از سوی دیگر چند سالی است که ورود لوازم خانگی به درون کشور با هدف حمایت از صنعت داخلی ممنوع شده و فواید بسیاری برای تولید داخل داشته، برای مثال در این مدت شاهد بودیم که بسیاری از برندهای لوازم خانگی داخلی سعی کردند کیفیت اجناس خود را بالا ببرند و بتوانند از همه لحاظ نیاز بازار داخلی را تامین کنند. رونق گرفتن کارخانه‌های لوازم خانگی داخلی یعنی ایجاد بازار کار برای بسیاری از جوانان ایرانی که همین موضوع اهمیت و چرایی ممنوعیت ورود لوازم خانگی خارجی به درون کشور را نمایان می‌‌‌کند اما این ممنوعیت واردات باعث ایجاد هجمه‌‌‌هایی به تولیدکنندگان لوازم‌خانگی به ‌ویژه بحث قیمت این محصول نیز شده است.

طی ماه‌‌‌های گذشته بسیاری از مردم و رسانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها قیمت‌های لوازم خانگی را مورد انتقاد قرار داده و معتقد بودند وارد نشدن لوازم خانگی خارجی به ایران دلیل افزایش قیمت است، اما گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌‌‌دهد میانگین افزایش قیمت در لوازم خانگی حتی کمتر از میانگین تورم کل بوده است. طبق گزارش مرکز آمار ایران، تورم نقطه به نقطه لوازم خانگی از تیرماه سال ۱۴۰۱ و به‌ویژه در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲، هر ماهه روندی نزولی را طی کرده و در اکثر ماه‌‌‌های سال‌جاری زیر ۴۰‌درصد بوده است، این در حالی است که تورم کل طی یک سال اخیر همواره بیشتر از تورم لوازم خانگی بوده است. همچنین بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در شهریور سال‌جاری تورم ماهانه کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور در گروه لوازم خانگی ۱.۴‌درصد بوده که باز هم از نرخ تورم کل (۲درصد) عدد کمتری را نشان می‌‌‌دهد.

این آمار و ارقام در گزارش مرکز آمار ایران مشخص می‌‌‌کند برخلاف باورهایی که در میان برخی مردم و کارشناسان این صنعت مبنی بر افزایش تورم لوازم خانگی وجود دارد، بخش تولید لوازم خانگی، بدون افزایش فشاری بیشتر از آنچه خود متحمل می‌شود، محصول تولیدی را به دست مشتری در بازار می‌‌‌رساند.