودنی دارم (از نظر این گروه‌ها) و احتمال قوی می دهم که پس از من برای انتقام جویی از من به بعضی از نزدیکان و دوستانم تهمت‌ها که من آنها را ناروا می دانم‌، بزنند و به آتشی که باید مرا بسوزانند آنان را بسوزانند و احیانا به صورت دفاع از من انتقام مرا از آنها بگیرند.» و این نامه‌ای است مفصل از امام (ره).

هاشمی: این نامه کجا است؟ آیا این نامه چاپ شده ؟

توسلی: بله، عین این نامه هست. البته این نامه مفصل است و من قسمتی از آن را خواندم.

هاشمی: این در صحیفه نور و اینها هم است؟

توسلی: در صحیفه امام(ره) هست، این نامه در وعده دیدار امام (ره) هست.

صانعی: در دو سه جا هست.

توسلی: این نامه در دو سه جا هست. شما ببینید آقای حاج حسن آقا یک مسوولیت دارد. نگهداری...، موسسه تنظیم و نشر امام (ره) مربوط به ایشان است و اگر او نخواهد امام (ره) را حفظ کند و کلمات امام (ره) را نگهداری کند خب چه کسی باید بکند؟ حاج حسن آقا یک کسی است که هم تولیت آستانه حرم امام را دارد و هم مسوول موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) است.

خب‌، وقتی که نگاه می‌کند و می‌بیند که کلمات امام (ره) دارد طور دیگری معنا می‌شود. این وصیت نامه امام (ره) است. در بند ل وصیت نامه: «وصیت برادرانه من در این آخرین قدم‌های آخر عمر بر قوای مسلح به طور عموم آن است که ای عزیزان که به اسلام عشق می ورزید بیدار باشید و هوشیار.

وصیت اکید من به قوای مسلح آن است که از مقررات نظام‌، عدم دخول در احزاب و گروه‌ها و جبهه‌هاست. به آن عمل نمایید و قوای مسلح چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیره اینها در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازی‌های سیاسی دور نگه دارند، در این صورت می‌توانند، قدرت نظامی خود را حفظ کنند.

امام(ره) در آنجا می‌فرمایند: به عنوان دفاع از من. ارزش‌های انقلاب، امام (ره) فقط به روضه خوانی و سینه زنی نیست و اینها نیست... ارزش‌های انقلاب امام (ره) به آن چیزهایی است که امام (ره) از آنها خون دل می خورد، شما ببیند منشور روحانیت امام در سال ۶۷ است. می‌فرمایند که در ۱۵ خرداد ۴۲ مقابله با گلوله، تفنگ و مسلسل شاه نبود که اگر اینها بود مقابله را آسان می نمود، بلکه علاوه بر آن گلوله حیله مقدس نمایی و تحجر بود. گلوله زخم زبان و نفاق و دورویی که هزار بار بیشتر از باروت و سرب جگر و جان را می سوخت و می‌درید. عده‌ای مقدس نما واپس گرا همه چیز را حرام می دانستند، خون دلی که پدر پیرتان از این دسته متحجر خورده است؛ هرگز از فشارها و سختی‌های دیگران نخورده است. امام (ره) آمد ارزش‌های انقلاب را که بگوید که تهمت نزنید‌، دروغ نگویید و ریا نکنید.

من یک روز داشتم، می رفتم در اتاق دیدم که مرحوم حاج احمد آقا با یکی از دوستان دارند صحبت می‌کنند و به ایشان می گویند که امروز خدمت امام (ره) نروید(ایشان هرروز خدمت امام (ره) می‌رفتند) ایشان گفتند که برای چه؟ حاج احمد آقا فرمودند: آیا شما درجایی صحبت کردید؟ ایشان گفت: بله، فرمودند که امام (ره) صحبت‌های شما را گوش کرده. شما در صحبت‌هایتان ظاهرا یک چیزهایی گفتید که مثلا گفتید امام (ره) خدمت امام زمان می رسد. فریاد امام (ره) بلند شد که این نسبت‌ها چه هست که به من می دهند. من هم یک فرد عادی هستم. چرا این حرف‌ها را به من نسبت می دهند؟ این حرف‌ها چه است که نسبت به من می زنند؟ شما خودتان در خاطرتان است.

هاشمی: این مساله چه بود، آیا مساله سری است؟

توسلی: حالا نام ایشان را من چرا ببرم اگر خواستید من به طور خصوصی به شما می‌گویم.

هاشمی: حالا در مجمع که در حضور آقایان ایرادی ندارد؟

توسلی: عرض شود که آن چیزی که شما خودتان می‌دانید. آن سه نفری که آمدند و می‌خواستند بگویند که ما خدمت امام زمان (عج) می‌رسیم. شما واسطه بودید‌، دونفر مرد بودند و یک خانم.

هاشمی: نه یک زن و شوهر بودند.

توسلی: به هر حال یک کتاب خطی هم آوردند و بردند و خدمت امام (ره) رسیدند و گفتند که ما خدمت امام زمان (عج) می‌رسیم، امام فرمود که من سه تا سوال دارم؟ اول اینها را از آقا سوال کنید و برای من بیاورید من با شما صحبت می کنم.

۱ - حادثه ربط حادث به قدیم برای من لاینحل مانده است؟

۲ - آن چیزی که من به آن خیلی علاقه دارم چه هست؟

۳ - و یک چیزی هم گم کرده‌ام که آن چه است؟

مقصود امام (ره) از آن گمشده است...

هاشمی: ایشان به یک عکسی علاقمند بودند.

توسلی: بنا شد که بروند و خبر بیاورند، دو روز آمدند و سر سه‌راه به مرحوم حاج‌احمد آقا فرمودند که «برو ببین که چه می‌گویند». من متوجه نشدم که چه چیزی گفتند، به مرحوم حاج احمد آقا که وقتی برگشت امام (ره) فرمود و به ایشان گفت: «شیادها دست از این حرفهایتان بردارید و دنبال این شیادی‌ها نروید» برنامه امام (ره) این بود. نمی‌خواستند مردم را با این حرف‌ها سرگرم کنند و حرف امام (ره) این بود.....