رییس مرکز تحقیقات سلولی صارم از افزایش سقط جنین و بارداری خارج از رحم در دو سال اخیر خبر داد و گفت: بر اساس آمار مراجعان به بیمارستان فوق تخصصی صارم، طی دو سال اخیر، آمار سقط جنین غیر عمدی ۵/۳ درصد و آمار بارداری خارج رحم حدود ۲درصد افزایش یافته است. به گزارش ایرنا، دکتر ابوطالب صارمی با اعلام این خبر افزود: به نظر می‌رسد با توجه به افزایش پارازیت‌ها و امواج الکترومغناطیسی در محیط اطراف، شاهد افزایش این آمار بوده‌ایم.

وی ادامه داد: در حالی، میزان سقط غیرعمدی جنین در فروردین تا مرداد سال ۸۹ در این مرکز درمانی ۳۸ مورد گزارش شده که در مدت مشابه سال ۹۰ این آمار به ۶۷ مورد و در سال ۹۱ به ۱۱۴ مورد افزایش یافته است. صارمی خاطرنشان کرد: آمار بارداری‌های خارج از رحم در این مدت نیز از ۹ مورد در سال ۸۹ به ۱۳ مورد در سال ۹۰ و ۱۶ مورد به سال ۹۱ رسیده که آمارها بیانگر سیر صعودی این عارضه است.

وی اختلالات ژنتیکی، بالا بودن سن مادر (بالای ۴۰ سال)، کم کاری تیروئید، دیابت، مصرف سیگار و الکل، برخی سموم محیطی، فیبروم و چسبندگی رحم و نیز اختلالات شکلی رحم را جزو عوامل موثر بر سقط عنوان کرد. رییس مرکز تحقیقات سلولی صارم، استرس، آلودگی هوا و تغذیه نامناسب را به عنوان عوامل اصلی بارداری خارج از رحم در جوامع شهری عنوان کرد و گفت: به نظر می‌رسد، آنچه سبب افزایش ناگهانی بارداری‌های خارج از رحم طی مدت مورد مطالعه شده، تاثیر امواج پارازیت است.

صارمی افزود: تشعشع‌ها در اطراف محیط زندگی چه در قالب آلودگی‌های صوتی یا پارازیت‌ها می‌توانند، روی سیستم اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک بدن و به ویژه روی لوله‌های رحمی تاثیر منفی بر جای گذاشته، سبب حرکت‌های نامنظم دودی لوله‌ها برای انتقال جنین به داخل رحم شود. رییس مرکز تحقیقات سلولی صارم خاطر نشان کرد: رشد جنین در داخل لوله‌های رحمی - به جای رحم- سبب حاملگی خارج رحمی شده که در صورت تاخیر در مراجعه یا تشخیص دیر هنگام، خطر مرگ سریع را برای مادر به همراه دارد.

وی یادآور شد: با اینکه وزارت بهداشت در مورد تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت انسان تاکنون گزارشی را منتشر نکرده است، اما متخصصان گروه‌های مختلف پزشکی همچنان در مورد آثار این امواج روی سلامت مردم هشدار می‌دهند. به عقیده آنان این امواج بر سلامت انسان و سلول‌های بدن تاثیر منفی به جای گذارده، سبب ابتلا به بیماری‌های مختلف با منشا ناشناخته می‌شوند. همچنین این تشعشع‌ها می‌توانند، موجب اختلال در سیستم ایمنی بدن شود.

صارمی از افزایش آمار ناباروری در کشور به ویژه در میان مردان به عنوان یکی از پیامدهای امواج الکترومغناطیسی نام برد و گفت: این امواج سلول‌های جنسی مردان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و نقص سلول‌های جنسی و ناباروری را در مردان به دنبال دارد. همچنین این امواج بر کیفیت تخمک و اسپرم نیز آثار منفی بر جای می‌گذارد.

اظهارات رییس مرکز سلولی صارم در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این دیدگاه‌هایی مبنی بر زیان‌بار نبودن پارازیت‌ها مطرح شده است. مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت در زمانی که نخستین بار بحث مضر بودن پارازیت‌ها بالا گرفته بود این موضوع را رد کرد و توضیح داد که وزارت بهداشت در کمیسیون مشترکی با وزارت اطلاعات، به این نتیجه رسیده‌ که مضر بودن پارازیت‌ها هنوز به طور قطع ثابت نشده است.