شماره روزنامه ۶۰۱۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۲ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۷۲

  • فراز و فرود خودرو

    دنیای اقتصاد: بازار خودرو در سال جاری تحت تاثیر نرخ ارز، رخدادهای منطقه‌ای و واردات خودرو با افت و خیز قیمتی همراه بوده است. این در شرایطی است که رد پای قیمت‌گذاری دستوری را می‌توان در دو قله قیمتی سال۱۴۰۲ به وضوح مشاهده کرد.
  • افت ۱۴۰هزار دستگاهی فروش خودروسازان بزرگ

    دنیای اقتصاد: گزارش‌های اعلامی ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو به سامانه کدال نشان می‌دهد هر سه خودروساز بزرگ کشور در ۱۱ ماه سال جاری فروش کمتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته‌اند. طبق آمار گزارش‌های منتشره، جمع فروش سه خودروساز بزرگ کشور در ۱۱ماه امسال بالغ بر ۹۰۰هزار دستگاه بوده است.
  • سهم ۱.۳درصدی ایران از تولید خودروی جهان

    تسنیم: انجمن تولیدکنندگان خودروی اروپا از تولید بیش از یک میلیون خودرو در ایران طی سال میلادی گذشته خبر داد و اعلام کرد ایران در این دوره بیشتر از فرانسه، انگلیس، ایتالیا، روسیه و ترکیه خودرو تولید کرده است. انجمن تولیدکنندگان خودروی اروپا از رشد ۱۰درصدی تولید خودرو در جهان طی سال میلادی گذشته خبر داده است. کل خودرو‌های تولیدی دنیا در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل حدود ۷میلیون دستگاه افزایش یافته و به ۷۵میلیون و ۶۱۵هزار دستگاه رسیده است. در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۶۸میلیون و ۵۹۸هزار دستگاه خودرو در دنیا تولید شده بود.
  • کاهش حضور هوندا و نیسان در چین

    ایسنا: روزنامه نیکی ژاپن گزارش کرد که نیسان موتور در حال بررسی کاهش ۳۰درصدی (حدود ۵۰۰هزار دستگاه) ظرفیت تولید در چین است، در‌حالی‌که هوندا موتور نیز قصد دارد ۲۰درصد (۱.۲میلیون دستگاه) کاهش دهد.
  • کنایه «استاندارد» به کیفیت خودروهای داخلی

    دنیای اقتصاد: سازمان ملی استاندارد در نامه‌ای به ایران‌خودرو اعلام کرد: به هر علتی که امکان تحویل خودروهای پیش‌فروش‌شده به مصرف‌کننده میسر نشود، تمامی مسوولیت‌ها در مقابل مشتریان به عهده آن شرکت است. در پی ارسال نامه مدیرعامل ایران‌خودرو به سازمان ملی استاندارد ایران مبنی بر درخواست تمدید مجوز تولید پژو پارس، مهدی انگورج، مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع حمل‌ونقل و ماشین‌آلات سازمان ملی استاندارد، در نامه‌ای به مدیرعامل ایران‌خودرو اعلام کرد: نتایج گزارش‌های کیفی منتشرشده توسط وزارت صمت بیانگر کیفیت بسیار پایین محصولات پرتیراژ آن شرکت بوده و عدم انطباق‌های متعدد که منجر به تشکیل بیشترین تعداد کمیسیون ماده ۴۲ در حوزه خودرویی این سازمان شد، نشانگر نداشتن اهتمام جدی آن مجموعه به ارتقای ایمنی و رعایت موازین استانداردهاست.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر