این کشور پایتخت مهاجرت در جهان شد

شهروندان آن پس از اینکه به آن‌ها قول داده شد جریان ورود مهاجران از اروپا شدیدا کنترل می‌شود، در سال ۲۰۱۶ به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند. این هفته سیاستمداران در پارلمان بر سر لایحه‌­ای که ارسال پناهجویان به رواندا را بدون شنیدن درخواست­‌هایشان آسان‌تر می‌­کند وارد بحث شدند.

این کشور به مهاجرانش نیز افتخار نمی‌­کند، درحالی که مکان­‌های دیگر دارای موزه­‌های بزرگ مهاجران هستند؛ یکی از آن‌ها در بندر نیویورک قرار دارد و هر سال میلیون­‌ها گردشگر را به خود جلب می‌کند. اما موزه کوچک مهاجران بریتانیا، در یک مرکز خرید در جنوب لندن میان یک فروشگاه تحفیف‌­دار و کفش فروشی قرار دارد.

با اینحال، بریتانیا امروز نسبت به آمریکا سهم بزرگ‌تری از ساکنان غیربومی دارد، به‌طوری که از هر شش نفر از ساکنان آن، یک نفر در کشور دیگری به دنیا آمده­ است. این سهم درحال افزایش است، چراکه باوجود تلاش برای توقف قایق­‌های مهاجران، دولت محافظه­‌کار درها را برای ورود کارگران، دانشجویان و قربانیان اقتدارگرایی، چون اوکراینی‌­ها باز گذاشته است. در حقیقت تعداد پناهجویان تنها یک موضوع فرعی است؛ سال گذشته کمتر از ۳۰ هزار نفر وارد کانال مانش شدند، درحالی که مهاجرت بلندمدت در سال منتهی به ژوئن ۲۰۲۳ به ۱.۲ میلیون نفر رسید.

مشروح این گزارش را در اکوایران با تیتر «اکونومیست: بریتانیا بهترین مکان اروپا برای مهاجران است» بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.