شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۷ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۸۷

  • چراغ سبز ارزی به خودروی برقی

    دنیای اقتصاد: درحالی‌که خودروسازان بزرگ کشور سال سختی را بابت تخصیص ارز پشت‌سر گذاشته‌اند، طبق اعلام مدیرعامل ایران‌خودرو، بانک مرکزی رویکرد خود را در این ماجرا تغییر داده است، منتها با قید خودروهای برقی.
  • آرامش پاییزی در بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: پاییز امسال تا اینجای کار، فصل آرامی برای بازار خودروی کشور بوده و برخلاف رویه سال‌های گذشته، از ابتدای پاییز شاهد نوسانات قیمتی چندانی در بازار خودرو نبوده‌ایم. با این وجود برخی از عوامل روی بازار تاثیرگذار بوده‌اند که از این میان می‌توان به هیجانات مربوط به واردات خودرو، ثبات نسبی نرخ ارز و همچنین آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده اشاره کرد.
  • رکوردشکنی تویوتا

    ایسنا: بزرگ‌ترین خودروساز جهان از نظر فروش اعلام کرد که ۹۰۰هزار و ۲۸۵ دستگاه خودرو در سراسر جهان تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۷درصد افزایش داشته است. تویوتا موتور اعلام کرد که تولید جهانی خودرو در ماه اکتبر با کمبود نیمه‌هادی‌ها به رکورد رسید.
  • خودروی الکتریکی ارزان رنو

    دنیای اقتصاد: رنو تصاویری از نسل جدید مدل تویینگو منتشر کرده که قرار است سال ۲۰۲۶ به بازار عرضه شود. رنو می‌گوید این خودرو که فقط با موتور الکتریکی تولید خواهد شد، در اروپا طراحی و تولید شده و با قیمتی کمتر از ۲۰هزار یورو (حدود ۲۱هزار دلار) فروخته خواهد شد.
  • رونمایی از خودروی کوچک ایتالیایی

    ایسنا: لانچیا خودروی کوچک یپسیلون جدید را در ماه فوریه در طرح بازگشت اروپا به نمایش می‌گذارد. لانچیا، شرکت خودروسازی ایتالیایی، اعلام کرد که خودروی کوچک جدید یپسیلون خود را در ماه فوریه ارائه خواهد کرد. اولین مدل از سه مدل جدید پریمیوم وعده‌داده‌شده توسط این برند به عنوان بخشی از یک برنامه چندساله راه‌اندازی مجدد که بر اساس آن دوباره خودروهای خود را در خارج از ایتالیا به فروش خواهد رساند. این برند ۱۱۷ساله که بخشی از استلانتیس است، پس از کاهش تنها به یک مدل در بازار داخلی خود، برنامه‌هایی برای یک کراس‌اوور سایز متوسط در سال ۲۰۲۶ و یک هاچ‌بک جمع‌و‌جور در سال ۲۰۲۸ دارد که هر دو کاملا برقی هستند. این خودرو قبل از تابستان سال آینده در ایتالیا به فروش می‌رسد و در نسخه هیبریدی خفیف نیز عرضه خواهد شد. فروش در سایر بازارهای اروپایی را نیز به دنبال خواهد داشت. بر اساس گزارش رویترز، یپسیلون جدید در شهر ساراگوزا اسپانیا روی پلتفرمی مشابه چندین مدل دیگر استلانتیس از جمله جیپ اونجر، فیات ۶۰۰، پژو ۲۰۸ و ۲۰۰۸ و اوپل موکا و اوپل کورسا تولید خواهد شد.
  • وزیر صمت: برقی‌سازی در اولویت دولت است

    مهر: وزیر صمت با اشاره به تولید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی توسط خودروسازان در کشور تا پایان سال، گفت: نیاز تهران به اتوبوس بر اساس حجم جمعیت و ترافیک ۷هزار دستگاه است. عباس علی‌آبادی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: تا پایان سال حدود ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید برقی تولید می‌شود، اما اگر حمایت شود، می‌توان میزان تولید آن را افزایش داد. فعلا هدف ما این است که فرهنگ‌سازی شود و آمادگی شکل بگیرد. توسعه اتوبوس برقی، تاکسی برقی و موتورسیکلت برقی نیازمند فرهنگ‌سازی است. وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه توسعه خودروهای برقی به دلیل مزایایی که دارند، باید زودتر اجرایی ‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به استفاده از این ظرفیت حداکثری در خودروهای برقی، راننده‌ها باید در مورد نحوه رانندگی آموزش ببینند. علی‌آبادی گفت: ما یک تغییر رویکرد در خودروسازی‌های کشور خواهیم داشت و سیستم‌های جدید برقی باید جایگزین خودروسازی دیزل سنگین شود. البته خودروهای برقی سیستم‌های نسبتا ساده‌تری دارند، با‌این‌حال تا الان مثلا در خودروساز سرمایه‌گذاری در زمینه ساخت باتری که از جمله عوامل اصلی ماشین‌های برقی است، انجام نشده است.
  • رشد ۱۸درصدی تولید خودرو

    مهر: تولید انواع خودرو طی ۸ماهه امسال به ۸۸۲هزار و ۴۷۱ دستگاه رسیده که بیانگر رشد ۱۸درصدی است. سهم خودروهای سواری ۷۴۷هزار و ۴۹۱ دستگاه بود. بررسی آخرین آمار تولید خودرو از سوی وزارت صمت نشان می‌دهد که تولید انواع خودرو طی ۸ماهه امسال به ۸۸۲هزار و ۴۷۱ دستگاه رسیده که بیانگر رشد ۱۸درصدی است. در این بازه، ۷۴۷هزار و ۴۹۱ خودروی سواری تولید شده که نسبت به ۶۵۱هزار و ۳۶ دستگاه در ۸ماهه پارسال رشد ۱۵درصدی را نشان می‌دهد. همچنین ۱۰۶هزار و ۷۳۳دستگاه وانت (رشد ۴۳درصدی)، ۲هزار و ۲۹۱ دستگاه ون (رشد ۳درصدی)، ۵۸۹ دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس (افت ۱۰درصدی)، ۶۰۷ دستگاه اتوبوس (افت ۲۷‌درصدی) و ۲۴هزار و ۷۶۳ دستگاه کامیونت، کامیون و کشنده (رشد ۲۶درصدی) تولید شده است. همچنین تولید انواع خودرو از سوی شرکت‌های بخش خصوصی با افزایش ۸۰درصدی مواجه بوده‌اند. در ۸ماهه امسال، سهم بخش خصوصی از تولید خودرو در کشور ۲۳درصد بوده است.
  • همکاری‌ هوآوی با چهار خودروساز

    ایسنا: هوآوی تایید کرد حداقل با چهار خودروساز سنتی در چین برای طراحی برندهای جدید خودرو، همکاری می‌کند. غول مخابرات و تلفن هوشمند چینی هوآوی، فروش فناوری خود در بازار رقابتی خودروی برقی را دو برابر کرده است. این شرکت تاکید کرده که خودرویی تولید نمی‌کند. در عوض، قطعات فناوری مانند سیستم‌عامل «هارمونی او اس» و محصولات دستیار راننده را می‌فروشد یا با خودروسازان برای تولید برندهای جدید خودروی برقی همکاری می‌کند. هوآوی پس از انتشار خبر جوینت ونچر جدید این شرکت با شرکت چانگان اتومبیل، روز سه‌شنبه تایید کرد حداقل با چهار خودروساز سنتی در چین روی برندهای جدید خودروی برقی همکاری می‌کند. چانگان و هوآوی پیش از این برای برند خودروی برقی Avatr که در سال ۲۰۱۸ با شرکت باتری خودروی برقی «کانتامپورری آمپرکس تکنولوژی» ایجاد شد، همکاری داشته‌اند. شاسی‌بلند و سدان این برند، هر کدام به قیمت معادل ۴۲هزار دلار فروخته می‌شوند. هوآوی همچنین با شرکت چری در زمینه برند خودروی برقی Luxeed که جزئیات سدان اس ۷ خود را روز سه‌شنبه منتشر کرد، همکاری دارد. ریچارد یو، مدیر کسب‌و‌کار مصرف‌کننده و خودروی هوآوی، گفت: همکاری مشابهی هم با شرکت بایک موتور و JAC Motor در جریان است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر