ترس پنتاگون از ایران/ واکنش به حمله اسراییل علیه کنسولگری ایران

مقامات پنتاگون باردیگر از ترس واکنش ایران، مشارکت و آگاهی خود از حمله اخیر صهیونیست‌ها به دمشق را رد کردند.

سابرینا سینگ در پاسخ به پرسشی درباره افزایش نگرانی‌ها از گسترش احتمالی حملات به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه پس از تجاوز اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق مدعی شد که ما به دقت بر اوضاع منطقه نظارت داریم تا مطمئن شویم که از نیروهایمان به خوبی محافظت می‌شود.

خبر مرتبط
پاسخ کوبنده نماینده ایران به گزافه‌گویی‌های نمایندگان آمریکا و انگلیس

معاون نماینده ایران نزد سازمان ملل متحد در واکنش به اظهارات نمایندگان آمریکا و انگلیس بیان کرد که آنان باید سیاست های خود را اصلاح کنند.

این مقام آمریکایی با رد آگاهی پنتاگون از تصمیم اسرائیل برای حمله به دمشق ادعا کرد که اسرائیلی‌ها هیچ اطلاعی از زمان حمله یا هدف مورد نظرشان در دمشق به ما نداده بودند.

این ادعای مقامات آمریکایی در حالی صورت می‌گیرد که شب گذشته در جریان نشست اضطراری شورای امنیت درباره تجاوز اسرائیل به دمشق سوریه و علیه تأسیسات دیپلماتیک ایران، بسیاری از کشورهای شرکت کننده از جمله روسیه، چین، سوئیس و اسلوونی تجاوز اخیر صهیونیست‌ها علیه سوریه و سفارت ایران در دمشق را محکوم کردند.

نماینده سوئیس در نشست اضطراری شورای امنیت در خصوص حمله به سفارت ایران در دمشق تاکید کرد که سوئیس به طور قاطع حمله به سفارت ایران در دمشق را محکوم می‌کند، چون این گونه اقدامات سطح تنش را در منطقه بسیار بالا برده است.

همچنین نماینده روسیه همچنین خواستار فشار جامعۀ جهانی به اسرائیل شد و تاکید کرد که اقدامات اسرائیل غیرقابل پذیرش هستند؛ چون در همه شرایط هیئت‌های دیپلماتیک باید مصونیت داشته باشند.

خبر مرتبط
محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در نشست اضطراری شورای امنیت/ هشدار صادر شد

واسیلی نبنزیا، سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت، حمله رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و همچنین حملات به سوریه را محکوم کرد و گفت این اقدامات باعث تشدید درگیری‌ها در منطقه می‌شود.

روز دوشنبه سیزدهم فروردین ۱۴۰۳، جنگنده‌های اف- ۳۵ وابسته به نیروی هوایی ارتش اسرائیل با ورود به آسمان جولان اشغالی به وسیله شش موشک هدایت شونده ساختمان کنسولگری و محل سکونت سفیر ایران در دمشق را هدف قرار دادند. با وجود تشدید اقدامات میدانی برای یافتن اجساد شهدای احتمالی این جنایت تعداد شهدا ۷ تن و زخمی‌ها ۱۲ نفر اعلام شدند. در میان شهدای این حادثه نام سردار محمد زاهدی از فرماندهان نیروی قدس سپاه؛ معاون ایشان سردار محمدهادی حاجی رحیمی، سردار حسین امیرالله رئیس ستادکل سپاه پاسداران در امور سوریه و لبنان و تنی چند از مستشاران ایرانی حاضر در سوریه به چشم می‌خورد.

دانیل هاگاری سخنگوی ارتش اسرائیل ساعاتی پس از این اقدام تروریستی، بدون اشاره به این حادثه تروریستی در برابر دوربین‌های تلویزیونی حاضر شد و از حمله پهپادی مقاومت عراق به نیرو دریایی این رژیم در شهر ایلات خبر داد! برخی تحلیلگران با اشاره به تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و درخواست جامعه جهانی از رژیم صهیونیستی برای توقف نسل کشی در نوار غزه، حمله اخیر صهیونیست‌ها به دمشق را نوعی تلاش نتانیاهو برای دست آوردسازی در پیشگاه افکار عمومی اسرائیل و تلاش برای گسترش جنگ در جبهه شمالی ارزیابی می‌کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.