شماره روزنامه ۶۰۲۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۷ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۳۷

  • آشتی‌کنان در اسلام‌آباد

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: باوجودی‌که در روزهای آخر دی ماه، ایران و پاکستان برخی حملات هوایی را در خاک یکدیگر انجام دادند و به‌رغم برخی نگرانی‌ها از گسترش بحران، این تنش خیلی سریع مدیریت شد و روز گذشته نیز حسین امیرعبداللهیان، ‌‌‌ وزیر خارجه کشورمان در سفر به اسلام‌‌‌آباد با همتای خود در خصوص تهدیدهای امنیتی و احترام به حاکمیت یکدیگر صحبت کردند. بر اساس آنچه وزیر خارجه پاکستان اعلام کرده دو طرف در خصوص ضرورت ایجاد همکاری مشترک در مبارزه با تروریسم و رفع نگرانی امنیتی توافق کردند و قرار شد در اولین فرصت افسران رابط میان دو کشور منصوب شوند و به شهرهای «تربت» و «زاهدان» اعزام شوند. همچنین تهران و اسلام‌‌‌آباد بر گسترش هرچه بیشتر بازارچه‌‌‌های مرزی با هدف افزایش رفاه و توسعه در مناطق مرزی تاکید کردند.
  • ویکند در ۱۴۰۳ دو روزه می‌شود‌؟

    دنیای اقتصاد-شيرين جمشيديان: روز گذشته بررسی اولویت‌دار لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته که ۵ آذر ماه سال گذشته به مجلس ارسال شد، در صحن علنی مجلس بررسی شد. بر این اساس نمایندگان مجلس با بررسی اولویت‌دار لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص افزایش تعطیلات آخر هفته با ۱۲۶ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۳ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند. مجلس در جلسات آتی خود کلیات و جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته را بررسی خواهد کرد، اما هنوز زمان قطعی آن مشخص نیست.
  • بیانیه ایران درباره ادعای آمریکا

    دنیای‌اقتصاد: جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ادعاهای آمریکا، در یک بیانیه رسمی از سوی نمایندگی خود در سازمان ملل متحد اعلام کرد که ایران در حمله‌ای که منجر به کشته شدن سه نظامی آمریکایی در شمال شرقی اردن شد، دخالتی نداشته است.
  • عدم اعتراض حسن روحانی

    دبیرکل حزب اعتدال و توسعه از احتمال ارائه یک لیست مشترک انتخاباتی با برخی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرایان معتدل خبر داده است. نوبخت همچنین از ائتلاف سیاسی با هدف انسجام در انتخابات پیش‌رو سخن گفته است. همزمان در خبری درباره انتخابات مجلس خبرگان خبرها از عدم اعتراض حسن روحانی به رد صلاحیتش حکایت می‌کند.
  • شکارچیان تالاب

    شکارچیان تالاب‌های ایران رزق و روزی خود را از تالاب‌ها طلب می‌کنند. حواصیل و اگرت، کاکایی و پرستوهای دریایی از جمله پرندگانی هستند که در تالاب‌های ایران زندگی می‌کنند.
  • بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح و بعد‌از‌ظهر روز گذشته از نمایشگاه توانمندی‌های تولیدات داخل در محل حسینیه امام خمینی‌(ره) بازدید کردند. این نمایشگاه با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان و زنجیره تامین تولید برپا شده بود. در این نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های «انرژی»، «صنعت نفت و پتروشیمی»، «صنایع خودرو‌»، «معدن و صنایع معدنی و فلزی»، «ارتباطات و فناوری اطلاعات و ساخت ماهواره»، «صنایع غذایی و کشاورزی»، «تجهیزات پزشکی»، «صنایع دستی»، «حمل‌ونقل هوایی، دریایی، ریلی و زمینی»، «صنایع نساجی» و «مسکن و لوازم خانگی» آخرین دستاوردها و تولیدات خود را به نمایش گذاشته بودند.
  • پاسپورت پانامایی برای مشاور معدنی

    رضا نیازمند: خبر موفقیت من در اداره کردن موفقیت‌آمیز شرکت مس سرچشمه حتی به کشور دور افتاده پاناما رسیده بود. رئیس دولت پاناما وقتی شنیده بود که من ایران را ترک کردم و در لندن هستم من را پیدا کرد و به من پیشنهاد داد که مشاور معدنی او شوم. گفتم چه مشاوره‌ای از من می‌خواهید. گفتند اینجا یک معدن مس پیدا شده است و آمریکایی‌ها می‌خواهند برای قرارداد با ما بیایند، اما چون ما اطلاعی از امور معدنی نداریم می‌خواهیم مشاور ما در این قرارداد باشید. من قبول کردم ولی چون موقعی بود که گذرنامه من تمدید نشده بود دولت پاناما برای من و همسرم گذرنامه پانامایی صادر کرد. من چند دفعه به پاناما رفتم‌. بعد چون رفت‌وآمد به پاناما سخت بود از آنها خواستم مدارک مربوط به معدن یا هرچیزی را که قرار است من نظر بدهم به سفارت خودشان در لندن بفرستند‌. آنها قبول کردند و مرتب مدارک معدنی خود را برای من می‌فرستادند و من هم در اسرع وقت نظرم را می‌دادم. چهار سال گذشت و مشکلات پاسپورت من حل شد و مشکل پاناما حل شد و من هم پاسپورت پانامایی را پس دادم‌.
  • دکه - ۱۴۰۲/۱۱/۱۰

    روزنامه اطلاعات دیروز در یادداشتی با عنوان «بلاتکلیفی قیمت ارز» به قلم فتح‌الله جوادی نوشت: «تا این سیستم شلم‌شوربای عجیب‌وغریب و این دیوانسالاری از آن عجیب‌تر برقرار است، نه تولید واقعی و ارزش‌آفرین با کارآیی و کارآمدی و ثروت‌آفرینی درست‌ودرمان شکل می‌گیرد و نه تجارت بدون رانت و رقابتی و بالیاقت و درست و حسابی و مبتنی بر توسعه و رشد... نتیجه این روند این است که هرچند سال یک‌بار دوستان ناگزیر می‌شوند یک قیمت جدید برای ارز ترجیحی آن هم با یک شوک قیمتی درخور توجه خانه‌خراب‌کن همراه با سونامی تورمی تعیین کنند و بازار هم که برای خود یک نرخ آزاد برای دلار دارد و به این ترتیب دو، سه سال دیگر ادامه می‌دهند تا شوک قیمتی جدید، یک تورم صددرصدی جدید و باز هم یک فاصله قیمتی جدید با همان مشخصه‌های رانتی قدیم البته با اعداد و ارقام جدید!»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر